IsaDora - A rúzs mely szebbé teszi az őszt




Sziasztok! 

Most már tényleg beköszöntött az ősz és vele együtt sorban érkeznek az IsaDora újdonságai is, amik többnyire nem is újdonságok, csak egy-egy jól megkomponált termékek új szebbnél szebb árnyalatai és új formulái. :)  

Ilyenek a már kapható új formulájú Perfect Moisture ajakrúzsok és a hidratáló, dúsabb ajkakat varázsoló Lip Booster Plumping ajakfény. 




Perfect Moisture Lipstick & Perfect Matt Lipstick




A tartós, krémesen lágy, hidratáló rúzs megújult formulával.

Nagyon szeretem az IsaDora rúzsait, mert nem csak tartósak, és szépek, hanem extra hidratáló hatásúak.
Valóban ahogy ígéri tartós, mert egyrészt gyönyörűen tartja a kontúrokat, ráadásul kellemes is viselni, mert nagyon könnyű krémes a formulája. 
A csodaszép szatén matt finis pedig optikailag teltebbé varázsolja az ajkakat. 

Ráadásul ez a 152 Marvelous Mauve árnyalat igazán szépen mutat a számon, és sokkal szebbek az ajkaim tőle, mint az eddig használt rúzsoktól. 

Arról nem is beszélve (amit még imádok benne, és amitől számomra egy igazi luxus termék), hogy mágnesesen záródik a kupak. Imádom, hogy amint ráteszem azonnal be is húzza, így egyrészt nem áll fenn az a veszély, hogy leesik, ha a táskánkban hordjuk, és az sem fordulhat elő, hogy ha rosszul rakjuk rá, akkor engedünk a pára rúzsra gyakorolt rossz hatásának. 

Egyszóval szuper jó termék, luxus minőség, pénztárca barát áron.  

Már 40 árnyalatban elérhető, 18 új árnyalat, 14 legkeresettebb árnyalat, és 8 meglévő árnyalat. 

Ára: 4.990,-Ft.







LIP Booster plumping & hydrating gloss





Lehet, hogy ez a csodaszer nem újdonság sokaknak, de nekem igen, mert először találkozom vele, viszont nagyon örülök, hogy már kapható, mert az aprócska vékony számnak igen csak jól jön egy kis dúsítás, nos és közben a hidratálás is. :) 

3 az 1-ben hatása van......teltté, fényessé, és hidratálttá teszi az ajkakat. 

A Maxi-LipTM (természetes peptid) stimulálja a kollagéntermelést, feszesít, és egyben hidratál.
Megköti és magában tartja a vizet, ezáltal  teltséget kölcsönöz az ajkaknak, és kitölti a finom barázdákat. Ez tényleg ezt teszi, mert nem csak enyhén dúsabbnak láttam és éreztem az ajkaim, de sokkal simábbnak is. :) 
Ezáltal hangsúlyosabb, feszesebb és puhább lett a szám.

Kapszaicint csili kivonatot is tartalmaz ami serkenti a vérkeringést és finom bizsergéssel azonnali telt hatást biztosít.

A benne lévő retinol stimulálja a kollagéntermelést, ezáltal dúsítja az ajkakat.
A napraforgómag-olaj Omega-6 zsírsavakat tartalmaz, így regenberálja a szánk bőrét, ráadásul puhítja is. 
A ricinusolaj pedig hidratál és ápol.
Rozmaring kivonat kondícionál. Az E-vitamin pedig antioxidáns forrás, a repceolaj pedig nem csak antioxidáns, de bőrpuhító is, és nem utolsó sorban a még benne lévő borsmentaolaj frissít. 





Tehát nem csak teltebbek lesznek tőle az ajkaink, hanem sokkal hidratáltabb is, és ha naponta legalább háromszor használjuk, akkor nem lesz száraz cserepes (főleg ebben a hűvös időben), hanem egész nap szép, puha, selymes és egészséges.

Használható tiszta ajkakon, akár más rúzzsal, vagy ajakápoló termékkel kombinálva.

6 csodaszép finom natúr árnyalatban kapható.

Ára: 4.990,-Ft.




Önmagában használva is mindkettő kiváló, de együtt igazán jó és szép párost alkotnak, ráadásul viszonylag sokáig is tartják magukat az ajkaimon, aminek azért is örülök, mert kevés olyan rúzs van, ami igazán szépen tart, ráadásul még szép fokozatosan is kopik, tűnik el a szájról.


Mindkét gyönyörűség már megtalálható a Douglas Parfümériák IsaDora állvánnyal rendelkező üzleteiben és a Douglas Shop webáruházban. 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt