Ajándék, ami számít - Ajándékötletek anyák napjára a FOREO-tól

 



Az anyák napja az egyik legnagyszerűbb alkalom, hogy megmutathassuk anyukánk felé, mennyire értékeljük mindazt a jót, amit értünk, szűkebb és tágabb környezetünkért tesz nap mint nap. Azokat a tetteket, amikkel szebbé teszi a világot!

Ha megfelelő ajándékot keresünk, érdemes olyat választani, amire lehet, hogy már karácsony, vagy születésnapja óta titkon vágyik. Egy ilyen ajándék biztosan nem kerül a szekrény mélyére! A svéd FOREO az otthoni professzionális arcápoláshoz kínál nagyszerű ötleteket. Bármit is választunk, biztosan értékelni fogja, hiszen gesztusunkkal kimutathatjuk iránta érzett szeretetünket és gondoskodásunkat!


FOREO BEAR - A macifüles arcfeszesítő - 109 140 Ft





A kézbe simuló arcfeszesítő készülék mikroáramos technológiával emeli új szintre a bőrápolást: a BEAR mikroáram és T-Sonic rezgések kombinációjával célozza az arc és a nyak 65+ izmát, csökkenti a finom ráncokat és ápolja az arcbőrt! A használat során a mikrovezetékek kisfeszültségű áramot bocsátanak ki a “maci-füleken” keresztül, így aktiválva a sejtműködést, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. Mert minden édesanya megérdemli az otthon kényelmében is elérhető SPA-élményt!


FOREO LUNA 3 - Szalon-szépség, otthon - 69 500 Ft





Ha anyukád igazán komolyan veszi a bőrápolást, a LUNA 3 hatalmas örömet fog okozni. A LUNA 3 készülék újraalkotja a tökéletes arctisztítás fogalmát. A készülék természetes ragyogást és tisztaságot kölcsönöz a bőrnek, hasonló eredménnyel, mintha csak egy luxus szépségszalont vagy kozmetikát látogatott volna meg. Mélyreható arctisztító funkciója mellett számos masszázs program is választható a célzott kezelésért.


LUNA mini 3 - Kompakt erő - 53 270 Ft





A LUNA mini 3 szónikus arctisztító masszírozó lágy szilikon sörtéi higiénikusak és mindössze 1 perc alatt távolítják el a mélyen lerakódott szennyeződések, faggyú és elhalt hámsejtek akár 99,5%-át. A kompakt méretű, ultra-higiénikus, applikációval működő arctisztító 12 intenzitási fokozatot és kétoldalú tisztító felületet kínál a teljesen személyre szabott arcápolási élményért.

5 féle színben elérhető, hogy biztosan megtaláld édesanyád kedvencét!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt