Organique Eternal Glow - Exkluzív megvilágító terápia és az Örök ragyogás feszesítő hatású luxus terápia





Sziasztok! 

Néhány hete van szerencsém használni, tesztelni az Organique csodaszép, csoda finom természetes kozmetikum néhány darabját, melyekről szeretném Veletek megosztani a tapasztalatom, véleményem. 😊

Mielőtt a termékeket mutatnám be, gondoltam bemutatom Nektek magát a márkát. 


Az Organique, egy ma már több, mint 15 éves múlttal rendelkező natúrkozmetikai termékeket gyártó cég,  lengyelországi központtal, mely mostanra több, mint másfél tucat országban képviselteti magát, Izlandtól a Perzsa-öbölig, Finnországtól Spanyolországig.

Ugyan a családi vállalkozásként indult cég nagyvállalattá nőtte ki magát, a mai napig a termékek többsége “handmade”, azaz kézzel készítik válogatott minőségű természetes alapanyagokból. Bármilyen hihetetlen a végeredményt tekintve, némely termék több hónapos előállítási idő után kerül csomagolásra.

A mindennapjainkban használt kozmetikumaink hatással vannak érzékeinkre, úgymint a látásunkra, szaglásunkra, érintésünkre. Ezért fektet kiemelkedően nagy hangsúlyt az Organique a forgalmazott termékek kellemes megjelenésérefinom illatára és bársonyos állagára.


"A természet inspirál minket, ezért arra összpontosítunk, hogy kozmetikumaink kompozíciói egyszerre legyenek biztonságosakgyengédek és hatékonyak. Manufaktúránk és gyártóüzemünk Oborniki Śląskie-ban található. Nagy gonddal készítünk magas színvonalú kozmetikumokat, amelyek mind a lakossági ügyfelek, mind a professzionális szegmens számára készülnek."


....és most térjünk ki a márka egyik legkiválóbb termék családjára. 😊 

Az Eternal Glow egy exkluzív megvilágító terápia, amelyet minden bőrtípusra, különösen szürke és fáradt arcápolásra ajánlanak. A kozmetikumok selymes formulája szatén felületet garantál, és a növényi hatóanyagok magas koncentrációja sima, puha és megfelelően hidratált bőrt kölcsönöz használójának.

A gondosan megválasztott hatóanyagok, beleértve az értékes, nemes porcelánvirág kivonatát, hidratált, természetesen ragyogó, ragyogó arcszínt biztosítanak alapozó vagy kiemelő használata nélkül. A kozmetikumok egyszerű, rövid összetételűek, működésük a termék rendeltetésszerű használatához megfelelően kiválasztott hatóanyagok koncentrációján alapul.


"Nem is olyan régen azt hitték, hogy a kozmetikában és az arcápolásban a fő probléma a ráncok megjelenése és a kellemetlen hangú, de gyakran használt “bőröregedés” kifejezés.
A többség számára a ráncok csökkentése volt a prioritás, és leggyakrabban a kozmetikumok ilyen profilját javasolták a gyártók. Tudatosságunk, a világról és önmagunkról alkotott felfogásunk azonban változik. Életmódunk befolyásolja egészségünket, közérzetünket és megjelenésünket.
Egyre gyakrabban döntünk tudatosan, megpróbáljuk lelassítani az iramot, egy pillanatra megállni a napi rohanásban, apró örömöket adni magunknak, elfogadni a kisebb tökéletlenségeket és eszközként felfogni őket. Természetesen az új, innovatív Organique megvilágító terápia kicsi, kozmetikai élvezetté és mindennapi otthoni rituálévá válhat."





A könnyű, krémes Eternal Glow simító arcmaszk javítja a bőr feszültségét, egészséges, ragyogó megjelenést kölcsönöz neki, és kiegyenlíti a bőr tónusát. A kozmetikum formuláját porcelán agyaggal gazdagították, amely nyugtatja, gyengéden tisztítja, felszívja a szennyeződéseket, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőr védőgátját. 

A simító arcmaszk többek között: porcelán virágkivonatot, gyapotmagolajat, aloe, hialuronsavat, kaolint (porcelánagyag), növényi glicerint tartalmaz. 

Kellemes krémes állagú, könnyed film réteget hoz létre, melyet nagyon könnyen fel lehet vinni arcra, és legalább ilyen egyszerűen le is lehet mosni. 

Az illata abszolút natúr, és természetes, csak az összetevői adják, szóval nagyon kellemes, és nagyon szépen puhítja a bőröm és valóban sokkal üdébb ragyogóbb a használata után. 😊 Egy élmény utána használni az arcápolókat, mert sokban segíti a felszívódásukat. 😊







Koncentrált elixír szatén lágy, száraz olaj formájában, amely fokozza a megvilágító terápia hatásait. A képlet aktív növényi összetevőkön alapul, optimális magas koncentrációban. Az elixír éjszakai használatra ajánlott, gyorsan felszívódik, puhává, simává és hidratáltabbá teszi a bőrt.

Nagyon szépen és kellemesen hidratál.  Éjszakára csak ezt használom önmagában és bőven elég.  Gyorsan beszívódik és egyáltalán nem hagy maga után olajos érzetet. 

Ébredés utáni tapasztalat......rugalmasabb, simább  és egyenletesebb a bőröm. Olyan mintha átestem volna egy feltöltésen. 😍

Az illata nagyon természetes és kellemes. 



 



Az Eternal Glow megvilágító arckrém kisimítja és feszesíti a bőrt, ragyogó arcszínt kölcsönöz. A kozmetikum selymes formulája szatén felületet garantál, és a növényi hatóanyagok magas 94,6% -os koncentrációja megfelelően hidratálja a bőrt. Megvédi a sejtek közötti vízvesztést és revitalizálja a bőrt. Könnyű textúrája beleolvad a bőrbe. A krémet az elixír felvitele után javasolt használni nappali arcápolásra.  


Nagyon selymes és könnyed a textúrájú krém, de ellenben nagyon jó hidrató is. Gyorsan felszívódik és nem nehezíti el a bőrt. Illata finom, kellemes és természetes, smink alá is tökéletes, és egész nap frissen, hidratáltan tartja a bőröm. 

Ugyan még nem olyan régóta használom, így nagyon  hosszútávú tapasztalataimról még nem tudok beszámolni, viszont azt el tudom mondani, hogy a bőröm nagyon szereti. Friss, életteli és hidratált lesz tőle. 😊

Érett bőrre kifejezetten ajánlom ezt is mint a termékcsalád összes többi tagját is. 😊 💖


Összességében teljesen elégedett vagyok  mindhárom termékkel. Mert a számomra elvárt hidratálást, ápolást teljesítették, amellett, hogy még csak néhány hete használom. Valóban ragyogóbb és simább tőle a bőröm, így jó szívvel ajánlom nemcsak a korombelieknek, hanem a fiatalabb korosztálynak is, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni. 😊


Az Eternal Glow termékcsalád, sok más csodás termékkel együtt az Organique Hungary webshopjában érhető el. 


...és így a véleményem végén, szeretném még egy picit a figyelmeteket kérni.

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Organique termékekkel történő csodás Örök ragyogás feszesítő hatású luxus terápiát is, amit a Catwalk Szalonban lehet igénybe venni. 😍

Aki szeretne az ünnep előtt feltöltődni és csodás bőrrel neki indulni az év végének, annak jó szívvel ajánlom ezt a szuper kezelést. 😊💖




A Karácsonyi luxus RAGYOGÓ TERÁPIA: prémium 95,2-98.2 % természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz‼️

Érzékeny száraz bőr hidratálásra, ráncok halványítására alkotta meg az Organique.

A kezelés hatása
•erőteljes hidratáló
•ránctalanító, bőrsimító
•fokozza a kollagén termelést
•növeli az oxigénellátást
•táplálja a bőrt
•csökkenti a sötét foltokat
•növeli a bőr vitalitását
✨💛❤️
A 70 perces karácsonyi luxus kezelés alatt, teljesen megújul a bőröd és a lelked is. 😊





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt