Tökéletes ajándék kávérajongóknak! - Ünnepi ragyogás a Nespresso karácsonyi kávékollekciójával

 




Sziasztok! 

Nem tudom ki, hogy van vele.....de nálam amint beköszönt a szürke hideg idő, azonnal rám tör az ünnepi érzés. 😊🎄

Legszívesebben bekuckóznék, és feldíszíteném az egész lakást ünnepi fényekkel, díszekkel és ünnepi édességekkel, forró italokkal. 

Igen, sokan azt mondják, hogy jaj ne már, ne legyen ilyen korán ünnepi készülődés hisz elvész a varázs. De nálam ez pont nem így van. A varázs már október végén beindul és egészen januárig, sőt van még, hogy februárig is kitart. 😀

Épp emiatt is örülök, mikor megjelennek az üzletekben az ünnepi újdonságok, mint jelen esetben a Nespresso mennyei kávéi, melyeket az olasz életszeretet és a felhőtlen családi pillanatok ihlettek. 🙏

Az idei téli szezonban a Nespresso elhozza otthonunkba a “dolce vita” életérzést, amit a szeretteinkkel eltöltött idő, a kellemes beszélgetések és a különleges gasztronómiai élmények varázsolnak különlegessé. 

A Torta di Nocciole, Amaretto és Il Caffè kávékat a közös ünneplés legszebb pillanatai és a tradicionális olasz desszertek inspirálták. 🍰




Könnyed stílus, ragyogás, kényeztető élmények és egy csipetnyi luxus – ez a Casa Nespresso, vagyis az ajándékozás háza, amely képviseli a klasszikus olasz életérzést. Idén karácsonykor a Nespresso arra ösztönön minket kávérajongókat, hogy adjuk át magukat az ünneplés örömének, és élvezzük ki a szeretteinkkel eltöltött kellemes beszélgetéseket, finom vacsorákat.



Fotó: Nespresso


Az új, limitált kiadású kávék az olasz kultúra és elegancia segítségével idézik meg az ünnepek legszebb pillanatait, ízeit és érzéseit. Emelkedett hangulatot csempésznek a kávérajongók otthonába, és elhozzák a tradicionális olasz édességek ízvilágát.




Fotó: Nespresso


A Nespresso Variations Italia a hagyományok és a legújabb trendek egyesítéséből született, így minden kávérajongó megtalálhatja a kínálatban a lehető legtökéletesebb ajándékot. Az Amaretti kávé a mandula és vanília aromáival kényeztet, a Torta di Nocciole kapszulát pedig a piemonti régió híres mogyorótortájának receptje ihlette. A korábbi évekhez hasonlóan a Nespresso idén is bemutat egy Limited Edition fekete kávét, az Il Caffè-t, ami a Nespresso eddigi legintenzívebb espresso-ja.



Fotó: Nespresso

Meglepetés az érzékeknek: ez a Nespresso Variations Italia


Variations Italia Amaretti Flavour

Az Amaretti ízű kapszulában a kesernyés mandula és az édes vanília aromái tökéletesen kiegészítik a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás ízjegyeit, és meglepő, fűszeres és gyümölcsös ízek is felfedezhetők benne.



Fotó: Nespresso


Variations Italia Torta di Nocciole Flavour

A Torta di Nocciole kapszulában a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás aromáit a mogyoró és a vanília kombinációja teszi különlegessé. Olyan, mintha kávé és sütemény is lenne egyben, így fogyasztása igazán kellemes módja a közös ünneplésnek.



Fotó: Nespresso


Il Caffè

Az Il Caffé nevű kávéval egy klasszikus olasz ízélményben lehet részünk. A vietnámi és indonéz mosott Robusta egy kevés kolumbiai Arabica kávéval gazdagítva egy igazán erőteljes kávét eredményez bársonyos ízzel és pörkölt gabonás aromákkal.


Fotó: Nespresso


Az új kávékapszulák mellett a Casa Nespresso hangulatos otthoni kiegészítőkkel teszi teljessé a kávézás örömét. A Nespresso adventi naptára december 1-től 23-ig különböző kapszulákkal, 24-én pedig egy különleges meglepetéssel varázsol ünnepi hangulatot a kávérajongók otthonába.




Fotó: Nespresso


Megsúgom, hogy ezt az adventi naptárat minden kávérajongó imádni fogja, mert nemcsak 23 mennyei kávé válogatás lapul a házikó ablakai mögött, de az utolsó 24-ei mögött rejlik valami nagyon szuper, amit most nem árulok el, mert szeretném, ha másoknak is óriási meglepetést okozna. De annyit azért megsúgok, hogy senki sem fog benne csalódni. 😉

Szóval jó szívvel ajánlom akár magunknak ajándékba, vagy kávérajongó családtagjainknak, barátainknak, akik szintén a Nespresso kávék szerelmesei. 😀




Hosszabbra nyújtott ünnepi pillanatok a Nespresso kiegészítőivel


A négyféle méretű kávéscsészéből és csészealjakból álló csodás LUME kollekciót a milánói származású Federica Biasi álmodta meg. A mattfehér, szögletes porceláncsészék modern fénnyel világítják meg az ünnepi terítéket, míg az okkerpiros csészealjak izgalmat csempésznek a csészék letisztult minimalizmusába. 

A kollekciót a Biasi által tervezett elegáns kapszulatartó teszi teljessé: a LUME MIA acél tetejével és áttetsző oldalával bármelyik konyha stílusos dísze lehet.



Fotó: Nespresso



Az újdonságok november 2-től többek között a legújabb Nespresso Boutique-ban is elérhetők a Mammut 1 bevásárlóközpontban. 



Fotó: Nespresso



Az új helyen minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság, hiszen a Nespresso megígérte vásárlóinak, hogy 2022-re minden csésze kávéja karbonsemleges lesz. Ennek jegyében az üzletben található asztallapok kávézaccból készültek, a “recycling cornerben” elhelyezett különleges mérleggel pedig a vásárlók megállapíthatják, hogy hány toll vagy bicska készülhet a leadott használt kapszuláik alumíniumából.


Az ünnepi kávékapszulák, az adventi naptár és a kávézási kiegészítők megvásárolhatók a Nespresso Boutique-okban, valamint a Nespresso weboldalán.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt