Too Faced újdonságok - Paletták, Sweetie Pie és Peach Perfect termékek



Sziasztok! 

Ígértem, hogy írok a három legújabb Too Faced palettáról, és a Sweetie Pie arcra való termékekről, és elmesélem nekem mi a véleményem róluk. :) 

Ugyan bár lassan köztudottá válik, hogy nagy Too Faced rajongó vagyok, de nem vagyok elvakult, mert bizony ennél a márkánál is, mint ahogy a többieknél, itt is előfordul olyan termék ami hát finoman szólva mehhh, de nagy általánosságban viszont baromi minőségi termékeket dobnak piacra, aminek én személy szerint nagyon örülök. 




Too Faced Gold Chocolate Paletta




Engem már a csomagolással is megvettek kilóra. :-))  Ez az arany és barna kombó és ahogy meg van csinálva.....gyönyörű! :) Az illata pedig......ahhh imádom! :) Gombóc Artúroknak kötelező :-))





Minden szín teljes mértékben kihasználható, és a sok metálos fényes mellett három matt is található benne, ami szerintem iszonyú jó ötlet, mert pont ez a három szín az ami kell alapnak a fényesek mellé. 

Pigmentáltsága első osztályú, az állaga nagyon jó, krémesen púderes, ami által sokkal jobban tapad a szemhéjra, így biztos, hogy nem fog eltűnni leperegni a nap folyamán. 

Szemhéjalappal használom, és ha még élénkebb sminket vagy kiemelni szeretnék vele, akkor kis fixálóval fújom be az ecsetem és úgy készítem vele a napi sminkemet. 

Lehet csodás és finom nappalit és lehet drámaibb, ünnepibb sminket is készíteni vele, tahát aki csak ezt a palettát birtokolja már akkor is elkészítheti vele nap mint nap a vágyott sminket. 





Balról jobbra: Decadent, Cocoa Truffle, Rich Girl, Chocolate Gold, Money Bags




Balról jobbra: So Boujee, Classy&Sassy, Famous, New Money, Old Money. Love & Cocoa



Balról jobbra: Rollin' In Dough, Dippin' Diamonds, Livin' Lavish, Gold Dipped, Holla For A Dolla









Too Faced Life's A Festival Paletta




Na igen.....az Unikornisok! :) 

Ez az a paletta amit már csak a csomagolása miatt megvettem volna, de az, hogy még a belseje is megkapó, és szépséges, hát külön bónusz. :)





De komolyra fordítva a szót, tényleg itt is egy nagyon minőségi termékről beszélhetünk, mert nem csak szép, de nagyon pigmentált, szép és a mindennapokban használható színek vannak benne, ami nálam bizony már fontos szempont, mert ebben a korban már nem igazán jó, ha bohócot csinál magából az ember lánya, még akkor sem, ha a mai világban minden elfogadott, de azért tudjuk, hogy kell egy bizonyos önkritika, mert akkor találjuk meg az arany középutat, ha tudjuk, hogy mi az amit még viselhetünk és mi az amit már nem. :) 

De ez az a paletta amit mi negyvenesek is bátran hordhatunk. 

Fényesek a színek, de lehet olyan finoman feltenni, hogy épp csak egy lágy, de csodás tavaszi és nyári sminket készítsünk vele, és persze aki erőteljesebbre vágyik, hát hajrá! Mert azt is lehet, nagyon gyönyörűt! :)   




Balról jobbra: Dusk Teal Dawn, Artist Pass, Unicorn Tears, Euphoric, Young & Free



Balról jobbra: Funtasy, Mystic Rain, Beamin', Desert Vibes, Rainbow Life



Balról jobbra: Firefiles, Fun in the Sun, Sunset Dream








Too Faced White Peach Paletta



Korábban sok rosszat olvastam erről a palettáról. Mégpedig konkrétan lehúzták azzal, hogy nagyon rossz minőség, nem pigmentált, fantáziátlan színek, stb. 

Blogokon is olvastam róla, videókat is nézegettem, és úgy éreztem, hogy ha sokan rossz véleménnyel vannak, akkor biztos rossz is. 

A hétvégén Prágában töltöttünk néhány napot, és ott természetesen betértem minden utamba eső Sephorába, ahol már az elsőben rábukkantam többek között erre a palettára is. :) 





Azonnal oda penderültem a pulthoz, és vadul bele is kezdtem a tesztelésbe, és bizony a szerelem lett első látásra, jelen esetben tapintásra. :) Egy kerek órát keringtem a boltban (hozzá teszem ott nem nehéz mire mindent tüzetesen megnézünk) és azon gondolkoztam kell e nekem vagy sem. 

Egy óra elteltével úgy döntöttem, hogy kell! :) Természetesen azóta sem bántam meg, mert nem csak a minőségével, de a színekkel is teljes mértékben elégedett vagyok. 

Aki szintén finom, szolid színekre vágyik, annak ez egy csodás paletta lehet, mert nem csak szép, de mennyei barack illata is van. :) 

A 12 szín közül egyetlen egy van ami szerintem rossz minőségű, mégpedig a Peach Passion lilás-kékes csillámos, és azért mert baromira hullik, potyog. :( Szerencsére "csak" akkor miközben felkenem, és utána már nem, de ez is nagyon zavaró. Viszont ha ha ujjbeggyel, vagy egy kis fixáló spray-vel visszük fel, akkor talán jó lehet (TALÁN).   

Ezt leszámítva az összes szuper jó, még az On The Grill is, ami feketének néz ki, de egyáltalán nem az, hanem felkenve egy szép enyhén szürkés mélybarna szín. 





 Balról jobbra: Créme De La Peach, Peaches & Dreams, Peach Suede, Peach Cream



 Balról jobbra: Sweet Fig, Peach Smoothie, Glistening Peach, Peach Sorbet



Balról jobbra: Peach Passion, On The Grill, Fuzzy, Peach Ice 



Smink matt árnyalatokkal: 





 Smink a fényes színekkel: 





Too Faced Sweetie Pie porpúder, és bronzosító 



Ez a két termék nem igazán volt betervezve, vagyis a púder vágyás volt, de úgy voltam vele, ha nem lesz nem veszek, mert tudok élni nélküle. 

Ezen most utólag változtatnék......nem nem tudok élni nélküle. :) Ettől függetlenül az első számú nagy kedvencem a Guerlain púdere lesz a favorit, de ez az a púder ami bizony most kicsit felvette vele a versenyt. :)




Az állaga nagyon selymes, finom, az illata csodás, és a mattító hatása is egész nap tart, tehát a mai melegebb napon sem fényesedett át a bőröm. 
Ráadásul rengeteg van benne, sokat viszont nem kell belőle használni, úgyhogy kiadós is. Szóval minden pénzt megér! :-)




A bronzosító, csodaszép természetes színt és fényt ad a a bőrnek. Szerencsére nincsenek benne csillámok, hanem szépséges szatén fénye van, ezért abszolút ideális az én korosztályom bőrére is. :)
Fiatalabb szép bőrre meg aztán pláne. :) 

Ráadásul pirosítónak is kiváló, tehát azt már külön használnunk nem kell. 



  Peach Perfect mattító alapozó - Porcelan árnyalat




Ezt nem próba alapján, hanem Amerikából kaptam, és csak megtippelni tudtam videók alapján, hogy melyik lehet számomra ideális szín. Ezért esett a választásom a porcelánra, mert gondoltam ezzel mellé lőni nem lehet.

Természetesen sikerült beletrafálnom, hogy a nem túl hófehér, de mégis inkább fehérke, rózsaszín tónusú bőrömre ez tökéletes választás. :)

Először picit sárgásnak véltem, de szerencsére csak fényviszony kérdése, viszont a bőrömön csodaszép, és a abszolút egybe olvad vele, ráadásul egész nap tökéletesen tart,  nem fénylik át sehol a nap folyamán, nem lesz foltos, és nem is fakul meg, ráadásul nem is szárítja a bőrt. 

A fedése nem túl nagy, nekem egy kis rétegben is bőven elég, viszont két rétegben már sokkal erősebb, úgyhogy kisebb bőrhibákra is tökéletes lehet. 
Az állaga is nagyon jó, mert sem nem túl sűrű, sem nem túl híg, így akár blenderrel, akár ecsettel, de még simán kézzel is tökéletesen eldolgozható. 

Az illatát itt is megemlíteném.....nyami barack. :) 


 





Remélem nem lett túlságosan unalmasan hosszú ez a bejegyzésem, de úgy éreztem ezek a termékek most megérdemelnek egy teljes körű bejegyzést. 
Mert mindegyik a maga nemében egy kis csoda, és ha bármelyikre is vágyása van valakinek, akkor jó szívvel ajánlom a megvételét, kipróbálását. :) 

A termékek beszerezhetők a Cult Beauty webáruház oldalán és külföldön a Sephora egyes üzleteiben. 


Nektek vannak Too Faced sminktermékeitek? Szeretitek őket, Esetleg az új kollekció darabjaiból van már? 

Megjegyzések

  1. Szia! Én nem ismerem ezt a márkát, de a Gold Chocolate palettának gyönyörűek a színei! Én 42 vagyok, és sűrűn használok sötétebb színeket. Sőt, azt vettem észre, hogy a teljesen matt szemsminknél sokkal jobban áll, ha fényesebb, szaténos a finish. Sokkal élénkebbé teszi a tekintetet. Mondjuk én teljesen más típus vagyok, mert sötétbarna a szemem és a hajam is. Plusz szemüveges vagyok, emiatt erősebb szemsminket is megengedek magamnak, a szemüveg úgyis sokat levesz belőle.

    Online milyen külföldi oldalakról szoktál rendelni? Én eddig csak a Beauty Bayt próbáltam, de most erősen kacérkodom a Cult Beautyval, mert ha lenne egy kis kedvezmény a Huda Desert Dusk palettájához, rögtön megrendelném, nekem most az a kiszemelt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ! Abszolút egyet értek veled, mert én is úgy gondoltam anno, hogy bizonyos kor fölött el kéne felejteni a fényes, szaténos finisű szemhéjpúdereket, de rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem így van, mert ahogy Te is írod sokkal élénkebbé teszi a tekintetet. Tehát bátran használhatjuk. :)
      ...és igen, szemüveg mellémehetnek az erősebb színek. :)

      Beauty Bay mellett, ami még nagyon jó és megbízható az a Cult Beauty, Feelunique, Lookfantastic is. :)
      Ahonnan összefogással lenne érdemes vásárolni az a francia Sephora, mert minden van és ugyan 30 euro a szállítás, de ha már 6-an rendelnének a fejenkénti 5 euro kismiska lenne. :)
      Cult Beauty-n érdemes figyelni az akciókat, mert a HUDA-ra szokott lenni 15% is. :) ...és óóóó, az a Desert Dusk egy csoda lehet, ezért nem csodálom, hogy az a kiszemelted. :) Remélem sikerül megszerezned. :)

      Törlés
  2. Anikóm! Ismét csodás kencéket vásároltál :) Már többször láttam nálad a márka szépséges termékeit. Mivel mindig csak dicsérted őket és meg voltál elégedve velük ezért nem mertem a közelükbe menni (tudtam, hogy nem tudok majd ellenállni). Na de most nem bírtam ki és kipróbáltam az üzletben a white peach tesztert. Nem kellett volna :D Tényleg csodás és nem tudom más márka termékeihez hasonlítani. Kell kategória :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, nálam a Too Faced egy etalon, és imádom a márka termékeit. :) Jahhh igen.....vigyázni kell, mert egyszer kipróbálod, sőt felkened, és azonnal szerelem lesz, és kell kategória. :-))))

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés