Solone Color Party Édes csokoládé fantáziapaletta





A mottóm.....Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet csokit kapni.  :)


Sziasztok! 

Nemrég érkezett hozzám egy csodaszép Solone Color Party Édes csokoladé fantáziapaletta, ami bizony fenn volt a közelgő szülinapi kívánságlistámon. :) 

Nagyon örülök és köszönöm, hogy alkalmam nyílt kipróbálni, mert rengeteg jót olvastam erről a tajvani márkáról és a termékekről, amik nagyon megnyerőek és pozitívak voltak, épp ezért nagyon izgatottan vártam a megérkezését és a kipróbálását. :) 

Amitől elsőként elaléltam az a csomagolása, ami annyira cuki, édes finomságos, hogy komolyan....engem már ezzel megvettek, és akkor még nem is beszéltem a beltartalomról és persze a nevéről, mert valóban olyan szépségek lapulnak a dobozban ami minden fantáziánkat felülmúlja. :) 






Ami szintén nagyon megnyerő, hogy bizony nagyon jó kis strapabíró a csomagolása, ami nem engedi, hogy könnyen sérüljenek a benne lévő csodaszép színek. No, hát kár is lenne értük az biztos. :) 

A benne lévő hat színből öt gyönyörű szaténos és némelyik enyhén csillámos is. De csak pont olyan diszkréten amennyire kell és amennyire széppé és elegánssá tudjuk vele tenni a sminkünket. A hatodik egy szép matt fehér ami pont azért praktikus, hogy kiemelhessük vele a megfelelő részeket.    






Nyugodt szívvel ajánlom nappalra vagy akár esti smink elkészítéséhez is, sőt még egy gyönyörű estélyi ruhához is megalkothatjuk vele a sminkünket, mert csodaszép "ékszert" varázsolhatunk vele a szemeinkre. 

Nagyon pozitív még az is, hogy egyáltalán nem porolnak és ahogy reggel felteszem, az bizony estig ott marad. Egyáltalán nem mászkál el, nem kopik, sőt még a ráncokba sem ül bele. 

Ez az a paletta aminek használatát bármelyik nap, bármilyen ruházathoz el tudok képzelni, legyen az egy sportos, vagy akár elegáns összeállítás, legyen akár tavasz, nyár, ősz és tél.  

Ráadásul minden csokikedvelőnek, csokiimádónak egy kötelező darab, és ha azt vesszük, hogy sok drogériás palettával szemben ez baromi jó minőségű és még sokkal, sokkal olcsóbb (3390,-Ft.) is, így ez egy kész főnyeremény! :)  







...és mivel a márkának nem ez az egy cuki csomagolású és fantasztikus minőségű palettája van, így szívből ajánlom a fiatalabbaknak és a korombelieknek is, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki gyermeki énje előtör majd és alámerül a fantáziák világába. :)  


Nézzetek körül a Szépség Center weboldalán, mert egyrészt mindenki megtalálhatja a számára kedves palettákat és a már-már minden fantáziát felül múló szebbnél szebb és jobbnál jobb termékeket. :) 





Megjegyzések

  1. Nagyon cuki ez a kis paletta, és szép sminket készítettél vele. ;)

    VálaszTörlés
  2. Csodás ez a kép Rólad, szépséges Anikó! A paletta pedig nagyon cuki, éljen a csokoládé és minden vele kapcsolatos termék! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Katy ! :) Annyira édes vagy ! ❤ Köszönöm szépen ! 😘 ...és éljen a csoki ! :-))))))

      Törlés
  3. Szuper cuki a paletta �� Szépséges lett a sminked, nagyon jól állnak ezek a színek ❤

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés