Guess Seductive - Elegáns illat a téli napokra




Illatcsalád virágos-gyümölcsös - gourmand
Összetétel bergamot, fekete ribizli, körte, jázmin, afrikai narancsvirág, nőszirom gyökér, vanília, olibanum (gyanta), kasmír fa



Mikor megérkezett hozzám a Guess Seductive parfümje, kicsit ijedt, és közben izgatott is lettem,  mert alapjába véve még soha nem használtam Guess illatokat és nem is ismerem őket. 

Talán egy-kettőt  már egy illatolásnyira leemeltem a polcról, de nem tudom miért,  ez még eddig a kezem ügyébe sem került, pedig határozottan emlékszem, hogy már nem egyszer rápillantottam a drogériák polcain.  

Első kifújásra enyhén citrusos, édeskés és fűszeres, főként vanília illat csapta meg az orromat.

Szerencsére nem orrba vágó, és nem kellemetlen. Sőt.....egy kifejezetten kellemes, jól eltalált kis illatról van szó. :) Ami plusz pont, hogy egyáltalán nem bonyolították túl, ellenben amellett, hogy egyszerű, mégis elég elegáns ahhoz, hogy bármilyen napszakban sőt még egy kis feketével is bátran és magabiztosan viselhessük. :) 

Leszáradáskor is megmarad a vanília és némi marcipánhoz hasonlító illat keveréke, ami kellemessé teszi az összhatást. 




Ami még szerethető benne, hogy nagyon nőcis, kifejezetten szexi, "pasikedvenc" illata van. :-)

A tartóssága nem túl nagy, még a hajamon sem sajnos. Kb. fél napot bír ki után fújás nélkül, ami azért nem túl jó, mert nem szeretek azért plusz parfümszórót vásárolni, hogy az aznap használt illatot után tudjam fújni, az üveget meg szerintem senki sem szeretni a kis táskájába magával cipelni. :) 

Viszont ami nagy szomorúság nekem, hogy maga az illat tetszik, de a viselése egy idő után kellemetlenné válik. 
A férjemek nagyon tetszik, viszont valamiért én nem tudom szeretni. 

Azért szomorú, mert már nem ez az első eset, hogy találkozom olyan illattal amit nagyon tudnék szeretni, de van benne olyan összetevő ami zavarólag hat (nem tudom mi és nem tudom miért) és minden porcikám tiltakozik a használata ellen. 

Ettől függetlenül nagyon próbálkozom vele, és úgy gondolom érdemes megvárni a hűvösebb időt hátha akkor tökéletes és szerethető viselet lesz számomra is. 

Minden korosztálynak  jó választás, és a nap minden szakában (de nem minden évszakban) bátran használható, de mint minden édes illatnál itt is él a kevesebb néha több alapszabály ! :) 

Ezt az elegáns, nőies illatot is megtaláljátok sok más Guess illattal együtt, a Parfum.hu webáruházban több féle kiszerelésben és női más illatkompozícióban, sőt még férfiaknak megalkotott változatban is. 

   

Megjegyzések

  1. Nem ismerem ezt a márkát de biztos sokan imádják. Sajnos mostanában én is ezt tapasztalom, hogy vannak bizonyos illatok amiket szeretnék szeretni de valahogy nem működnek rajtam :( Most jutottam el arra a pontra, hogy szűkítenem kell a kört és már csak a kedvenc márkáimból fogok vásárolni ha megtetszik egy illat. Még az is lehet, hogy elcsábulok a Niche parfümök felé :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok nagy Guess márka ismerő. :) De ez kifejezetten finom és elegáns illat. :) Niche parfümök felé én is elkezdtem kacsingatni és az is tény, hogy már én sem vásárolok hirtelen felindulásból minden féle illatot. :)

      Törlés
  2. Én is így vagyok vele :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés