LUSH - Anyák nap





Sziasztok! 

A héten egy nagyon kellemes eseményen vehettem részt a LUSH jóvoltából, mégpedig egy Anyák napi rendezvényen, ahova az édesanyáink is hivatalosak voltak. :) 

Megismerkedhettünk sok sok újdonsággal, finomsággal.

Kipróbáltuk az új szappanokat, 




a Chamomilla Lawn-t, ami mennyei levendula és kék kamilla olajat tartalmaz, ezáltal nyugtatja és óvja bőrünket fürdés zuhanyzás közben. 




a frissítő Lemon Zest szappant kellemes citrommirtusz olajjal és friss citromhéjjal. :) 




...és a cuki Rosebud hűsítő zabtejes szappant rózsavízzel, extra szűz olívaolajjal és rózsaszirmokkal. 





Közös kézmosás az újdonságokkal, ami nagyon kellemes és frissítő volt. :)





Természetesen a csodaszép Anyák napi összeállítások, szeretet csomagok sem maradhatnak el, tele minden féle illatos kis csodával.  




A kedvenc testápolómmal is kapható csomag, amiben olyan termékek vannak ami egytől egyig szuper és csodás ajándék. 




Nagyon finom, és szemet gyönyörködtető fürdőbombák és habfürdőket is megismerhettünk. 




Ilyen az Incredible Mum fürdőbomba, a Mum In A Spin habfürdő, a Mother Of Pearl márványos habfürdő, a Baa Bar nagyon cuki bárányos habfürdő. 




Nagyon megtetszett a Mum, Look What I Made You fürdőbomba, amiben a lágyító kókusztejpor, üdítő kókuszvirág, a kakaó, a mandulaolaj és a csokikivonat a trópusokat varázsolja fürdőnkbe. 




Nagyon édes mézes kis mackókkal is megismerkedhettünk, a Honey Bear-rel, ami szegfűszeglevél kivonatával felmelegíti bőrünket, a tej, a kakóvaj és sheavaj által pedig hidratálja bőrünket. A fekete csoki, tonka és a karamell mennyei illatával varázslatos világba repít minket, és természetesen csoda finom hidratált selymes lesz tőle a bőrünk. 




A másik nagy kedvencem a Madame Presidente fürdőbomba lett, ami nem csak az illatával fogott meg, hanem a szépséges színeivel is. 




Csodaszép ez a márványos színkavalkád. :) 




Én vagyok az aki mindent megfogdos és megszaglászik...ennek köszönhetően most szép színes lett a kezem, és úgy néztem ki mint aki épp kezd unikornissá alakulni. :-))) 
.......és ez nem is áll oly távol tőlem ugye? :-)







Ezek a kis guszta macaron habfürdők is ki lettek próbálva, és mint mindig most is azt tapasztalhattuk, hogy nagyon jól habzik és szuper selymes lesz tőle a víz és persze a bőrünk is. 




Jó nagy habja van! :) 




Anyukám mennyei kényeztetést is kapott (...és persze én is, és minden résztvevő), nem csak leradírozták a kezünk, hanem még isteni kézmasszázsban is volt részünk, olyan termékekkel amiktől csoda finom és puha lett a bőrünk.  




Nem csak a szemünk és az orrunk volt kényeztetve, hanem a gyomrunk is, sok-sok finomsággal, amitől tuti híztam két kilót, de kit érdekel. :-))))




Kaptam egy nagyon cuki kendős batyut, 




amiben három újdonság lapult. 





a Mum In Spin habfürdő 



Megnyugtató levendula, tonka és az ylang ylang csodás illata segít ellazulni a mindennapok fáradalmai után.  


Raspberry Milkshake szappan



Citrom és málna üdítő keverékével készült, melyben a málnamagok segítik bőrünk hámlasztását, felfrissülését, és amiben a mandulaolaj hűsíti és lágyítja bőrünket és óvja a kiszáradástól. 
Ráadásul a vanília és az édes devanaolaj segíti megnyugtatni bőrünket és kedélyállapotunkat is. :)  




Honey Bear masszázstömb



A Fair Trade bio kakaóvaj és sheavaj tápláló hatása által csodás selymes és hidratált lesz a bőrünk, a szegfűszegolaj kellemesen felmelegíti a bőrünk, és a fekete csoki, tonka és karamell elrepít a mesék világába, hogy legalább ilyenkor kizárhassuk a mindennapok búját-baját.  




Minden újdonság, és persze a régi kedvencek is megtalálhatók a LUSH üzletekben és a Webáruházában, amiknek ajándékozását jó szívvel ajánlok, mert nem csak szépek, és illatosak, hanem mert igazán kellemes és kényeztető ajándékkal lephetjük meg édesanyáinkat, nagymamáinkat, szeretteinket.


Köszönöm szépen a LUSH Hungary-nek édesanyám nevében is, hogy részt vehettünk ezen a szuper jó eseményen, és köszönöm Nekik, hogy anyukámat is megajándékozták jó élménnyel és csodás kényeztető finomságokkal! :) 

Megjegyzések

  1. Anikóm! Nagyon csinos az anyukád <3 Megint meg kell látogatnom az üzletet, hogy szemügyre vehessen ezeket az újdonságokat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ildim! <3 ...és tényleg érdemes megnézni, kipróbálni az újdonságokat. Isteniek ! :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés