Nabla Matt Folyékony rúzs és Art Look smink alapozó



Sziasztok!

Nem oly régen ismét kegyeibe fogadott engem Fortuna és a Sminkelj Magazin! Online Beauty Shop  Sminkmániások csoportjában részt vettem egy nyereményjátékban, ahol én lettem a szerencsés, aki megnyert egy szépséges NABLA folyékony rúzst és hozzá egy mini (ami nem is olyan mini) kiszerelésű ART LOOK primert. :) 

Nagyon örültem a szerencsének és a lehetőségnek, így mikor megérkezett a csomag nagy boldogan el is kezdtem használni őket. :) 





NABLA Dreamy Matt Liquid Lipstick (Vanilla Queen)






A szépséges és szolid nude Vanilla Queen árnyalatot választottam, mert ezt találtam hozzám legjobban illőnek. De mint kiderült kicsit világosabb mint gondoltam, viszont ez csak addig lesz így, míg a nyári bundám (színem) van fenn, de miután kifakulok biztos, hogy tökéletes lesz. :) 

Az állaga és illata nagyon jó. Jól kenhető, szépen terül, és nem szárad olyan gyorsan, hogy ne lehetne szépen eloszlatni. 

Tartóssága is jó, viszont az étkezés már elbánik vele, és amint eszem utána azonnal újra kennem kell, de ezt leszámítva jó, és ami még nagy előnye, hogy egyáltalán nem szárít, és a számon sem repedezik be vagy kopik csúnyán. 

Egész egyszerűen szépen fokozatosan kopik, és tűnik el.  

Összességében jó minőségű és elég sok szín kapható a webáruházban, ami mindenki igényét kielégítheti, mert a nude árnyalatoktól az extrémebb kékig, liláig válogathatunk közülük. :) 









ART LOOK Make-Up Base (minden bőrtípusra)





Meg kell mondjam, eddig egyáltalán nem ismertem ezt a márkát, és nem is tudom mi minden kapható még, de ez a primer eléggé meggyőzött. 

Nagyon ritkán használok az a bőrömre primert (egyetlen egyet napi szinten és az is spray állagú, és nem szilikonos), mert eddig mindegyiktől úgy néztem ki a nap felénél, mintha öregedtem volna 5 évet, ugyanis az alapozóval együtt "csodaszépen" beleültek a ráncaimba, borzalmas összképet adva. 

Így ezzel is csak óvatos duhaj voltam és keveset használtam, ami egyrészt bejött, másrészt nem az a megszokott iszonyat szilikonos csúszós állaga van, hanem kicsit krémesebb hatású, ami által nem lesz mű az arcon, hanem olyan mintha egy jobb minőségű hidratáló krémmel alapoztam volna. 
  


 





Ettől függetlenül nem lettem megszállott primer függő, sőt......még mindig azt vallom, hogy ilyet csak akkor használjunk ha épp nagyon ramatyul és fáradtnak nézünk ki, vagy olyan buliba helyre megyünk ahol a legtökéletesebb formánkat szeretnénk hozni. :) 






Innen is köszönöm Annának és Fortunának, hogy én lehettem az a szerencsés, aki kipróbálhatta ezeket az újdonságokat. :) 



Megjegyzések

  1. Kedves Anikó,
    Nagyon érdekes volt a cikked, én a nabla kozmetikummal instagrammon találkoztam, s meg kell mondanom én is szívesen kipróbálnék 1-2 élénkebb színű rúzsát :). Köszönöm szépen a cikket, így biztosan elgondolkodok azon, hogy rendeljek tőlük :)

    Fruzsina
    forfebruary.nhely.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fruzsina,
      Én köszönöm, hogy elolvastad, és örülök, hogy sikerült bemutatnom úgy, hogy hasznosnak, érdekesnek találtad. :)
      Még én is tervezem egy-két szín beszerzését, mert jócskán van ami megtetszett. :)

      Törlés
  2. Én is pontosan ezt az árnyalatot néztem ki. Nemrég fedeztem fel a márkát, a szemhéjpúder utántöltők közül vásároltam 5 db-ot. Imádom őket! Nagyon különleges színekből lehet válogatni és eszméletlen pigmentáltak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép és bájos ez az árnyalat. :) Olyan igazi nude :) Úgyhogy jó választás ! :) De jó, hogy említetted a szemhéjpúder utántöltőt, mert én is szemet vetettem már rá, de eddig nem mertem venni, de akkor most már biztos beszerzem, ha ilyen jó a tapasztalatod. :)

      Törlés
  3. Anikó! Gratulálok! Ismét összehoztál egy csini sminket ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés