Bioderma Atoderm SOS Spray - A bőrirritáció ellenszere




Sziasztok! 

Néhány nappal ezelőtt érkezett a BIODERMA újdonsága, az Atoderm SOS spray. 

Egy olyan termék, ami azonnali segítséget, és megoldást nyújt viszketés ellen. 
Mivel én is szenvedek itt-ott, a néha felbukkanó ekcémám miatt viszketéstől, így saját tapasztalatom is meg tudom most osztani a termékről. 






De nem csak ekcémás viszketés szokott gyötörni, hanem a két karom egy-egy pontján időnként hirtelen belobbanó iszonyatos csípő viszkető érzés, amit sajnos eddig semmi sem enyhített a jól megfagyott jégakkun kívül.





De most megcsillant a remény, hogy végre megszabadulhatok az éjszaka közepén felébresztő és fájó viszketéstől.

Persze nem csak éjszaka szokott előjönni, hanem bárhol út közben is akár, és eddig még nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatja. 

Én azt mondtam ott jön ki a rosszaság, vagy az ördög bujkál belém azokon a pontokon. De ki tudja........csak annyi a biztos, hogy borzasztóan rossz érzés, és annyira nem lehet megállni a vakarózást, hogy konkrétan már hegem is van ott annyira szétkapartam egyszer. :( 

Ez a fajta viszketés még nem tért vissza, így ezzel kapcsolatban egyelőre nem tudom megírni, hogy tényleg lecsillapítja e a csípő, viszkető érzést, de amint újra előjön (remélem minél később), akkor mindenképp megírom ezzel kapcsolatban is a tapasztalataimat.

A lényeg viszont az, hogy az ekcémás pöttyöcskéimet nagyon szépen enyhítette, és néhány nap alatt teljesen el is tüntette. :)




Mert segítséget tud nyújtani olyan esetekben mint, fémallergia kiütés, pikkelysömör, atópiás fellángolás, időskori bőrszárazság viszketés, viszkető száraz bőr.  





Hatását pedig úgy éri el, hogy visszaállítja a bőr természetes védekezőképességét és biológiai szinten megakadályozza a viszketés kialakulását. 
A viszkető bőrnek 60 másodpercen belül enyhülést nyújt, és 6 órán keresztül megtartja hatékonyságát, ráadásul mindeközben hidratálja a bőrt.

A nap bármely szakában alkalmazható, enyhe vagy erős viszketés esetén is. 
Arcon és testen is alkalmazható, csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. 


Két kiszerelésben kapható, 200 ml és egy utazó méretű 50 ml, ami nagyon praktikus, mert így csak a táskánkba bedobva minden esetre ott lehet nálunk. :) 






Mindkettő kiszerelés már megtalálható, és megvásárolható a Bioderma termékeket is forgalmazó Patikákban. 

Megjegyzések

  1. Nagyon szeretem a termálvíz fújcikat. Szuper, hogy most már van olyan is ami enyhíti a viszketést. Köszi az infót Anikó :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt