2016. szeptember 18., vasárnap

Ecset körkép - Ahonnan én szerzem be a segédeimSziasztok! 

Már korábban ígéretet tettem és sokan kérdeztétek is, hogy a napi, vagy alkalmi sminkem elkészítéséhez milyen ecseteket használok.

Mivel imádom az ecseteket (szintén az egyik mániám) rengeteg van belőlük már itthon. :) 

Viszont nagyon kevés van amit igazán minőséginek lehetne mondani. Ugyan van Real Technics és Jessup ecsetem is, de ezeken kívül semmilyen márkás nem található. 
Ellenben imádok az ebayen csemegézni, és bizony onnan származik az ecseteim 90%-a. 

Hogy szeretem e őket, és jó is? 

Igen, itthoni használatra teljesen megfelelnek, sőt tökéletesek. :) 

Bízom benne, hogy most nem fintorognak a csak professzionális márkás ecseteket használók, de úgy vélem, hogy az általam használt termékek otthoni használatra és kezdőknek is  jók és bárki számára megfizethetők, és ez utóbbi szempont egyáltalán nem elhanyagolható. :)A legújabb szerzeményem, egy 8 részes szett, aminek mindegy egyes darabja tökéletesen kihasználható. :) 
8pcs Cosmetic Makeup Blusher Brush Eye Shadow Foundation Brush Set-4-pcs-Sponge
Ezek az RT ecsetek hasonmásai, amik biztos nem annyira tartósak mint az eredetiek, de nekem már fél éve használatban vannak és még mindig tökéletesek és egy szál szőröcske sem hullott ki belőlük. :)
pcs Pro Makeup Brushes Set Foundation Powder Eyeshadow Eyeliner Lip Brush Tool

Ezek pedig a kedvenceim, amik nap mint nap a segítségemre vannak. :) De ez látszik is rajtuk :-)


.....és ez a kis duci ecset az amelyik mióta megvan, rendületlenül segíti az alapozóim szép és egyenletes eloszlatását. :) 
Pro Cosmetic Brush Foundation Powder Brush Blush Chunky Face Makeup Brushes Tool

Úgy vélem érdemes körülnézni az ebayen és a kedvünkre való ecseteket beszerezni. 

Az igaz, hogy várni kell rá 3-4 hetet is akár, de szerintem nagyon megéri. 

....és előre szólok, hogy az ebayen történő vásárlást csak elkezdeni nehéz (na jó...egyáltalán nem nehéz), leszokni róla viszont lehetetlen. :-))))  

6 megjegyzés:

 1. Az én ecseteim nagy része szintén ebay-es zsákmány, s meg vagyok velük elégedve ! S abban igazad van, hogy mindig talál valami újat az ember, ami tetszik, a Te linkjeidből is watching list-re tettem egy-kettőt ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is tökéletesen megfelelnek és hát igen, mindig van egy újabb szerelem :)
   Tényleg ? De ó ! :) Melyik lett kívánságlistás? :)

   Törlés
 2. Hűha, mennyi ecset:) Biztos, hogy jó minőségűek, mert mindig gyönyörű a sminked! Nekem a legtöbb ecsetem RT (habár nincs olyan sok mint neked :D) meg van 1-2 essence-es is én azokkal is maximálisan elégedett vagyok. Még soha nem mertem az ebayen garázdálkodni (de lehet, hogy jobb is :D).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, és ez még nem is mind! :-) Köszönöm, drága vagy ! :) <3 Valóban nagyon jó minőségek és emellett olcsók. ....és csak elkezdeni "nehéz" az ebayen való vásárlást, de amint elkezded, onnan nincs több menekvés :D

   Törlés
 3. Ettől félek én is :D

  VálaszTörlés