Tajvani fátyolmaszkok minden alkalomra



Sziasztok! 

Még az ünnepek előtt kaptam tesztelésre néhány csodás arcmaszkot a SzépségCenter webáruháztól, amiknek azért is örültem, mert nagyon szeretem a termékeiket, az Ázsiai kozmetikumokat, és ezen belül is a maszkokat. 😊 

Szeretem, mert minden hétvégén csinálok egy jó kis arcápoló kúrát, minden féle földi jóval, és ebben az arcmaszkok is nagy szerepet kapnak. 

Jelen esetben 4 arcmaszkról lesz szó, és egy szemmaszkról ami óriási kedvencem lett. 😊 



 


Narüko feszesítő fátyolmaszk méhméreg kivonattal

Erre voltam a legkíváncsibb, ezért is ezt próbáltam ki elsőként. Érdekelt, hogy vajon mit tesz a bőrömmel a méhméreg kivonat. 
Nagyon finom puha és selymes lett tőle a bőröm, és a használata után két nappal is jócskán éreztem a hatását. 😊 

"Egy igazán különleges hatóanyag-kombinációval átitatott fátyolmaszk, ami a méhméreg főszereplésével hatékonyan veszi fel a harcot a bőröregedéssel."  



Neogence Bőrnyugtató fátyolmaszk panthenollal

Ez a maszk valóban helyre állítja a bőrt, és ha átmenetileg is, de szépen pótolja a vízhiányt. 
Ha tehetném minimum 3 naponta tennék egyet a képernyőmre, hogy mindig üde és friss legyen a bőröm. 😊 

"A B5 vitamin (ismertebb nevén panthenol) egy olyan, mindenki számára hasznos összetevő, mely növeli a bőr védekezőképességét, segít visszaállítani a sérült bőrszerkezetet és pótolja az így keletkezett vízhiányt. Válaszd ezt a kényelmes Tencel szövetből készült maszkot, ha bőrödnek gondoskodásra, regenerálása van szüksége."  




 


Narüko Sculpra bőrfiatalító és feltöltő fátyolmaszk

"Fátyolmaszk különleges, hialuronsavas hatóanyag koktéllal, amely hatékonyan feszesíti és hidratálja a bőrt, megszünteti a bőrszárazságot. A benne található madárfészek kivonat és B3 vitamin kisimítja a ráncokat, hosszantartó feszességet kölcsönöz a bőrnek."

Képtalálatok a következőre: Narüko taiwan magnolia mask


Narüko feszesítő és bőrragyogást fokozó fátyolmaszk fehér magnóliával

Az összes szuper maszk közül a kedvencem. Mégpedig azért, mert mind az arcrésznél, mind az áll résznél felakasztható a fülecskénkre. 
Ezáltal végre nem kellett vízszintesbe helyeznem magam a viselése közben, hanem szépen tehettem a dolgom (épp takarítottam). 😊
Számomra a legpraktikusabb, arról nem is beszélve, hogy a benne lévő anyagok, összetevők csodát tettek a bőrömmel. 😊
Használata után még külön hidratálást sem igényelt.  

"Fátyolmaszk különleges, fehér magnóliás hatóanyag koktéllal, amely hatékonyan feszesíti és hidratálja a bőrt, miközben revitalizál. Megszünteti a fakó, egyenetlen bőrfelszínt, selymesen simává varázsolja a bőrt. Különleges fátyolmaszk kialakítás, mely a nyak bőrét is lefedi, feszesíti." 




Swissvita biocellulóz lifting szemmaszk

Az egyik óriási nagy kedvencem 💕 Na nem csak azért mert ötletes, praktikus, hanem azért is mert tényleg csodásan frissítette a szemkörnyékemet, és valóban minden ráncomat úgy kicuppantotta, hogy sok órán keresztül olyan szép fiatalos folt a szemkörnyékem mint 20 éves koromban :) 

"Tökéletes szemmaszk, mely különleges C kialakításának köszönhetően az egész szem- és szemkörnyék területét lefedi. A speciális biocellulóz anyag gyűrődésmentesen illeszkedik a bőrfelületre. Az egzotikus okrát növényi botoxként is szokták emlegetni ránctalanító hatása miatt, ez a kivonat gondoskodik róla, hogy a maszk ne csak nyugtassa a fáradt szemeket de ránctalanító hatását is maximálisan kifejtse.
Az egzotikus okrát növényi botoxként is szokták emlegetni ránctalanító hatása miatt, ez a kivonat gondoskodik róla, hogy a maszk ne csak nyugtassa a bőrt de ránctalanító hatását is maximálisan kifejtse. Az alga kivonat feltölti és üdévé varázsolja a bőrt, míg a gondosan válogatott peptidek serkentik a kollagéntermelést és hosszú távú ránctalanítást biztosítanak."


Összességében mindegyik arcmaszk tökéletesen működött, és mondhatom azt is, hogy több mint jók! 😊
Jó pár fátyolmaszkkal össze tudtam már őket hasonlítani, de azt kell mondjam, hogy eddig csak ezek hozták azt az eredményt amit én várok egy ilyen terméktől. 😊


Sok másik szintén kiváló maszkkal együtt a fentiek is beszerezhetők a SzépségCenter Webáruházában. 







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt