Disquared2 Want - Vajon tényleg akarom?



Illatjegyek: mandarin, rózsabors, gyömbér, heliotróp, damaszkuszi rózsa, neroli, fás jegyek, madagaszkári vanília, vanília abszolút


Sziasztok! 

Tudom, hogy sokan csodálkoztok miért is írok a nyár kellős közeben egy valóban téli illatról......de egyrészt most nincs is olyan hőség, másrészt sajnos hipp-hopp elmúlik a nyár és beköszönt az ősz. 
Ezzel együtt pedig előkerülnek a testesebb, fűszeresebb illatok is. 😊

Többek között ez is, mely a csodás vaníliának köszönhetően igen csak krémes bújós illat, amit nagyon fogunk, fogok szeretni a hűvösebb napokon. 😊🎄 








A Dsquared2 Want EDP egy igen csak közkedvelt, de egyben megosztó illat is a hölgyek körében, mert elég fűszeres, gyömbéres, borsos határozott, de emellett leszáradás után egy szépséges virágos vaníliás illat, amelynek van némi elegáns füstössége, ami kifejezetten jót tesz az egész illat kompozíciónak. 

Nem, egyáltalán nem az a süteményes vanília, és még csak nem is a fojtogatós, hanem egy kellemes krémes, fűszeres és virágos kis puhaság, egy kis fás beütéssel.





Ami tetszik benne az az, hogy nem lesz a bőrömön mű vanília.....tudjátok olyan mint a szoba illatosító. 😃
Hanem csodák csodájára egy igen csak kellemes cukorkás, karamellás, puha púderes illat. 😊

Az egész kompozícióban az a legjobb, hogy minden kis részletét érzem. Érzem a csodás púderes rózsát, a fűszeres vaníliát, a gyömbért, a zamatos mandarint, de még a bájos, de határozott nerolit is. 

.....és ez azért csodálatos, mert abszolút nem egy tolakodó, és nem egy nehéz illat, hanem olyan mindennapi, hétköznapi viselet. 😊 Szolid, de határozott és igazán nőies, melyet olyan hölgyeken tudok elképzelni akik tudatosak, de kedvesek, bájosak is. 




Sokadik használat után, azt szeretem benne igazán, hogy nem az a megszokott, tündi bündi virágos illat (pedig ezek az én nagy barátaim), hanem van benne egy dög, mégpedig a füstös, krémes madagaszkári vanília, amivel ezáltal a parfüm által estem igazán szerelembe, és ami a legjobb benne, hogy ez a különlegessége a nap végéig is megmarad és finoman érezhető egész nap, ahogy körülölel az édeskés melegségével, és puhaságával. 

Abszolút egy hideg idős illat, melyet igazán akkor fogok tudni viselni, amikor kint esik a hó, és varázslatosan ropog a csizmám alatt, és a jól befűtött lakásban bebújunk egy meleg takaróba, egy mennyei forrócsoki mellett. 
Na ez, akkor az igazi! Akkor mutatja meg igazi szépségét, melegségét. 😊

Mindenkinek jó szívvel ajánlom a hidegebb időszakokra, de főleg azoknak, akik valóban szeretik a kuckózós, puha, fűszeres, és enyhén virágos illatokat, mert amellett, hogy elegáns, nem csak estélyekre és különleges alkalmakra való, hanem tökéletes kiegészítője lesz a hétköznapoknak is. 😊  


......és nem utolsó sorban ne felejtsek el elmenni az üvege mellett, mert ez is elég nagy figyelmet érdemel. 😊 
Amellett, hogy érdekes és megkapó, már-már önvédelmi fegyvernek is minősülhet az óriási és nehéz kupakja miatt.  😃 

Egyszóval csak úgy jellemezném a főcímben lévő kérdésre válaszolva, hogy igen, ezt az illatot.....AKAROM! 💖


Örülök, hogy végre megtaláltam a téli kedvenc illatomat, amit majd a hűvösebb időben szeretettel fogok használni, és amely illatot Ti is megtalálhattok a Parfum.hu webáruház oldalán. 😊

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt