Clarins Nutri-Lumiére az "ezüst" generáció csodafegyvere






Kedves Clarins! 

Köszönjük szépen, hogy megalkottátok az amit szerintem eddig senkinek sem sikerült. 
A csodás Nutri-Lumiére termékcsaládot, melyet kifejezetten az "ezüst" generáció számára fejlesztettetek ki. 

 


Végre a 60 év felettiek is elfelejthetik a fakó, fénytelen arcbőrt, mert a Clarins Laboratóriumok kifejlesztettek egy olyan párost, mely rendkívül hatékony segítséget nyújt a bőr fiatalos ragyogásának megőrzésében. 




Egy igazán színvonalas előadás keretében egy nagyon szép helyen a Felix Kitchen & Bar-ban ismerkedtünk többed magammal a márka újdonságaival, ahol töviről hegyire elmondtak mindent, de tényleg minden információt a kigondolástól az elkészítésen át egészen a megvalósulásig. 


 


Két kulcsfontosságú összetevő a fő alkotó eleme az arcápolóknak, és ez nem más mint a vadgesztenye gyümölcse és virága. Ezek kombinálásával a Clarins kifejlesztett egy olyan egyedi formulát, amely stimulálja a bőr mikrotápanyag hálózatát, mely által az ily módon táplált bőr visszanyeri a fiatalos ragyogását. 

Egy termékcsalád négy kivételes bőrápolási termékkel.......

A tápláló, revitalizáló nappali krém "Érzéki olvadó, olajokkal gazdagított krém, mely intenzíven táplál és revitalizál, ezáltal a bőrragyogó és tápanyag teli lesz."

Tápláló, revitalizáló éjszakai krém "Kényeztető, olvadó textúrájú éjszakai krém, ami revitalizálja és táplálja a bőrt. Használata után a bőr reggelre üdévé és ragyogóvá válik."  

Tápláló, revitalizáló emulzió "Könnyed textúrájú, olajokkal gazdagított emulzió,amely nem hagy zsíros érzetet. Táplálja a bőrt, mely által a bőr visszanyeri ragyogását." 

Megújító esszencia "Az első olyan termék a mindennapi bőrápolási rutinban, amely a bőr vitalitásáért felel. Ez a selymes, gyengéd lotion nagyon gyorsan beszívódik, ezáltal tökéletesen előkészíti a bőrt a további termékek számára, melyek így mélyebben tudják kifejteni hatásukat." 





Jó volt hallani, hogy végre nem csak a 20-30-40 éveseké a világ és végre van megoldás az idősebb generáció tökéletes és valóban hatékony arcápolására. 




A Clarins Laboratóriumok a Nutri-Lumiere termékcsalád egy hónapos használatának ragyogás index mérése által, - ami azt mutatja, hogy a fény mekkora arányban verődik vissza az epidermiszről -  megállapították, hogy a bőr ragyogás indexe szignifikánsan 12%al nőtt.


A Nutri-Lumiére termékcsalád arca, a csodálatos Claudia Maria Ferreira da Costa sportolónő, aki nemcsak fitt és korát meghazudtoló, hanem gyönyörű hölgy is, aki tökéletesen megtestesíti azt amit a Clarins újdonsága képvisel.  




Egy termékcsalád, mely 14 kivételes növényi kivonatot tartalmaz. 

A vadgesztenye virágából és gyümölcséből előállított kivonat mellett, egyéb csodás növényi kivonatok is megtalálhatók a termékcsalád formulájában. 
Ilyen az organikus wakame, az organikus harungana, az életlevél, az organikus sivatagi datolya, a hibiscus sabdaiffra, az organikus zabcukrok. 
....és természetesen a Clarins levegőszennyeződés ellen védő komplex, amely segít megvédeni a bőrt a levegő szennyezés káros hatásaitól. 

Örülök, hogy én is kipróbálhatom és használhatom a terméket, még akkor is ha nem egészen az én korosztályomat célozza, de én azt vallom, hogy nem a korosztályunknak megfelelő arcápolót kell használni, hanem a bőrünknek megfelelő összetevőjűt. ...és ha az én bőrömnek tökéletesen megfelel ezen termékcsalád, akkor bizony használni kell, mert ki nem szeret csodaszép bőrrel és ezáltal magabiztosan kilépni otthonából az emberek közé. 😊







A Nutri-Lumiére termékcsalád megtalálható a Parfümériákban, és nemcsak saját magunknak, de bármely hölgy ismerősünknek, családtagunknak csodaszép ajándék a közeledő nőnap alkalmával. 🌷


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt