Eucerin Sun Fluid Anti-Age napozókrém arcra


Sziasztok! 

Nemrég tesztelésre érkezett hozzám az Eucerin egyik újdonsága a Sun-Fluid Anti-age arcra való napozó kréme.

Aminek azért is örültem nagyon, mert egyrészt egy kis nyarat csempészett az akkor még tavaszi enyhe időbe, és azért is mert újabban még jobban ráfér az arcomra a napvédelem, ugyanis még több pigment foltocska előjött és hát igen csak zavaróvá kezdtek válni, és mivel beköszöntött a meleg az erős napsütés, így a mindennapokban is igen csak erős védelemre van szüksége a bőrömnek. 





Eucerin Sun Fluid Anti-Age napozókrém arcra




"Az Eucerin® Sun Anti-Age napozó krém speciálisan a bőr idő előtti öregedése ellen lett kifejlesztve.
Az Eucerin Sun Anti-Age napozó krém arcra FF50 magas faktorszámú, mindennapos használatra szánt fényvédő, mely minden bőrtípusra alkalmazható. Amellett, hogy megvédi az arcbőrt a napégéstől és a napfény okozta károsodástól, láthatóan csökkenti a napfény okozta bőröregedés jeleit is. A formula két csúcstechnológiát egyesít, ezáltal egyrészt kiemelkedő fényvédelmet biztosít az UV-sugarak károsító hatása ellen, beleértve a májfoltok elleni védelmet, másrészt intenzív hidratáló hatásának köszönhetően láthatóan csökkentheti a ráncok megjelenését az arcon és a dekoltázs területén."


Mivel egy mindennapos használatra való arcápolóról van szó, ami minden bőrtípusra ajánlott, így a mostani meleg napsütéses napokon be is vetettem és nagyon jó szolgálatot tett, ugyanis egyáltalán még csak meg sem pirult tőle a bőröm.  Merthogy nekem ilyen napsütésben már igen csak be szokott pirosodni a  homlokom és az orrom környéke. 

Szeretem, hogy illatmentes, nagyon könnyű és kellemes a textúrája. Könnyen felvihető a bőrre, egyáltalán nem gyűlik meg sehol, és az én száraz bőröm azonnal be is szívja, ezért nem hagy maga után tapadós, ragacsos érzetet. 

Sminkelni is nagyon jó rá, mert szépen terül rajta az alapozó, és nem fénylik át még a nap felénél sem.  

Hialuronsavat is tartalmaz, ezért nem csak megvédi bőröm az UVB és UVA sugárzástól, hanem még ránctalanító hatással is rendelkezik, megvédi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától. 

Ránctalanító tulajdonságáról még 100% nem tudok beszámolni (ehhez a hosszabb távú nyaralós tesztelés lesz eredményes), de mivel nem látok mély árkokat, hanem csak szép egyenletes bőrfelszínt, így kijelenthetem, hogy ezt a feladatát is szépen ellátja. :) 

Ami kicsit zavar benne az az alkohol, mert azt időnként nagyon nem tolerálja a bőröm, de jelen esetben egyenlőre még nem okozott problémát.







"Véd a napsugárzás okozta bőröregedés és bőrkárosodás ellen
Nappali arcápolóként is használható
Intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít
Megelőzi és csökkenti a finom ráncokat és mélyebb ráncokat is
Támogatja a bőr saját DNS védelmét és regenerációját
Könnyed textúrája azonnal beszívódik
Ideális sminkalap
Illatanyagmentes, parabenmentes"


Kiszerelés: 50ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4.690 Ft



Összességében nagyon megkedveltem ezt a fényvédő bőrápoló krémet, mert az én bőrömnek igazán jól megfelel, szépen ápolja és valóban teljeskörű védelmet nyújt.



Ti használtok a mindennapokban fényvédő krémet a bőrötök egészségének szépségének megóvására ? 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés