Húsvéti ajándékötletek a FOREO-tól - A húsvéti ajándékozást új szintre emelhetjük a FOREO tojás alakú szépségeivel!

 



Sziasztok! 

Nem csak szerintem....... de az egyik legjobb dolog a húsvétban a rengeteg csokitojás, és az hogy minden bokorban húsvéti finomságokat találunk. 😊🐇

Ha idén mégis kilépnénk a csokoládétojások bűvköréből, de ragaszkodnánk valami tojás alakú ajándékhoz, ahhoz szuper ötleteink vannak.

FOREO beauty-tech márka tojás alakú szépségápolási eszközeiből remek húsvéti meglepetések válhatnak, ráadásul plusz kalóriák nélkül! 👏



Emeljük a húsvéti ajándékozást új szintre a FOREO díjnyertes LUNA arctisztító termékcsaládjával. A színes, ízléses szépségápolási készülékek, nemcsak húsvét hétfő reggelén, hanem minden nap tartós, harmatos és friss arcbőrt varázsolnak! Itt vannak az idei év legjobb húsvéti ajándékötletei a FOREO-tól.


1. LUNA 3 - Szalon-szépség, otthon 69 500 Ft




Azok számára, akik szeretik komolyan venni a bőrápolást, a LUNA 3 hatalmas örömet fog okozni. A LUNA 3 készülék újradefiniálja a tökéletes arctisztítás fogalmát. A tojás alakú eszköz természetes ragyogást és tisztaságot kölcsönöz a bőrnek, hasonló eredménnyel, mintha csak egy luxus szépségszalont vagy SPA-t látogattunk volna meg. LUNA 3: a húsvéti kívánságlista kötelező darabja.



2. LUNA mini 3 – Kicsi a bors, de erős - 53 270 Ft



A LUNA mini 3 szónikus arctisztító masszírozó lágy szilikon sörtéi higiénikusak és mindössze 1 perc alatt távolítják el a mélyen lerakódott szennyeződések, faggyú és elhalt hámsejtek akár 99,5%-át. A rohanós hétköznapokat a 30 másodperces “Glow Boost” funkció, a szórakozott szépség fan-eket a „Find My LUNA” mód segíti. Az ultra-higiénikus, applikációval működő arctisztító 12 intenzitási fokozatot és kétoldalú tisztító felületet kínál a teljesen személyre szabott arcápolási élményért. 5 féle színben elérhető, hogy biztosan megtaláljuk a kedvencünket!



3. LUNA 3 for Men - Elbír a legerősebb szakállal is - 72 640 Ft





Tisztább, puhább arc, akár szakállal, akár anélkül. Jól hangzik? A makulátlan arcbőr többé nem csupán a hölgyek kiváltsága. A LUNA 3 men arctisztítója a férfiak ultra-rövid napi arcápolási rutinjába is könnyen beilleszthető. A készülék eltávolítja az arcbőrről az összes szennyeződést, csökkenti a benőtt szőrszálak előfordulását, de a borotválkozást is könnyebbé teszi. A borotvapengék akár 2x hosszabb ideig kitartanak!



+ 1. BEAR - A macifüles arcfeszesítő - 73 890 Ft





Ez az okos arcfeszesítő készülék, mikroáramos technológiával emeli új szintre a bőrápolást. A BEAR™ mikroáram és T-Sonic™ rezgések kombinációjával célozza az arc és a nyak 65+ izmát! A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “maci-füleken” keresztül, így aktiválva a sejtműködést, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. Itt az ideje csatlakozni az otthoni SPA forradalomhoz!



Ha ezzel a cikkel a Te érdeklődésed is sikerült felkeltenem, akkor látogass el a FOREO húsvéti ajándékaiért, a www.foreo.com és a www.notino.hu oldalakra. 😃







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt