Yves Rocher - A tavasz szépségei






Sziasztok! 

Nem oly régen egy szépséges tavaszi meglepetés érkezett hozzám az Yves Rocher Magyarország csapatától (Nagyon szépen köszönöm Nekik! ), aminek nagyon örültem, mert igazán tavaszi, nyári szépségek és finomságok kaptak helyet a dobozkában. 


Ilyen a nyárra tökéletes Oui A l'Amour Parfüm  




Csodás virágos illatorgia, melyet a rózsa esszencia vibráló érzékisége, az angyalgyökér esszencia frissessége, a tonkabab kivonat melegsége, és a cédrus elegancia tesz teljessé. 

Van néhány Yves Rocher parfümöm, de az összes közül ez az ami igazán kifejez engem, ami igazán én vagyok. 

Rajtam a rózsa érzéki illata dominál, és erejének köszönhetően leng körbe egész nap, amitől úgy érzem mintha egy rózsaligetben sétálnék. 

Csodaszép illat, tartós, nem tolakodó, de mégis határozott. 

Minden korosztálynak bátran ajánlom, de szerintem mi negyvenesek fogunk érte igazán rajongani. :)  



Három smink újdonság is lapult a dobozban. 




Ilyen a Pure Light hidratáló alapozó, mely nagyon könnyed alapú, és könnyű fedésű, nyári melegben ideális, ugyanis nemcsak, hogy nem tömíti el a pórusokat, de még csak maszkhatása sincs. 
Sőt.....nagyon szép egységes összképet ad, amitől olyan lesz a bőr, mintha csak egy jó kis ápolást kapott volna. 

Ezért a mindennapokban nagyon jól kihasználható azoknak akik tényleg csak egy frissességet és üdeséget szeretnének adni arcuknak.  




Ami a szemet illeti, a Lifeproof többhatású szemceruza tartósságának köszönhetősen egész nap olyan lesz a sminkünk mint reggel induláskor. 

Nemcsak több jól kihasználható, hanem több egészen pontosan  10 árnyalatban kapható. 

Hozzám a 02-es Or árnyalat került, ami egy szépséges szatén fényű natúr pezsgő szín, tehát a mindennapokban, bármilyen smink elkészítéséhez jól kihasználható, még akár önmagában is, ha épp csak egy kis fényt szeretnénk adni a szemhéjaknak.




Intenzív extra matt rúzs is bekerült a kínálatba, 8 csodaszép árnyalatban. 

Én a 155-ös árnyalatot birtoklom, és hát woww..... eszméletlen szép és nagyon krémes állagú, ami által egyáltalán nem szárítja, sőt inkább hidratálja az ajkaim.  
Ráadásul valóban nagyon tartós, ivásnál kiválóan veszi az akadályokat, evés után pici igazítás ráfért, de alapvetően ezt is jól bírta. 



Szerintem az elkészült  sminkemen is jól látszik, hogy mennyire jó és tartós termékek. :) 






....és a végén, de nem utolsó sorban, a kedvenc tusfürdőim egyike, a Plaisirs Nature Gránátalma-Rózsabors energizáló hab és tusfürdő. 




Az illata mennyei, inkább a gránátalma illata érződik intenzíven, amit imádom, nem csak a bőrömön, hanem enni is, mert nem csak finom, de nagyon egészséges is. 
Épp ezért örülök, hogy most már külsőleg is élvezhetem a fincsi hatását. :) 




Mindegyik újdonság már megvásárolható az Yves Rocher Magyarország üzleteiben, vagy Webáruházában a régi kedvencekkel együtt. 

Megjegyzések

  1. Nagyon jól állnak neked ezek a élénk színek :) Az YR tusfürdők nekem is nagy kedvenceim. Egy ilyen gránátalmást tuti beszerzek :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés