Hagolódjunk az ünnepekre, csodás IMAGE Skincare ajándékcsomagokkal

 


Végre, indul a szezon! Közelednek az ünnepek! 

Pompa, csillogás, party, család és ajándékok... Igen, az ajándékok. Kezdődik a stresszelés, hogy idén vajon mit is vásároljunk a szeretteinknek, ami nem túl elcsépelt, érezteti, hogy fontos számunkra, és magunk is örülnénk, ha valaki megajándékozna vele. 

Ne találgassunk, a tökéletes ajándékötlet már megérkezett az Image Skincare ünnepi csomagok révén, melyek exkluzív kozmetikai táskával, a legkedveltebb termékekkel emelik az ünnepek fényét.


Az ajándékcsomagok limitált darabszámban érhetőek el az IMAGE Skincare termékekkel dolgozó szakembereknél,és szakértő segítségük révén még személyesebbé teheted az ajándékozást, hiszen öt csomagból is logathatsz. Ragyogás, fiatalság, hidratáltság vagy klinikai hatékonyság a cél, a csomagok egészen biztosan valóra váltják a szép, ápolt és egészséges bőr óhajait.


RADIANCE POWER TRIO


Add meg arcbőrödnek mindazt, amire szüksége van, hogy ragyoghasson az ünnepekre! Az ünnepi ajándékcsomagban található Ormedic Balancing Facial Cleanser visszaadja a bőrpuhaságát és egyensúlyát, az Iluma Intense Brightening Serum természetes fehérítőkkel segíti a sötét foltok megjelenésének korrigálását, ezzel előidézve a ragyogó bőrt. Végül a Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30, ez a mindennapi használatra szánt mattító hatású hidratáló széles spektrumú fényvédelmet biztosít a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg: Ormedic Balancing Facial Cleanser 177 ml Iluma Intense Brightening Serum 27 mlPrevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 91 g


HYDRATING + NOURISHING TRIO 


Ugye, mennyire csodálatos érzés a hidratált és a megfelelő tápanyagokkal ellátott arcbőr simítása? A Vital C Hydrating Facial Cleanser kíméletesen szabadítja meg a bőrt a sminktől, a szennyeződéstől, és közben feltölti esszenciális napi vitaminokkal és antioxidánsokkal. A VitalC Hydrating Anti-Aging Serum, a legnépszerűbb IMAGE termék segít minimalizálni a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. A Prevention + Daily Ultimate Protection Moisturizer nemül meg a bőrön, könnyen felszívódik, mintha ott sem lenne, és mégis a legerősebb szintű védelmet nyújtja a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:Vital C Hydrating Facial Cleanser 177 mlVital C Hydrating Anti-Aging Serum 50 mlPrevention + Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF50 91 g


HYDRATINGSELF-CARE TRIO


Vond irányításod alá az arcbőrödről való gondoskodást is! 
Az I Mask Hydrating Hydrogel SheetMask hidratálással nyugtatja a száraz, lemerült bőrt, a Vital C Hydrating Anti-Aging Serumpedig antioxidáns védelmet nyújt a napi környezeti stresszel szemben. Az Ormedic BalancingLip Enhancement Complex azonnal feltölti és hidratálja az ajkakat, hogy azok természetesenteltek legyenek

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:I Mask Hydrating Hydrogel Sheet Mask-Single 17 gOrmedic Balancing Lip Enhancement Complex 7 gVital C Hydrating Anti-Aging Serum-Sample 7,4 ml


DOCTOR-DEVELOPED DUO


Az orvosok által kifejlesztett IMAGE MD termékeket tartalmazó ajándékcsomag az ünnepekre való készülődés időszakában megviselt bőrt ismét rugalmassá és feszessé varázsolja. Az Image MD Restoring Youth Serum hatóanyagai az exkluzív fejlett szállító rendszerével (ADT) a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, az Image MD Restoring Facial Cleanser pedig hatékonyan fiatalítja a bőrmegjelenését.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:Image MD Restoring Youth Serum 30 mlImage MD Restoring Facial Cleanser 118 ml


YOUTHFUL SKIN SET


A fiatalos arcbőr titka az Image Skincare YOUTHFUL SKIN SET ünnepi ajándékcsomagban rejlik. Az Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser növényi eredetű őssejtekkel és növényi fehérítő összetevőkkel segít elhalványítani a foltokat és elszíneződéseket. A Vital C Hydrating Repair Crème esszenciális A-és C-vitaminnal gondoskodik a fakó, száraz bőr táplálásáról. A természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex, az Iluma Intense Facial Illuminator támogatja a ragyogó, egészséges bőrképet.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser 113 gVital C Hydrating Repair Crème 57 gIluma Intense Facial Illuminator 30 ml


Az 5 ajándékcsomag átnézése után nem is olyan könnyű a választás. Mindet vinnénk! Biztosan az ünnepek dísze lesz valamelyik IMAGE Skincare doboz, de karácsonyig még van időnk kiválasztani, melyik is legyen az a bizonyos, az a tökéletes választás. 

Az imageskincare.hu oldalt böngészve az ajándékcsomagokat alkotó termékekről is találunk bővebb leírást, tippeket az alkalmazásukhoz és sok más érdekes információt a bőrápolásról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés