CD MEN - Hűvösen friss ápolás




Sziasztok! 


Férfi dezodor egy olyan termék, ami fontos, mint vízparti nyaraláskor a szúnyogirtó.  Csakhogy ez nem alkalomszerűen, mondjuk a nyári tikkasztó melegben, amikor hektoliter szám ömlik a verejték a focipályán. 

Évszaktól függetlenül, mindig adódik olyan pillanat, amikor a bicepsz huzamosabb ideig az oldalbordák mellett tartózkodik, ilyenkor a zárt hónalj bizony tud ám okozni szúrós szagú meglepetést, ha nem vesszük igénybe valamely kozmetikum segítségét. 
És nem csak azoknak a férfiaknak ajánlatos dezodor használata, akiknek egy egész Wookiee család bújt meg a hónaljaiban a Birodalmi rohamosztagosok elől menekülve.



Próbáltam nemrégiben a CD golyós, pumpás és spray dezodorjait is. Volt közöttük intenzívebb, gyümölcsös, és kevésbé harsány illatú is, pl. Aloe Verás, vízililiomos. Megfeleltek a célnak, és még harmonizáltak is a parfümjeimmel, amikor hideg téli napon kellően édes illatot választottam.

Most azonban kipróbálhattam a CD kimondottan férfiaknak készített dezodor családját is a CD MEN-t. 

A hideg frissességet ígérő fantázianév helytálló, mert nemhogy az illata friss és hűvös férfiillat, hanem felkenésekor, fújásakor valóban frissítő érzés, ami egy álmos reggelen segít a magamhoz térésben.

Golyós, pumpás és spray dezodort is tartalmaz a termékpaletta. Habár űrtartamra megegyeznek a női megfelelőikkel, de markánsabb, robusztusabb csomagolásuk nem csak színében, mintázatában különböztetik meg azoktól szembetűnően. Ki mit szeret, minden igényt kielégít a kínálat. 





CD MEN golyós dezodor





"A hűvösen friss CD MEN golyós dezodor alumíniumsó hozzáadása nélkül biztosít hosszan tartó frissességet, valamint 24 órán keresztül biztonságos védelmet nyújt az izzadás ellen.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Érzékeny bőrtípusra
  • Nem hagy fehér foltot
  • Bőrsemleges pH-értékű
  • Nem tartalmaz alumíniumsót"


Igaz, hogy a  golyóssal lehet a leghatározottabban felvinni a bőrfelületre, de a golyó műanyag foglalatának pereme karcolással okozhat olyan kis mikró sérüléseket, hogy akár be is gyulladhat ott a hónaljbőr. Minél kisebb a golyó, annál nagyobb eséllyel. Korábbi, de személyes tapasztalat! Akinek persze Pom-pom szunyókál a hóna alatt, annak csak a golyós képes a bőrfelületéig eljuttatni az anyagot.  







CD MEN pumpás dezodor






"A hűvösen friss CD MEN pumpás dezodor alumíniumsó felhasználása nélkül kínál hosszan tartó frissességet és biztos védelmet az izzadás ellen.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Érzékeny bőrtípusra is
  • Nem hagy fehér foltot
  • Bőrsemleges pH
  • Nem tartalmaz alumíniumsót"


A pumpás ezzel szemben picit kevésbé intenzív, de e nélkül a közvetlen kontakt nélküli használatra ad lehetőséget. Személyes kedvencem.






CD MEN  Spray







A dezodor spray pedig nagyobb testfelület hatékony bepermetezésére ideális, magam is erre használtam, pl. sportolás előtt.





Úgy érzem, hogy ez a kínálat, mindenki igényét kielégíti, jól megkonstruált termékről van szó!







Írta - János 

Megjegyzések

  1. Jani! Könnyezek a nevetéstől :D Nemcsak hasznos a bejegyzésed hanem vicces is :) Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anikó,
    egy nyereményjáték kapcsán hozzám is megérkeztek ezek a termékek. Nagyon örültem, hogy a páromat meglephetem vele és tök jó, hogy nincs benne alumínium. Viszont az INCI első helyén ott virít a denat.alcohol mindegyikben... ettől kicsit szomorú lettem :( neked mi a véleményed erről? én személyes szerint messziről kerülöm ezt az összetevőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Emese,
      Dezodorokban nem igen zavaró a alkohol, mert egyrészt elillan, másrészt a hónaljunk rengeteg dolognak van kitéve, főleg ha bele gondolunk, mennyi más dezodorban milyen összetevők vannak.
      Az alkohol mint összetevő inkább arcápoló készítményekben rossz ha benne van, mert az amúgy is érzékeny bőrünk nem szereti, sőt van aki kifejezetten allergiás rá.
      De sajnos az alkoholtól vannak sokkal rosszabb összetevők amiket ha van rá mód kerül az ember, ez igazán nem káros, csak sokak bőrét még jobban szárítja.
      After Shave-be kifejezetten jó ha van alkohol, mert ott fertőtlenítőként szolgál. Tehát nem kell annyira félni tőle, csak arra oda figyelni, hogy miben van az a bizonyos összetevő. :)

      Törlés
    2. értem, ez jó hír, köszönöm szépen a gyors válaszod! Krémekben, arctisztítókban én is mindenképp kerülöm.

      Törlés
    3. Nincs mit ! :) Jól teszed, hogy abban kerülöd őket. :) Én is megpróbálom elkerülni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés