FAU Skin Solution Sun Essence SPF50 fényvédő eszencia






Sziasztok! 

Az egyre csak erősödő UVA és UVB sugárzás sajnos nagyon csúnyán el tud bánni a bőrünkkel, épp ezért nem csak a testünket, de az arcbőrünket is nagyon fontos minél nagyobb faktorszámú krémmel védeni.  





Én a Skin Solution Sun Essence Koreai hármas funkciót ellátó fényvédőt használom, mely sok szép összetevő mellet,  hialuronsavval is táplálja a bőrömet.

Ezáltal egységessé teszi a bőrömet és szépen simítja a ráncokat, nagyon széppé teszi a bőrtónusomat, valamint tényleg hatásosan és tökéletesen véd a bőröregedésért felelős UVA- és a leégésért felelős UVB sugaraktól.







Amit kifejezetten szeretek benne, hogy egyrészt nagyon könnyed, de egyben eszméletlenül jól tápláló krém, másrészt egyáltalán nam hagy zsíros érzetet a bőrömön. Épp emiatt jó szívvel ajánlom minden bőrtípusra. 
Ráadásul sminkelni is tökéletesen lehet rá, nekem az eddig használt alapozóim mindegyikével szuperül működik. 

Sem alkoholt, sem mesterséges illatanyagot nem tartalmaz, ezért az ezekre allergiás bőrüek is bátran használhatják. 

A kiszerelése is nagyon tetszetős, mert amellett, hogy tubusos, még pumpás is, ami a legideálisabb arra, hogy biztonságosan, légmentesen, és mindenféle baktérium bekerülése nélkül nyerhetjük ki a fincsi kis könnyű, de szuper krémet a csomagolásából. :) 





Ezt a tökéletes bőrvédő esszenciát és még több Koreai finomságot az Amarantin Cosmetics weboldalán találhatjátok, és ha kipróbálnátok, akkor az év minden napján használhatjátok, mert ugye már mindenki tudja, hogy fényvédelem nem csak nyáron, hanem az év minden szakában erősen ajánlott ! :) 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt