A professzionális és az otthoni szépségápolás fúziója - Megérkeztek a FAQ™ Swiss nyakra, dekoltázsra és kézre való LED maszkjai

 


A FOREO égisze alatt működő FAQ™ Swiss márka klinikailag bizonyított anti-aging kínálata két új készülékkel bővült: bemutatkozik az FAQ™ 211 Anti-Aging LED maszk nyakra és dekoltázsra, és a FAQ™ 221 Anti-Aging LED maszk kézre.

Ezek a készülékek a nagy sikerű FAQ™ 202 ránctalanító és arcsimító LED maszkkal együtt olyan triót alkotnak, amely az öregedés jeleit célozzák meg a nyakon, a dekoltázson, a kézfejen és az arcon a hatékony anti-aging kezelés jegyében.


A bőr öregedését számos tényező befolyásolja, az adottságoktól kezdve - mint az életkor, a nem, és a környezeti hatások -, egészen az életmóddal összefüggő tényezőkig, mint például a légszennyezés, a túlzott napozás, a táplálkozás vagy a dohányzás. A nyak és a kéz azok a területek a testünkön, ahol az öregedés első jelei megmutatkoznak, mivel itt vékonyabb a bőr és a környezeti stresszhatásoknak is jobban ki van téve. A kollagén- és elasztinszint csökkenése miatt ezekre a területekre különösen jellemző a bőr elvékonyodása, a zsírvesztés és az öregségi foltok megjelenése.

Erőteljes öregedésgátló LED kezelés a FAQ™ Swiss-szel

A teljes kezelés a FAQ™ 211 (nyak és dekoltázs), a FAQ™ 221 (kéz) és a FAQ™ 202 (arc) maszkokkal végzett kezelésekből áll.

Mindhárom készülék a LED-technológiát használja az öregedés jeleinek csökkentéséhez és egyéb bőrproblémákkal szemben. A 8 különböző hullámhosszú fény (közeli infravörös-NIR, vörös, kék, zöld, narancs, lila, cián és sárga) megerősíti a bőr különböző rétegeit, és beindítja a bőr természetes gyógyulási folyamatait.

A különböző hullámhosszú fények beindítják a kollagéntermelést és felmelegítik a bőrt, hogy átmenetileg kitágítsák a pórusokat, így a LED-fény a bőr mélyére hatolva javítja a bőr általános egészségi állapotát. A maszkokat a maximális kényelmet szem előtt tartva tervezték, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az innovatív bőrápolási kezeléseket professzionális segítség nélkül is beépítsék a mindennapi rutinjukba.


FAQ™ 211 Anti-Aging LED maszk nyakra és dekoltázsra

A maximális kényelemért és hatékonyságért a FAQ™ 211 Anti-Aging LED maszk ergonomikus kialakítással készült; tökéletesen illeszkedik a testhez, miközben teljes mozgásszabadságot biztosít.

A nyak és dekoltázs kezeléséről 761 optimalizált fénypont gondoskodik, amely egyenletes LED-fényt leadva maximalizálja minden egyes kezelés hatékonyságát.

Klinikailag bizonyítottan 32%-kal csökkenti a ráncokat mindössze 2 hét alatt, miközben jelentősen javítja a bőr feszességét és rugalmasságát.

Az ultrakönnyű és vezeték nélküli FAQ™ 211 megfordítva, a nyak hátsó és a hát felső részén is viselhető, könnyen kezelésbe véve az ott lévő ráncokat és pattanásokat.


FAQ™ 221 Anti-Aging LED maszk kézre

A FAQ™ 221 Anti-Aging LED maszk kézre 623 optimalizált LED-fénypontjával könnyű, vezeték nélküli és kényelmes, így teljes mozgásszabadságot biztosít. A kézfejen található bőr problémáinak széles spektrumát célozza meg, beleértve a ráncokat, öregségi foltokat és a gyűrődő, elvékonyodott bőrt.

Klinikailag bizonyítottan 32%-kal csökkenti a ráncokat mindössze 2 hét alatt, a FAQ™ 221 jelentősen javítja a bőr feszességét és rugalmasságát is, látható eredményeket biztosítva, amelyek dacolnak az öregedés jeleivel.


FAQ™ 202 ránctalanító és arcsimító LED maszk

A FAQ™ 202 ránctalanító és arcsimító LED maszkot vezeték nélküli, szem- és szájnyílással, valamint csúszásmentes fejpánttal látták el, amely a helyén tartja a maszkot, miközben lehetővé teszi a szabad mozgást. Flexi-fit szilikonból készült, amely tökéletesen illeszkedik az arc vonalaihoz.

600 optimalizált fényponttal rendelkezik - a LED fény egyenletesen oszlik el az arcbőr minden területén. A FAQ™ 202 maszk klinikailag bizonyítottan 32%-kal csökkenti a ráncokat, 48%-kal a pattanásokat és 18%-kal a felesleges faggyút, mindössze 2 hét alatt.

Jelentősen növeli a feszességet és a rugalmasságot is.

Mindhárom LED maszk hozzárendelhető az FAQ alkalmazáshoz, amely előre programozott, a vásárlók igényeihez igazított kezeléseket kínál. A kezelések emellett személyre is szabhatók, így biztosan kiszolgálják a bőr egyedi igényeit.

A FAQ™ termékek megvásárlásához látogass el a Foreo.com vagy a Notino.hu webshopjára.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Mary Kay kozmetikumok teszt 1. rész