REMINGTON Straight Brush - Gyorsan tökéletest !



Sziasztok! 

Mióta megláttam ezt a hajsimító készüléket az újságokban, reklámokban, azonnal vágyásom támadt rá, mert sajnos ahhoz eléggé vacak a hajam, hogy csak úgy megmossam, megszárítsam és hipp-hopp tökélete legyen. 

Épp ezért azt gondoltam, hogy ezzel a készülékkel minden vágyam teljesülhet. :) 

Mégpedig az, hogy gyorsan el tudom készíteni a vágyott egyenes frizurát, és még szép ápolt is lesz. Nem látszanak majd az elvékonyodott hajszálak, és végre nekem is olyan frizurám lehet, mintha minden nap a fodrászszalonból lépnék ki. :)    

A MyBeautyTools  webáruháztól voltak olyan kedvesek és megleptek Karácsonyra a vágyásom tárgyával, egy Remington CB7400 hajsimító kefével,   aminek én nagyon, nagyon  örültem, sőt......nagyon boldog voltam. :) 






Azért most írok erről a készülékről és nem ünnepek előtt tettem, mert mostanra használtam már annyiszor és rendszeresen, hogy igazán el tudjam mondani, ez a készülék csúúúúúcs ! :)

Szinte minden hajmosás és szárítás után használom (ha épp nem hullámos hajra vágyom), és teljes mértékben elégedett vagyok vele. 
Ráadásul anélkül simít, hogy károsítaná a hajszálainkat.

Ennél egyszerűbb, gyorsabb és praktikusabb megoldást még nem láttam, és attól mert nem rendelkezem óriási hajzuhataggal, még azoknak is szívből ajánlom, akiknek 5x ennyi hajuk van mint nekem, mert biztos vagyok benne, hogy Ők is nagyon gyorsan csodaszép frizurát készíthetnek majd vele, és nekik sem fog sokkal több idejükbe telni mint nekem. :)  

Valóban ragyogó, sima, és fényes lesz tőle a hajkoronánk. 

Ráadásul mindez az én hajam esetében kb. 5 perc ráfordítással, ami ugyan kicsit tovább tart mint egy sima fésülés, de így nem csak szebb lesz a haj, hanem egészségesebbnek is fog látszani, ami az én száraz hajam esetében tényleg főnyeremény. 






"A készülék a kerámia hajvasaló és az antisztatikus hajkefe tökéletes ötvözete. Három különböző hőmérséklet beállítási lehetőséggel rendelkezik, így hajtípusodnak megfelelően választhatod ki a számodra megfelelő hőfokot.

A Remington CB7400 hajsimító kefe megszelídíti még a legrakoncátlanabb göndör fürtöket is. Segítségével egészen a hajad tövéhez elérhetsz, ami alapos és precíz hajegyenesítést tesz lehetővé, és még attól sem kell tartanod, hogy megégeted magad, mert a hajkefe nyele hőálló műanyag és csak a kerámia lapok bocsátanak ki hőt."

Termékjellemzők:

·         Újgenerációs kerámia bevonatú fésű, keratinos, anti-sztatikus bevonattal
·         3 különböző hőmérséklet beállítási lehetőség: alacsony (150), közepes (190), magas (230)
·         Könnyű használat
·         Forgópántos vezeték
·         Ki-, bekapcsoló gomb
·         1,8 m kábel
·         3 év garancia





 

                                     Előtte                                                                Utána (60 mp használat után)




Még egyszer köszönöm a MyBeautyTools webáruháznak a csodás karácsonyi ajándékot, mert mióta megvan azóta alig van pihenő ideje a kis készüléknek. :) 

...és bizony azért, mert egyszerűen nem lehet nem szeretni. :) 






Ti próbáltátok már a készüléket? Vagy esetleg van is olyan aki már használja is egy ideje? 

Megjegyzések

  1. Szia:)A hitelességhez jó lenne egy előtte -utána kép a hajadról :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ! Jogos... ! :) El is készítettem most frissen és fel is tettem a képeket. :)

      Törlés
  2. Hűha, már én is régóta szemezek ezzel a kis hajsimítóval :) Szép fényes-egyenes lett a hajad, köszi a tesztet! Azt hiszem ár nem sok kell, hogy a kosaramba landoljon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) ....és az benne még a plusz jó, hogy valóban sokkal fényesebbé teszi a hajat miközben simítja. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés