Orshy Cosmetics - Piknik, Orshy Box és néhány szerzemény



Sziasztok! 

Nemrég volt szerencsém Orshyval az Orshy Cosmetics oldal tulajdonosával találkoznunk (igen nunk, mert a kis családom is velem volt) egy szuper jó piknik keretein belül, ahol jókat beszélgettünk, nevettünk sokat és persze szebbnél szebb itthon nem kapható termékekkel is megismerkedhettünk. :) 





Orshy nagyon tündéri, a férje hihetetlen jó fej (sok új beauty kifejezést is tanulhattam tőle.....ilyen pl. a naptejes arckrém /fényvédős/), a kisfiúk pedig nagyon édes. :) 





Az eltöltött idő alatt jól kibeszéltük és megbeszéltük milyen termékek kaphatók, és persze vásárlásra is adtam a fejem, mégpedig egy szuper Orshy boxot, egy Simple szemkörnyékápolót, és egy szép MUA palettát pedig tesztelésre kaptam, amit rögtön be is mutatok Nektek. :)





Make Up Academy Heavenly Neutral Paletta




Ha életem első palettája lenne, azt mondanám, hogy soha nem kell ennél jobb és szebb. :) 

Nem csak olcsó, de fantasztikus minőség is. Az állaga, a pigmentáltsága....ohhhhh! 

Álmomban sem gondoltam, hogy egy ilyen olcsó paletta ennyire jó lehet. :) Nem tudom ezt melyik cég gyártja, de emelem kalapom előttük, hogy ezt fel tudják mutatni, mert ez lehetne minden kezdő sminkelős lány alap palettája, ami elindítja az útján úgy, hogy ezután a termék után tuti csak nagy és nagyobb elvárásai lennének, és nem vennének meg minden féle ramaty gyártmányú terméket. :) 





De, hogy vissza térjek az ömlengésből,  valóban egy szuper pigmentált, 15 féle nagyon tartós és szép színekből álló palettát kaptam, amit a minennapokban tökéletesen ki tudok használni, mert a finomabb és erősebb sminket is szépen el tudom vele készíteni. 




Felső sor 



Középső sor




Alsó sor





Az Orshy boxban pedig ez a másik MUA paletta lapult ami szintén megér egy misét, hisz ezek a színek is  roppant jól össze vannak rakva. :) 

Ebben már vannak arcra valók is, ilyen a pirosító és a highlighter, amik szintén jó minőségűek.....bár nem annyira mint a másik paletta, de ez is nagyon jó.  






Szép nude színek egy csokorban, a "no makeup" kedvelőinek! :) 





....és hát na ! :-) Mondjátok, hogy nem szépek.......! :) 






Természetesen a Simple szemkörnyékápolóval is tettem egy próbát, ami állítólag Anglia No1. márkája. 
Épp ezért voltam rá kíváncsi, hogy vajon mennyit tud egy olyan készítmény amit egyrészt így reklámoznak, másrészt a reklám ellenére nem egy drága termék a maga 2000,-Ft-jával, úgyhogy belevágtam, mert a szemkörnyékápolás az egyik vesszőparipám. 







Használom egy ideje, és valóban nem rossz, bár csodát ez sem művel velem (persze nem is vártam, ahogy eddig egyik szemkörnyékápolótól sem), ellenben nagyon jól hidratál és tényleg élénkíti a tekintetet és vitaminokkal látja el, ami a szemkörnyéki finom bőrnek egy koktélbomba. :) 




Mindegyik termékkel elégedett vagyok, főként Heavenly Neutral palettával, amitől nap mint nap ájulok, épp ezért jó szívvel ajánlom ennek és  bármelyik másik termék kipróbálását is, sok más szépséggel együtt, amit akár az Orshy Box megvásárlásával is megtehettek, ugyanis Orshy személyre szabottan készíti el a dobozkákat, mindenki igényének megfelelően. :)


Az Orshy boxot ITT tudjátok megrendelni, Orshyról és a szépséges termékeiről pedig a Orshy Cosmetics oldalon olvashattok. :)






Megjegyzések

  1. Szuper hétvégi program és mennyi csábító szépség :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szuper volt. Még Krisztike is jól érezte magát. :) ....és hát igen, a szépségek! :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés