IsaDora Big Bold Waterproof szempillaspirál - Aminek a nyári zápor sem árthat





Sziasztok! 

Bizony itt a nyár, vele együtt a strandolás, és a nyári záporok is. :) 

Én sem szeretem ha elkap a nagy melegben a nyári zápor (bár néha még jól is esik), de ilyenkor jó, ha olyan a sminkünk ami vízálló, főként a szempillaspirálunk, ami ha nem az,akkor utol érhet minket az a baleset, hogy az esőtől bizony lefolyik az arcunkon, egy ősi harcos maszk hatását keltve.  





De mivel a az IsaDora Big Bold vízálló szempillaspirálja teljes mértékben megállja a helyét nem csak esőben, hanem strandolás közben is, ezért elkerülhetjük az elfolyást, elkenődést. 
Vízálló, krémes, és jól rétegezhető formulájú szempillaspirál, mely nem csak abban jó, hogy tartós, hanem abban is, hogy csodaszép dús, és szépen elválasztott szempillákat eredményez, épp úgy, ahogy azt a klasszikus Big Bold szempillaspirálnál már megszokhattuk. 

Intenzív fekete pigmentje és extra dúsító hatása van, és ami által szépen és kényelmesen felvihető, az a nagyméretű fiber kefének köszönhető, ami rövid és hosszú sörtékkel van ellátva, hogy könnyen és egyenletesen eloszlassa a festéket a pillákon. 

Ráadásul könnyedén eltávolítható az IsaDora Gentle Eye Make-up Remover Milk Waterproof vagy a Caring Cleansing Oil lemosóval is. 

AKTÍV ÖSSZETEVŐK
Karnauba viasz – hidratáló, sűrítő hatás
Méhviasz – sűrítő, puhító hatás
Kandelillaviasz – puhító hatás


Kapható a Douglas Parfümériákban és a Douglasshop webáruházban 

Ára: 5.490,-Ft.




Megjegyzések

  1. Milyen szép sminket lehet készíteni vele :) Nem szárítja a pillákat?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés