2017. február 6., hétfő

Pierre René PROFESSIONAL budapesti központjának megnyitója

Pierre René PROFESSIONAL – központban a nő


Sziasztok ! 

Mostani bejegyzésemben egy eseményről hoztam Nektek bejegyzést, mégpedig a Pierre René PROFESSIONAL Sminkiskola budapesti központjának megnyitójáról. :) 


Ugyan sminkes végzettségem nincs, de mindig is imádtam másokat és magamat is sminkelni, és a Pierre René márka professzionális termékei is meggyőztek (egy korábbi bejegyzésben írtam róluk), így nagyon örültem a meghívásnak és, hogy részt vehettem az eseményen. :)   
Először Tolnai Balázs beszélt nekünk a cégről és mutatta be a sminkiskolát. "A párizsi székhelyű márka 2015 végén sikerrel debütált Magyarországon, a Pierre René PROFESSIONAL jelenleg már a világ több mint 20 országában van jelen. A sikeres magyarországi bemutatkozást követően a márka a viszonteladói hálózat bővítése mellett 2016-ban megkezdte az online értékesítést is.

2017 januárja újabb mérföldkövet jelent a Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviseletének életében. 2017 januárjában a Pierre René PROFESSIONAL családban az elsők között, oktatási intézményét, a Pierre René Sminkiskolát és továbbképző központot is megnyitotta. Az exkluzív környezetet biztosító tudáscentrumban több fontos missziót vállalt magára a márka. "


Mivel a mottó, hogy központban a nő, így több szuper programon lehet részt venni. 

Mégpedig többek között a sminkiskola, a valódi nő és a csajos program. :) 


Sminkiskola, azaz szakmai képzések......

"Az intézmény falai között zajló sminkiskolai képzések, kezdőknek és gyakorlott szakembereknek egyaránt magas szintű szakmai támogatást nyújtanak. A kis létszámú csoportokban (4-6 fő) zajló oktatás során a hallgatók 80 elméleti és gyakorlati órában megismerkedhetnek a sminkelés alapjaival éppúgy, mint a makeup történelmével vagy a legújabb trendekkel és az alkalmi sminkek fajtáival, miközben kipróbálhatják a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöket. A tanfolyamot sikerrel elvégző hallgatók, a záróvizsgát követően angol nyelvű, Pierre René PROFESSIONAL Mester fokozatú oklevelet kapnak. A sikeres vizsgát tevő hallgatók számára az iskola részvételt biztosít rendezvényeken, fotózásokon, ahol újonnan szerzett szakmájukat gyakorolhatják. Fontos információ, hogy a tanfolyam részvételi díja magában foglal egy 200 000 forint értékű Pierre René PROFESSIONAL kezdőkészletet is, amellyel, az újonnan megszerzett képesítés alapján végzős hallgatóink meg is kezdhetik a szakma gyakorlását."


"Sminkeld magad!
Tanfolyamainkon elsajátíthatóak az alapsmink fortélyai, megtanítjuk a résztvevőket arra, hogyan emeljék ki a hétköznapokban is saját arcuk szépségeit. Szakmai segítség mellett személyre szabottan megkeressük az optimális színeket, sminkelési trükköket, technikákat. Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik profi szakemberek támogatásával."


Szakmai workshopok
A tapasztaltabb kollégák, gyakorló sminkesek az intézmény szervezésében workshopok keretein belül ismerhetik meg a legújabb trendeket és szakmai irányokat."További információ: http://prsminkiskola.hu/A valódi nő program......

"Személyi tanácsadás/ coaching

A márka azonban nem csak a szakma iránt mélyebben érdeklődő, tanulni vágyó hölgyeket és urakat várja az új központjába. Az intézmény falai között ugyanis személyi coaching, mentális tréningek és személyi tanácsadások is zajlanak.  A Pierre René PROFESSIONAL felkészítő csapatának nem titkolt célja, hogy segítsen az ügyfeleinek önmagukban megtalálni a valódi NŐ-t. A program elvégzése után ügyfeleink a külső és belső harmónia megtalálása után egészséges önbizalommal, valódi stílusukat megtalálva térhetnek vissza a hétköznapokba. Programjaink személyre szabottan, maximum két fő részvételével zajlanak. Vendégeink teljes körű támogatást kapnak coach és sminkmester segítségével."További információ: http://valodino.hu/......és a Csajos program.....


„Mi az álmom? Boldogabbá és szebbé tenni a Nőket.”
Christian Dior
Azért választottuk ezt az idézetet Cristian Dior- tól, mert hasonló célokkal álmodtuk meg programjainkat. A célunk, hogy olyan lehetőségeket és témákat hozzunk el a NŐknek, amelyekkel könnyen tudnak azonosulni és csak is róluk szól…
A csajosprogram.hu keretein belül igyekeztünk olyan programokkal szolgálni, ami a NŐről szól, kicsit lazábban, de stílusosan!


Célunk, hogy minden körülményt, minden feltételt a vendégeink igényeinek megfelelően alakítsunk ki és ez a néhány óra semmi másról ne szóljon csak RÓLAD!"


További információ: http://csajosprogram.hu/
Miután megismerkedtünk a programokkal és céljaikkal, megnézhettük Sárosi Szilviát Csibit a Pierre René PROFESSIONAL sminkmesterét, hogy miként varázsol a gyönyörű modellre az év színének megfelelő lomb zöld sminket. 


Már az alap elkészítésekor ámuldoztam, hogy micsoda csodás szín amiről korábban oly véleménnyel voltam, hogy szép-szép, de olyan béka zöld. :-) Hozzá teszem imádom a kis zöld levelibékát. :) 

Na, de amint megláttam profi által felvíve ezt a színt, hát hanyatt homlok megváltozott a véleményem, és már magamon is gyönyörűnek találom. Nem beszélve arról, hogy profi készítette, profi termékekkel, úgyhogy csak szép lehet. :) 


A lomb zöld után jött a mélyítés egy sötétebb zölddel, és a vízvonalban a kék.


Ezután a száj kiemelése, hangsúlyozása........és a végeredmény, ami szerintem hihetetlenül szép és akár a hétköznapokra is bátran viselhető. :) Miután megszületett a szép nappali smink, és vártunk egy meglepetésre, addig Wirgha Márk Gasztronómia specialista készített nekünk csoda finom molekuláris gasztronómiás ételeket. Az első egy zselatinos, paradicsomos finomság volt bazsalikomos habbal és mozzarella mártással. 


A második pedig nyúlgerinc volt, lila burgonya mártással és sült paszternákkal. Hát valami isteni volt, főleg a sült paszternák. Komolyan...ott helyben egy kilót meg tudtam volna enni belőle, annyira finom. :) 

....és az elkészítését is megtudtam, amit most Veletek is megosztok. :) 


Szóval a paszternákot le kell reszelni kis lyukú, vagy akár nagyobb lyukú reszelőn és bő forró olajban mint a krumplit egyszerűen kisütni. Annyiban kell rá oda figyelni, hogy nagyon gyorsan sül, ezáltal gyorsan meg is ég, tehát ott kell állni és a amint szép aranybarna lesz azonnal ki is kell emelni az olajból. :) 

Én biztos, hogy ki fogom próbálni. :) Remélem Ti is, mert isteni ! :)


Miután megkóstoltuk a finomságokat és a gyomrunkat kényeztettük, jött a meglepetés. Mégpedig egy gyönyörű ruhába és fejdíszbe öltözött modell Zoé, egy nem mindennapi sminkben. 

Elképesztő volt és gyönyörű, mind az öltözéke és a sminkje is, és természetesen Ő maga is. 
Smink és fotó: http://www.pierrerene.hu/

Smink és fotó: http://www.pierrerene.hu/Smink és fotó: http://www.pierrerene.hu/

A rendezvényen kedveskedtek még nekünk egy ajándékcsomaggal, amiben lapult egy szemhéjpúder paletta és Vital Serum ampulla kúra. 


A szemhéjpúder paletta pedig természetesen a csodás lomb zöld színt is tartalmazta a hozzá illő többi színnel együtt. :) 


Egyszerűen gyönyörű ! <3 


...és még gyönyörűbb ! :) 


És az én elkészült sminkem, ami közel sem lett olyan csodaszép mint Zoéé a gyönyörű fiatal modellé, de elképesztő volt azt látni, hogy a kék szememhez is milyen jól áll a zöld. :) Sosem hittem volna. :)  


A Vitál szérum még próbálás alatt van, épp ezért ha érdekel Titeket, akkor egy külön bejegyzésben majd írok róla. :) 
Örülök, és köszönöm, hogy részt vehettem a Sminkiskola megnyitóján és bepillanthattam a mindennapjaikba. Ez egy igazán nagy és csodás élmény volt ! :) 

Ha szeretnétek részt venni bármelyik szuper programon, akkor mindenképpen érdemes ITT jelentkezni, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon profi képzésben, és hihetetlen jó élményben lesz részetek. :) 
2 megjegyzés:

 1. Milyen jó kis rendezvény ☺Nemcsak a szépséges sminkekben gyönyörködhettél hanem még a pocakod is kényeztették ��Kell ennél több? A modell sminkje csodás, amit te készítettél az is szupi lett �� A szérumról várjuk a bejegyzést.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hu, nagyon jó volt és különleges. :) Köszönöm! :) Megpróbáltam kihozni a legjobbat, amúgy élőben sokkal szebb volt a sminkem. :)
   Lesz bejegyzés mindenképpen a szérumról is. :)

   Törlés