Finom ráncok, szevasztok! - FOREO tanácsok


Fotó: FOREO


Az öregedés első jelei már a húszas éveink elején megjelenhetnek, ami egy természetes, a sejtekbe programozott folyamat. Az idő múlásával a bőr elveszíti volumenét és hidratáltságát, idővel elvékonyodik és szárazabbá válik. Így alakulnak ki az első ráncok.

Van rá mód, hogy akár professzionális szinten, otthonunkban megszabaduljunk ezektől a „időjelző vonalaktól” az arcunkon? Hatékony fegyver kell ellenük, de először ki kell ismerni az ellenséget. Azaz tudnunk kell, hogyan alakulnak ki a ráncok és milyen szokásainkon kell változtatni, hogy késleltessük a kialakulásukat. Ebben a harcban a FOREO tanácsai és készülékei a legmegbízhatóbb szövetségeseink lehetnek.


Minek köszönheted a ráncokat?

Az idő múlása mellett más tényezők is felgyorsítják a ráncok kialakulását. A leggyakoribbak a következők:

● Napsugárzás: Az UV-fény lebontja a bőr kollagén- és elasztin szálait, gyengébbé és kevésbé rugalmassá téve azt.

● Dohányzás: a dohányzás a bőr vérellátásának csökkenését okozza (többek közt).

● Tápanyaghiányos étrend: amikor a bőr nem kap elegendő vitamint, gyengül és fakul.

● Stressz: a stressz hatására a test felszabadítja a kortizolt, egy olyan hormont, amely befolyásolja, azaz csökkenti a bőr kollagéntermelését.

● Genetikai tényezők: a bőr elasztin és kollagén regeneráló képességét nagyrészt a genetika határozza meg.

● Mimika: az évek során a bőr elveszíti rugalmasságát, és gyakran ismételt arckifejezések, mint a nevetés, mélyebb barázdákat eredményezhetnek arcunkon.

Mit tehetsz, hogy megakadályozd a ráncok kialakulását?

Nincs veszve semmi! Eláruljuk, mik azok a szokások, amik távol tartják tőled a ráncokat.

● Változatos étrend és napi 2 liter víz fogyasztása. Te is hallottad azt a mondást, hogy „az vagy, amit megeszel”? Ez nagy igazság és az is, hogy ne feledkezz el a napi bőséges vízbevitelről sem, hogy a bőröd hidratált maradjon egész nap.

● A rendszeres testmozgás a stresszt is kiűzi belőled, de jót tesz a bőrödnek is.

● Napozz biztonságosan! Használj mindig fényvédőkrémet, akkor is, ha csak az utcára

mész ki és ne csak nyáron, télen is. Hidd el, a bőröd meghálálja!

● Mondj búcsút a káros szenvedélyeknek! Tilos a dohányzás és óvatosan az alkohollal is, ha szép és egészséges bőrre vágysz!

● Az alvás szépít. De csak a mély és hosszantartó. Legalább 7 órát kellene aludnod, hogy érezd a pihenésed jótékony hatását.

● Lehetőség szerint csak jó minőségű, az arcbőrödnek megfelelő kozmetikumokat használj. A napi arcápolási rutin kialakítása kulcsfontosságú!

A kihagyhatatlan napi bőrápolási rutin a ráncok ellen Itt a bevált módszer, hogyan építheted be a professzionális arcápolási rutint a mindennapjaidba!



Fotó: FOREO



Elég napi 5 percet áldozni rá az életedből! Azért az nem sok…

1. lépés: LUNA, a professzionális arctisztító

Minden arckezelés a bőr alapos tisztításával kezdődik! Erre a legalkalmasabb eszköz a LUNA 3 szónikus arctisztító készüléke. A finom sörték és T-sonic pulzáló technológiának köszönhetően az arcbőrön lévő szennyeződések, smink, izzadság, faggyú és elhalt hámsejtek akár 99,5%-át eltávolítja. A kis szépségápolási eszköz masszíroz is, így kíméletesen segít csökkenteni a ráncok megjelenését, miközben finom kontúrt ad az arcnak. Egységessé teszi az arcbőr színtónusát, és megőrzi annak fiatalos megjelenését. Már akár egy perc használat után is láthatóan ragyogóbb lesz a bőröd!



Fotó: FOREO


2. lépés: IRIS, egy perc alatt fiatalabb szemek

A szemed és környéke az arcod egyik legkényesebb területe. Azonnal láthatóvá válik, hogy milyen volt a napod, és a ráncok is itt látszanak meg a leghamarabb. Ha fiatalosabb tekintetet szeretnél, az IRIS készülékét kell segítségül hívnod.

Az IRIS szónikus technológiának köszönhetően csökkenti a szemkörnyéki sötét karikák, táskák és duzzanatok mértékét. Használatával a krémek könnyebben szívódnak fel, és így ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kaphat bőröd.



Fotó: FOREO


3. lépés: FOREO BEAR, sima bőr három perc alatt

Tudtad, hogy az arcizmok is megdolgozhatók a feszes, tonizált és sima bőr elérése érdekében? A FOREO BEAR tonizáló arckészülék a mikroáramos technológia 5 intenzitását és a T-Sonic pulzációt használja a feszesebb hatásért, tonizálásért és az arckontúrok kiemeléséért. Napi 3 perces használattal végig maszírozhatod az egész arcod... Ezt a hét 5 napján ismételd meg két hónapig. Ezután már csak heti 2-3 alkalommal kell masszíroznod, a szintentartás miatt!


Ne feledd, hogy még hatékonyabb hatást érhetsz el, ha egészségesen táplálkozol, rendszeresen sportolsz, elegendő vizet iszol naponta, káros szenvedélyektől mentesen élsz, és napi hét órát alszol. Nagyon fontos, hogy ne feledkezz el a fényvédő arckrémekről sem, mert a ráncok kialakulását nagymértékben csökkentik, ha napi rendszerességgel használod. De a napi szépségápolási rutin kialakítása a kulcs a szépséged és fiatalságod megőrzéséhez!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt