2018. január 20., szombat

AVON Anew Reversalist Kétfázisú Éjszakai Ránctalanító duó

Sziasztok! 

Már egy hónapja tesztelem az AVON forradalmi újdonságát az Anew Reversalist kétfázisú éjszakai ránctalanító duót.

A krém a tiszta retinolnál is hatékonyabban veszi fel a harcot a ráncok ellen. Az AVON első kétfázisú ránctalanító párosa ami ígérete szerint a ráncok kisimultabbnak tűnhetnek, a szarkalábak jelentősen halványodhatnak, az arcbőr fiatalosabb megjelenésűvé válhat, és a bőrtónus egyenletesebb lehet. 


Az egyik ami nagyon tetszik a krémben az az állaga. Egészen pontosan mindkettő állaga. :) Ugyanis a két krém kissé különbözik egymástól, és ez nem csak hatásában nyilvánul meg, hanem abban is, hogy az egyik kicsit sűrűbb krémesebb a másik könnyedebb géles állagú.


Hatását tekintve is jó, ugyanis egyrészt nagyon könnyen felszívódik, egyáltalán nem hagy maga után zsíros érzetet, és ragacsosat sem. 
A szarkalábakat is szépen halványítja, az apróbb ráncokat pedig tényleg és láthatóan fel is tölti. 

Jó volt arra ébredni reggelente, és a tükörbe benézvén is jó érzés volt, hogy nem fáradtak és gyűröttnek, hanem szép kisimultnak láttam és éreztem a bőrömet. :) 

Használatát sokan érezhetik bonyolultnak, de ha megjegyezzük, hogy egyik nap az 1-es másik nap a 2-es és meg is jegyezzük a folyamatot, akkor hipp-hopp mindennapi rutinná válik. :)  

 Az illata is kellemes nőies és abszolút nem tolakodó. 


30 ml

4.599,-Ft.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon praktikus a csomagolása. Nem kell belenyúlkálni, sokkal higiénikusabb :)

    VálaszTörlés