Nyárzáró parti az Aquaworld-ben


Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence sodrófolyosóval, buzgárokkal várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. 


Sziasztok! 

Suli kezdés előtti hetén még egy kis nyárzáró partit tartottunk az Aquaworld élményfürdőben, a kis családommal és a barátokkal. :)

Még eddig sosem jártam ezen a helyen, épp ezért is ér még nagyobb és kellemesebb csalódás ért amiatt, hogy ez a létesítmény sokkal szebb és jobb mint ahogy a képek alapján elképzeltem. :) 





Arról nem is beszélve, hogy mindannyian (még a felnőttek is) nagyon élveztük a csúszdázást, a szaunázást, a jakuzzi medencében való ázást, a hullám és még a nagy forgó medencét is. 

Mindegyik külön egy-egy óriási élményt nyújtott úgy, hogy elterveztük este 8-ig maradunk....hát ehhez képest majdhogynem ki kellett dobniuk záráskor. :)






"Csúszdák télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül."

Rengeteg csúszda kipróbálására van lehetőség, kicsiknek és nagyoknak, félősebbeknek és bátor oroszlánoknak egyaránt.

De amit én és a gyerkőcök is legjobban élveztünk az gumimatraccal való lecsúszás volt a képen és az alábbi videóban látható csúszdán. :) Konkrétan imádtam, és meg sem tudom számolni, hány kört mentem. :-))) 





A medencék fölött és áthidaló rész tetszett meg igazán. Úgy éreztem magam mintha a dzsungelben lennék. :) 

Meg is kértem a férjemet álljon oda fel egyrészt, hogy mutatósabb legyen a fotó, másrészt, hogy szemléltethessem mennyire nagy is ez az építmény. :) 
Ja....és ez csak egy kicsi része, ami a képen látható.  




A jakuzzi......hmmm, hát ez a kép önmagáért beszél. :) Miután a fotót elkészítettem a barátainkról, azonnal belevetettem magam, na jó szépen belesétáltam, és ott csücsültem 1 órán keresztül, mert nagyon kellett a lakásfelújításba belefáradt porcikáimnak. 





Itt az áthidaló oldalát fotóztam, amin szintén láthatjátok mekkora nagy monstrum. :) 
...és csodaszép! 




A kinti részen is van néhány  medence, ahol úszni, csúszdázni és kicsit ázni is van lehetőség. Közben pedig szuper nyugágyakon pihenhetünk, napozhatunk, vagy az ebéd után ejtőzhetünk.  




Krisztikével pihengettünk két nagy csúszdázás között. :) 




Este pedig bementünk a fürdő területén lévő étterembe, ahol egy istenit vacsoráztunk. 
Nagyon finom és sokféle étel, ital kapható, mindenki ízlésének és étkezési szokásainak megfelelően. 

Ami plusz nagyon tetszett, hogy nem kell pénzt vinnünk a fürdő területére, hanem a kapott karkötőkre kell "rápittyenteni" az összeget amit elköltünk az étteremben vagy az italbárban, és távozáskor fizethetünk mindent egyben a pénztárban. 
Ez egy szuper ötlet....minden fürdőbe, és strandra be kéne vezetni, de komolyan!






"Az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő komplexum színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat minden hétvégén és iskolai tanítási szünetekben 0-99 éves korig!


Szeretnék azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégek igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

Ha szeretnél megtanulni úszni vagy csak fejlesztenéd az úszástudásod, az Aquaworld Úszóakadémia a legjobb választás. Kovács Ági olimpiai bajnok saját élményalapú oktatási módszerével mindenki könnyedén elsajátíthatja az úszás alapjait a gyermekektől egészen idős korig.

Hétfőtől vasárnapig babaúszással, iskolai tanítási időszakban HÉTFŐNKÉNT az úszás mellett ingyenes KEREKÍTŐ foglalkozásokkal és játszóházzal várják a babákat és a kismamákat!

Amennyiben szeretnék meglepni gyermeküket egy igazi születésnapi zsúrral, jöjjenek el és ünnepeljék a vízibirodalomban a jeles napot!


A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk! Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem."





Egy szónak is száz a vége......én és a családom nevében is csak azt mondhatom, hogy ezt az élményt nem szabad kihagyni, érdemes elmenni erre a jó helyre, és kikapcsolódni az egész családnak, mert itt nem csak nyáron a szép időben, hanem a téli hideg és zord napokon is megtalálhatja a család apraja nagyja a számára legtökéletesebb kikapcsolódást! :) 

Megjegyzések

  1. Nem csodálom, hogy szuperül éreztétek magatok, csodálatos a belső kialakítás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban egy élmény volt itt lenni. :) Biztos, hogy rendszeres látogatói leszünk a helynek. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt