DKNY Woman - Illat amin sohasem fog az idő


Virágos-gyümölcsös illat
 vérnarancs, vodka, orchidea, vízililiom, paradicsomlevél, tulipán, nyírfa, nárcisz






A DKNY Woman eau de parfum egy igazi örök klasszikus mely meghódította a 2000-es éveket!

Mikor életemben először ezzel a parfümmel megismerkedtem, az még a réges régi eredeti anya illat  volt. 
Szerettem a citrusos illatát, a frissességét és a lenge üdeségét, de valahogy akkor még igazán nem tudtam összhangban lenni vele.

Idén lebbent elém újra, és azt éreztem, hogy szeretném ezt az illatot, szeretném újra érezni, újra kipróbálni, mert ez egy igazán meleg időben tökéletes hűsítő kis csoda. 😊 

A narancs és a vodka első kifújáskor nagyon domináns, és ezek az illatjegyek végig meg is maradnak. Finoman, érzékien, de ott érződnek mindvégig.  
Egyáltalán nem nem tolakodó nem erős, hanem olyan kis üde és energizáló illat. Olyan hűs, mintha épp a zuhany alól léptem volna ki.

Leszáradáskor domináns benne a vizililiom és orchidea, de amint ezek a kis szépségek is csillapodnak előtörnek a fás tónusok is, amik még különlgesebbé teszik. 






Ahogy jellemezni tudnám......friss, tiszta, és légies.

Fanyar, de mégis könnyed, puha, nőies és szexi. Egy vagány nő illata, amit minden korosztály bátran viselhet, de igazán szeretni már inkább a középkorú hölgyek fogják, mert ők tudják értékelni a parfüm különleges illatjegyeit. 😊 

Egyet mondhatok.......ez egy igazán egyedi és szeretehető illat, és aki kipróbálja biztos, hogy megkedveli majd. Ha nem is azonnal, de idővel biztos, hogy nem fog tudni ellenállni neki. 


A Parfum.hu webáruházban a DKNY Woman összes kiszerelése sokunk örömére, nagyon jó áron beszerezhető. 😃 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt