LUSH - Valentin nap



Sziasztok! 

Lassan itt a Valentin nap a szerelmesek ünnepe, és ennek apropóján már a LUSH ünnepi finomságaival ismerkedhettünk a Fashion Streeten lévő üzletben.

Első ízben testközelből is megismerhettem a legújabb parfümöket, amikben bizony megtaláltam a kedvenceimet. :) 

A szerelem illatom a puha mimózás Furze lett, és a másik ami a szívemhez legközelebb álló az az édeskés, mandarinos és levendulás What Would Love Do? az ami elvarázsolt.

Érdemes megillatolni mindegyiket, mert mind egyedi és különleges, így biztos mindenki megtalálja a kedvencét és hozzá legközelebb állót. 




Természetesen megcsodáltam a sok újdonságot, fürdőbombákat, fürdőlapokat, habfürdőket, testpermeteket.
Whole Lotta Love maga a csoda. Olyan mint egy sütemény. Nem csak kinézetre olyan mint egy gusztusos macaron, de még az illata is arra emlékeztet. 

Igazán illik a Valentin nap szépségéhez a csodásan pezsgő szeret, nem szeret Tisty Tosty.
   

 






...és az egyik kedvencem is visszatért. :) Természetesen a Unicorn Horn Habfürdő. 


 


Az aranyszív Heart Enlightened Expectation habfürdő is csidás illatú, és a habja oltári.....ezt is láthatjátok is.

A szuper cuki szerelemhajó Love Boat pedig nem csak aranyos, de csodásan merül el a habokban.



 


 








Itthon is elkezdtem használni, kipróbálni az újdonságok közül néhányat, amik mind nagyon finomak és jók testnek és léleknek. 









"Rómeó és Júlia sosem éltek át ilyen csodát, bár nekik nem is volt csokis-cseresznyés finomságuk, ami mindent elsimít. A fair trade bio kakaóvaj és a finom tengeri só hidratáló radírozása a bőr ünnepe. Ahogy felviszed ezt az ínycsiklandó radírt a nedves bőrödre, az őrölt cseresznyemagok felpezsdítik a véred. A meleg, vidám kakaó-abszolút és egy leheletnyi édesmandulaolaj garantálja, hogy többet, többet és még annál is többet akarsz majd!"

Nagyon finoman radírozza a bőrt, és szuper jól ápolja is. Használata után egyáltalán nem kell testápolót sem használni, mert a hidratáló anyagainak köszönhetően pihe puha bőrünk lesz tusolás után. 





"A kézcsók talán túl kontinentális, de a fürdőlapban található almarost tutira a bőröd legjobb barátja lesz! Olcsóbb, mint a gyémánt, ráadásul elborít szeretettel és szenvedéllyel. Öntsd el a tested a fűszeres szegfűszegolaj és mimóza-abszolút illatával, és meglátod, nem bírod majd abbahagyni. A benne található tonka édes jegyei minden tusoláshoz vagy kádfürdőhöz csodás extrát nyújtanak."

Ennek az igazi gyerekkorom rúzs illatú kis csodának itthon is nagy keletje volt. 
Nem csak vicces képeket csináltunk vele, hanem Krisztike el is használta, és az illata még hosszan érezhető volt nem csak bőrön, hanem a fürdőszobában is. 









"Unikornisok valószínűleg léteznek. Ha mégsem (de ne aggódj, léteznek), itt van helyettük ez a megnyugtató levendulaolajjal és hangulatjavító nerolival töltött csillámló habfürdő. A neroliolaj serkenti a boldogságérzésért felelős szerotonin termelését az agyban, így vidáman elmélkedhetsz a varázslények létezéséről, miközben körülötted illatos buborékokból épül mesebeli tündérvilág."

Na igen......az Unikornisok! :) 
Ahogy ismertek biztos azt gondoljátok most, hogy nem is én lennék, ha a fürdő termékeim között épp nálam ne unikornis. :-))

De igen van, és nem is akármilyen. Szivárványszínű, mennyei illatú habfürdő, ami óriási szivárványos habot csinál a kádban, és aminek habjában és illatában is elmerülhetünk és a mesék világába utazhatunk. 







"Egy új kapcsolat hullámait próbálgatod? Viharos vizekre tévedtél? Tedd félre a gondokat, irány a Love Boat szerelemhajója! A rakomány bio édesnyarancsolaj és szicíliai citromolaj. Dobd forró vízbe, hogy a hajód biztosan a fürdővíz felszínén maradjon. Engedd, hogy a bizsergetően vidám illat örvényei elragadjanak életed utazására."



A mai napon ezt a szerelem hajót is elsüllyesztettük. :-)))








Ha igazán tökéletes, szép, illatos és cuki Valentin napi ajándékot vennétek párotoknak, akkor jó szívvel ajánlom a fenti terméket és az összes többi kis csodát is, amiket már megtalálhattok a  LUSH üzleteiben és Webáruházában


Megjegyzések

  1. ezekhez már csak néhány szuper fehérnemű kell :) amik idén is jó ajándékok lehetnek: https://bonatti-fehernemu.hu/noi-fehernemuk/ én már jeleztem, hogy ilyet szeretnék ráadásul most akció van
    Vani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vani ! Na igen...már tényleg csak ezek a csodaszép fehérneműk kellenek hozzá. :) Nagyon mutatósak és az áruk is jó. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt