Beköszöntött az ősz és vele együtt megérkezett a FAU Sütőtökös ampulla C-vitaminnal




Sziasztok! 


Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és ezzel a bőrünk ápolására picit másként kell oda figyelnünk. 

A nyári könnyed hidratáló arcápolókról, érdemes áttérni a több tápanyagot tartalmazó termékekre, amikben főként a C-vitamin és a hialuronsav kap főszerepet. 

Persze ahogy én is, többen vagyunk akik nyáron is olyan készítményeket használunk amikben mindig ott van a hidratálás mellett az a bizonyos plusz. 

De aki csak most vált arcápolót azoknak is, és akik egész évben szeretik kényeztetni a bőrüket, nekik is ajánlom a FAU sütőtökös ampulláját, mely 70% sütőtök kivonatot, C-vitamint, sejtmegújító anyagokat és hialuronsavat is tartalmaz. 






A kis szuper ampullák azt ígérik, hogy rendszeres használat mellett jelentős mértékben csökkentik a bőröregedés jeleit, miközben a 17-féle aminosav nélkülözhetetlen tápanyagokkal látják el a bőrt és segíti annak egészséges működését.

Megmondom őszintén, hogy nem tudom mennyire csökkentették a bőröm öregedésének jeleit, mindenesetre nagyon szép és üde tőle a bőröm. :) 






Én inkább éjszakára használom, mert ugyan nagyon szépen beszívódik és valóban jól táplálj, a bőrömön kissé ragacsos érzetű tőle, és legalább fél órán át még ez így is marad, ezért nappalra én smink alá nem tudom használni, de másnak ettől függetlenül tökéletes lehet nappali használatra is.  Pláne, ha arcra nem is használ sminket. :)  

Száraz bőrre ajánlott a használata, az apróbb ráncokat valóban szépen feltölti, és egyenletessé teszi a bőrt. 

Hűtőben tárolandó és 5 x 10 ml-s kiszerelések az ampullák, melyek nagyon praktikus és higiénikus pipettás, ráadásul egy ampulla viszonylag sokáig elég, szóval egy kiváló bőr tápláló kúrát nagyon jól elvégezhetünk vele. 




A terméket megtaláljátok az Amarantin Cosmetics oldalán, ahol több csodás Koreai ápoló kozmetikummal együtt ezt is beszerezhetitek. :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés