Calvin Klein Beauty - A szépség ereje

 





Illatcsalád: virágos  
összetevők: ambrette, jázmin, cédrus.


Sziasztok! 

Már nagyon régóta csodálom Calvin Klein Beauty illatát, de eddig mindig csak az üzletekben járva fújtam magamra belőle, hogy teszteljem mennyire illik hozzám az illat, vagy épp mennyire nem. 😊

De úgy érzem, hogy ez az az illat ami teljes mértékben illik a személyiségemhez. 😊
...és itt nem a szépségre gondolok, habár ha bele gondolok, nagyon sokan jó tündér keresztanyunak hívnak, szóval a belső szépség abszolút megvan. 😀

Miként is lehetne jellemezni ezt az illatot? 

 

Tisztaság, nyugalom, vagy nőiesség?

Szerintem mindegyik illik rá. Ez egy igazán szép, elegáns, és szuper jól összerakott illat.
Igazi bájos,de nem kislányos tisztaság illat,  egyáltalán nem vad, és nem tolakodó. Egy olyan parfüm, mmi légiesen könnyű, tartós, és egész nap  körül ölel. 


"A Beauty Eau de Parfum természetes és nem komplikált. Olyan nők számára alkották, akiknek nem kell semmit megjátszaniuk, mert a környezetüket belső erejükkel, eltökéltségükkel és fenséges eleganciájukkal hódítják meg. A Beauty egy 2010-ben megjelent luxus illat, melynek arca Diane Kruger színésznő."


 



Az illat már kifújáskor elbűvölő az ámbrának köszönhetően, és itt már rögtön meg is mutatja magát a csodaszép nőies jázmin, amihez később a kellemes, melengető cédrus is csatlakozik. 

Mint ahogy a neve is mutatja egy igazán szép illatról beszélünk, mely lágy, kifinomult, nőies. 
Az ámbra és a jázmin varázsolja igazán széppé, elegánssá,  és nőiessé a parfümöt, a cédrus csak megpecsételi az egész csodát, és válik így szexi és határozott illattá. 

Mióta megvan többször próbáltam más illatot is magamra fújni, de valamiért mindig ez után nyúlnak az ujjaim, de ezen nem is csodálkozom, mert egyrészt imádom a jázmint, másrészt mindenki szereti rajtam, mert nem tolakodó, nem zavaró, hanem a nevéhez hűen még szebbé varázsolja a viselőjét. 
Megmondom őszintén nem sok Calvin Klein illattal próbálkoztam eddig,  de ez nálam egy szerelem. 
Előhozza belőlem az amúgy is nagy szívem,  szeretetem, és a nőiességem. 

Ha egy parfüm betalál, akkor ez mindenképp! 
Csodás kifújáskor, és az egész nap folyamán. Még éjszaka is érzem a párnámon ahogy forgolódom, és fel fel csillan az illat, és folyamatosan felhőként ölel körül. 

Intenzív, tartós, letisztult és igazán elegáns, mely akárhol és akármikor viselhető. Az irodai megjelenés tökéletes kiegészítője.
De mivel egy roppant harmonikus illat, így még egy kirándulásra is bátran használhatjuk, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki azt akarja majd, hogy a közelünkben sétálhasson. 😉


Ez a csodás illat és sok másik finomság is beszerezhető a Parfum.hu webáruházban. 







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt