BWT - 30 napos kihívás

Sziasztok ! 

Mint sokan mások,  én is sajnos a kevés folyadékot fogyasztók táborába tartozom. Épp ezért döntöttem úgy, hogy részt veszek a BWT 30 napos kihívásában, miszerint 1 hónapon (és persze utána is már mindig) keresztül megiszom minimum 2,5 liter folyadékot azért, hogy javítsam a szervezetem hidratáltságát, víz háztartását, és elérjem azt, hogy én is kontroll nélkül tudjam elfogyasztani a napi kellő mennyiséget. :) 





Ehhez segítséget is kaptam a BWT Hungária Kft-től, egy Rózsaszín Penguin magnéziumos vízszűrő kancsó és tartozékai formájában, amik még inkább meghozzák a kedvem a folyadékfogyasztáshoz. :) 

Egy Penguin vízszűrő kancsó több szempontból is hasznos készülék egy háztartásban:

  • Magnéziummal dúsított szűrt vizet készíthet könnyedén.
  • Az elektromos kijelző mutatja a vízszűrő betét szükséges cseréjét. (Easy-Control)
  • Problémamentes utántöltés. (Easy-Fill)
  • Szűrt víz kapacitás 1,5 liter, teljes kapacitás: 2,7 liter.

"A BWT Hungária Kft. ‒ a BWT csoport leányvállalataként ‒ az 1990- es évek eleje óta tekinti szívügyének a hazai lakosság és a termelőszektor vízigényének kielégítését. Itthon jelenleg több mint 40, világszerte 3300-nál is több munkatárs tevékenykedik elhivatottan azért, hogy a legkorszerűbb vízkezelő technikákkal tovább javítsa a lakosság életminőségét, még több élvezetet csempésszen a hétköznapokba és fenntartható módon kezelje legfontosabb természeti kincsünket, a vizet. Felelősségteljes hozzáállását jól tükrözi a vállalat szlogenje: BWT – For you and Planet Blue.


A BWT olyan egyedülállóan innovatív, megbízható, magas minőségű és környezetbarát vízkezelő berendezéseket fejleszt és forgalmaz, amelyek hozzájárulnak hogy kényelmes, biztonságos és élvezetesebb legyen a vízzel való érintkezés, a hétköznapokban, legyen szó vízivásról, kávézásról, fürdésről, szépségápolásról, takarításról, főzésről, fűtésről."




Természetesen folyamatosan fogok jelentkezni a tapasztalataimmal, és amikor letelik a 30 nap, le is írom a teljes körű véleményem nem csak a készülékről, hanem a szervezetem állapotáról is. :) 



Megjegyzések

  1. Hm ez jó kis termékenk néz ki :)
    Én rászoktam az utóbbi pár évben a vízre, napi 2,5 litert tuti megiszok, amúgy ha sok zöldséget / salátát fogyaszt az ember, nincs szüksége meginni napi 2,5 liter vizet egy nap :) Persze ártani nem árt....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig nagyon szeretem! :D Én is ittam rendesen, de valahogy megint sikerült elhanyagolnom, és most igazán jól jött. :) ...és egyet értek, hogy a gyümi és zöldség baromi jó kiegészítő, de sajna abból sem fogyasztok túl sokat. :)

      Törlés
  2. Szuper! Nagyon örülök, hogy mostantól te is megpróbálsz több vizet inni :) Érezni fogod a változást! Nekem már hosszú évek óta Britám van és imádom. Sokkal finomabb mint a csapvíz (azt nem tudom meginni)! Nagyon cuki ez a rózsaszín kancsó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már most érezhető valóban. :) ...és az tény, hogy a víz így sokkal, sokkal finomabb. :) Jah....kis púderrózsaszín cukiság. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés