Yves Rocher - Egészséges hajjal az egészséges bolygóért




Sziasztok! 

Nemrég egy meglepi csomagocska érkezett az Yves Rocher Magyarországtól, amiben szuper teljeskörű hajápolási termékek lapultak. 😍

Amiket első körben elkezdtem használni, az a Ragyogó szépség sampon, a Fényt adó hajöblítő ecet málnával, és a Hajtöredezés elleni hajerősítő szérum.

Mivel már több hete használom őket, így el tudom mondani a hosszabb távú tapasztalataimat. 😊   






Ragyogó szépség sampon 

Körömvirág kivonatot tartalmaz és egészségesebb, ragyogóbb hajat ígér már az első hajmosástól.

Agávé kivonattal (fruktánnal) tökéletesítették a hajápoló termékek összetételét, mely innovatív aktív növényi hatóanyagnak hála a fejbőr vérkeringése megduplázódik. 


Ez tényleg így van........hajmosáskor és még utána is érzem, ahogy kellemesen bizsereg a fejbőröm. 😊

Először picit féltem tőle, hogy a hajtövem zsírosodó, és a hajvégeim száraz részei nem fogják szeretni, de nagy boldogságomra szeretik. 😃

Szóval tényleg minden hajmosásnál tapasztalom a jótékony hatását. 

A hajam nem zsírosodik gyorsabban, sőt......tovább is ki tudtam tolni a hajmosások sűrűségét, szóval nálam ez már egy plusz,arról nem is beszélve, hogy nagyon jó állagú lesz tőle a hajam......még azt is megkockáztatom, hogy többnek is látszik, ráadásul nagyon selymes és puha napokig is. 😊





Fényt adó hajleöblítő ecet málnával,
mely eltávolítja a hajszálakra rakódó vízkövet, valamit egyéb vízben megtalálható anyagokat, hogy a haja tökéletesebben ragyoghasson!

A használata nagyon egyszerű, hajmosás végén én egészen egyszerűen egy kevés mennyiséggel átsimítom vele a hajam és kész is. 
A hatása fantasztikus......a hajam sokkal fényesebb, ráadásul csoda fincsi málnaillatú is lesz tőle. 








Hajtöredezés elleni erősítő szérum 

Az omega 6 és 9 zsírsavakban is gazdag Jojobaolajjal gazdagított erősítő szérum védi a hőhatásnak kitett hajat, valamint erősíti a hajszálakat a hajtöredezettség mérséklése érdekében. A 230 °C-ig terjedő hővédő hatás * elengedhetetlen az olyan hőtermelő eszközök által okozott károk elkerüléséhez, mint a hajszárító, hajvasaló, stb.


Mindig küzdök a hajvégápoló termékekkel, mert vagy nagyon zsírosít, vagy nem ér semmit és ugyanolyan száraz marad tőle a hajam vége, vagy épp nem annyira rossz, de olyan szaga van, hogy azt nem bírom elviselni. 

Ez a spray állagú szilikonmentes, nem olajos textúrával rendelkező hajvégápoló viszont az éj hajamnak nagyon jó, az illata is finom, és a hajvégeim sem lesznek zsírosak tőle, hanem kellemesen puhák. Ráadásul egészségesebbnek is tűnnek minden használat után. 😊 

Ráadásul akik hajvasalót, vagy hajsütő vasat használnak, azoknak is kiváló, ugyanis 230 °C-ig tökéletesen védi, óvja a haj szerkezetét a roncsolódás ellen. 



Mindhárom termék: 

98% természetes eredetű összetevőt tartalmaz
Biogazdálkodásból származó Agávé kivonattal
Szilikonmentes
Újrahasznosítható flakon, mely maga is újrahasznosítható műanyagból készült.
Műanyagtartalma 100%-ban újrahasznosított műanyagból származik.

Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék.




Az új  hajápoló termékek is már elérhetők az Yves Rocher Magyarország üzleteiben, és webáruházában is.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt