MARASIL arcápoló készülék Lakia Collagen ampulla használatával



Sziasztok! 

A Facebookon van egy számomra nagyon kedves csoport, ahol láttam, hogy lehet már kapni olyan készülékeket, amik használatával sokkal jobban bejuttathatók a bőrbe az ápoló, ránctalanító, és egyéb jótékony hatású bőrápoló ampullák, és ezek együttes használata hozzájárul a bőrünk szépségéhez, frissességéhez, ráncmentesebbé tételéhez, és persze egészségesebbé tételéhez. 

Úgy döntöttem lesz ami lesz, lecsapok egy ilyen kis cuki készülékre az ebayen, mert az ára is nagyon baráti volt, másrészt veszíteni valóm sem sok. :)

kb. 1 hónapon belül meg és érkezett a készülék, szép kis dobozban, (mellé egy bársony zsákocska amiben ha nem használjuk sérülésmentesen tárolhatjuk, és egy usb töltővel amivel számítógépre dugva könnyedén feltölthetjük) és ezt a jó hírt meg is osztottam a kedves csoporttagokkal, akik kérték írjam meg a véleményem róla. 
Én pedig természetesen a legnagyobb örömmel eleget is teszek a kéréseknek. :) 





Nagy örömömre Ági a The Box And Beauty anyukája és a Cinnamon 4x blog írója, szerkesztője felajánlott nekem egy 10 db-os Lakia Collagen ampullát (+ egy hyaluron ampullát), amit innen is nagyon szépen köszönök, és amikből ma gyorsan ki is próbáltam egyet (...és persze folytatom is a kúra végéig). 

Most még persze csak a legelső tapasztalatomat fogom tudni megosztani veletek, de ígérem, hogy a hosszabb távú tapasztalatommal is ki fogom bővíteni a bejegyzésem. 

Használat előtt természetesen alaposan megtisztíttotam az arcom, a kedvenc kis készülékemmel, és le is radíroztam, hogy az elhalt hámsejtek ne akadályozzák az ampulla könnyed felszívódását. 

A készülékkel először kissé bénáztam, mert nem tudtam miként kell használni úgy, hogy fel is melegedjen, de pár perc  után sikerrel jártam. :) 

Az ampulla állaga nem túlzóan olajos,így egyáltalán nincs zsíros érzete, és használat közben sem éreztem azt, hogy csúszkál a készülék az arcomon, hanem pont jó állagú volt, így szépen el tudtam oszlatni. :) 






De miáltal a készülék kellően felmelegedett (nekem pont kellemes meleg volt) így nagyon gyorsan szinte hipp-hopp be tudtam simogatni vele a bőrömbe, ráadásul még az is könnyebbé tette, hogy a formája úgy van kialakítva, hogy szépen felfeküdjön többek között az áll vonalára is. 




Az ampullát leírás szerint este kell használni (és így is fogom), csak ma délelőtt volt rá időm, és már amúgy is nagyon kíváncsi voltam. :) 

Azért is ajánlom én is feltétlenül az esti használatot, mert este és éjszaka az ampulla sokkal jobban ki tudja fejteni a hatását, és így válik majd szebbé és kisimultabbá, egészségesebbé a bőrünk.

A készülék kellemes melegségétől csak enyhén pirosodott ki a bőröm, ami szerencsére hamar le is csillapodott. 

Nem tudom, hogy lehetséges e vagy csak bebeszélem magamnak, de én már az első használat után éreztem a kollagén ampulla jótékony hatását, és sokkal kisimultabb szebb volt a bőröm egész nap, és most estére sem látom megfáradtnak az arcom. 

A fotó is ezt mutatja (bár elnézést kélek a csapzott frizurám miatt, egész nap mosás, takarítás), hogy még mindig frissnek tűnök, pedig még elő is jött a tavaszi náthám. :) 






Összességében a készülékkel és az ampullákkal is teljes mértékben elégedett vagyok, de a hosszabb távú véleményem még feltétlenül meg fogom itt veletek osztani.

Megjegyzések

  1. Hogy te miket találsz :) Olyan cuki vagy :D Kíváncsi leszek, hogy hosszú távon milyen hatással lesz a bőrödre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig találok kincseket. :) Én is kíváncsi leszek mennyit fog változni tőle a bőröm. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés