IsaDora Rock Base - Körömregenerálás felsőfokon




Sziasztok! 

Januárban már a Douglas Parfüméria polcain megtalálható lesz az új Rock Base körömregeneráló lakk.

Nekem már személyes tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban, aminek azért örülök, mert borzasztóan szét vannak a körmeim. :( 
Rengeteg barázda "ékesíti", ráadásul a körmöm egész felszíne vacak, így most nagyon jó, hogy kipróbálhattam, használhatom az elkövetkezendő időben a regenerálásra.  






A sok lakkozástól eléggé be vannak sárgulva a körmeim amit sajna semmivel sem tudok eltüntetni, viszont nagyon nagy segítségemre van ez a regeneráló körömlakk. 

A körmökön lévő barázdákat kitölti, amivel szép egyenletessé és fényessé teszi, hidratáló hatásának köszönhetően védelmet nyújt, megóvja a körömfelszínt a további károsodásoktól, nedvességmegkötő összetevője révén nem engedi, hogy kiszáradjon a köröm, és ezt a sok jó tulajdonságát a zellermag kivonatnak köszönhetjük. 






Körömerősítő hatású, így nem csak szebb egészségesebb, de vastagabb erősebb és keményebbek is lesznek a körmeink.

Ráadásul optikailag fényesítő pigmenteket tartalmaz finom lilás árnyalatának köszönhetően, amivel valóban csodás fényes hatása lesz, és a nálam meglévő sárgaságot is szépen halványítja, elfedi. 

Első használatra is nagyon szép eredményt értem el, így biztos vagyok benne, hogy hosszú távon még szebb és jobb minőségűek lesznek a körmeim. :)   

Épp ezért ajánlom azoknak is a kipróbálását, akik nem csak gyenge, hanem minden téren sérült körmökkel rendelkeznek. 




Megjegyzések

  1. Sajnos nyáron a lábikomon én is észrevettem, hogy a piros lakkoktól picit besárgultak a körmeim :( Ez a lakk arra is jó lehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszabb távú tapasztalatom az, hogy a sárgaság eltüntetésére nem jó.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés