iParfüméria.hu kedvencek




Sziasztok! 

Nem oly rég az iParfüméria.hu webáruház  jóvoltából volt lehetőségem tesztelni néhány terméket, amiket én választhattam ki a kínálatból.

Örömömre volt lehetőségem olyan termékek kiválasztására, amiket már régóta ki szerettem volna próbálni, így az alábbi négy termékre esett a választásom. :) 






MAX FACTOR CREME PUFF Arcpúder (Translucent - áttetsző árnyalat) 






Az első dolog amit úgy érzem, hogy meg kell említenem, az az illata.Ez az az igazi púder illat amit mindig is imádtam nagymamám piperéi közül illatolni. :) Az igazi tömény és számomra mennyei púder.....

Mivel áttetsző púderről van szó, így a szín nem volt probléma. :) Sőt mindenkinek szívből ajánlom, hogy ilyet válasszon, mert egyrészt nem okoz fejtörést, hogy jó lesz e a szín vagy sem, másrészt pedig minden bőrt szép egyenletessé tesz és nagyon jól mattit. 

Ráadásul amit még szeretek benne, hogy egyáltalán nem ül bele a ráncokba és nem is szárítja a bőrt, tehát nem lesznek száraz foltok az arcomon. :) 

Ami kicsit zavaró az a doboza és azon belül is az, hogy csak egy egyszerűen levehető teteje van és nem felnyílós tükrös, ráadásul a benne lévő szivacskának nem sok hasznát lehet venni. 

De mivel szerintem ez egy nagyon jó minőség és amúgy is ecsetet használok a púderezéshez, így azt gondolom, hogy ez nem akkor tragédia. A tükör már más kérdés, amiatt bánkódom, mert annak nagyon is létjogosultsága lenne. :)  

Ettől függetlenül az egyik legjobb termék amit eddig próbáltam, ezért szeretem és használom is a mindennapokban. 







MAX FACTOR MIRACLE TOUCH Liquid Illusion Alapozó 70-es Natural árnyalat






Itt sajnos kicsit benéztem az árnyalatot, mert hát monitorról nehéz a választás, így picit sötétre sikeredett. 
De sebaj, mert lassan szépen lebarnulok, és akkor ez a picit bőrömtől sötétebb szín tökéletes lesz. :)





Ez is mint a púder elég érdekes csomagolást kapott. Mégpedig az alapozó szivacs résznél felnyitható, viszont ahonnan az alapozót kell kinyernünk, ott letekerős, ami elég macerássá teszi a használatot, de mivel ez a termék is kiválóan teljesít, így ezen a problémán megpróbálok átlendülni.  :) 

Az állaga nagyon jó, nagyon könnyen felvehető szivaccsal vagy ecsettel és nagyon könnyen el is dolgozható. 

Fedése nem túl erős, de az apróbb bőr hibákat szépen fedi, viszont épp emiatt sokkal jobban mutat a már több nevető ránccal ellátott bőrön, ...és amit még előnyére el tudok itt is mondani, hogy egyáltalán nem ül bele, és nálam a nap végéig is fennmarad. :) 

Valóban illúzió hatását kelti, mert van, de mégis olyan mintha nem lenne. :) 








http://www.iparfumeria.hu/max-factor/miracle-touch-make-up-minden-brtipusra/







AirStocking Premier Silk Folyékony harisnya Terracotta árnyalat





"AirStocking (harisnya spray formájában) olyan, mint a folyékony púder, amely selyemrészecskéket illetve gyémántport tartalmaz. Elég egyszerűen csak a lábra fecskendezni, tenyérrel szétkenni és az Ön lábai gyönyörű simák és csábítóak lesznek.
A harisnya-spray használatánál lába nem izzad, és nem szorítja Önt semmilyen ruhadarab feleslegesen. A „harisnya” UV filtert, vízálló, hidratáló és feszesítő részecskéket tartalmaz. A harisnya- spray új generációjának használata nagyon kellemes és egyedüli érzést biztosít viselőjének, ez a selymesség és a szabadság érzése.
·         • Használata ideális nyitott cipők viselésekor
·         • Mindennapi használatra ajánlott
·         • Tökéletes társasági események alkalmával (estélyek, bálok)
·         • Soha nem fut el rajta a szem, mint a hagyományos nylonharisnyán
·         • Az AirStocking védi a bőrét – hiszen hidratáló hatása is van

A harisnya spray formájában ideális megoldás a meleg tavaszi és nyári hónapokra. A selyemrészecskék a többi összetevővel tokéletest hatást biztosít lábainak. Eltűnnek a kis sebek, erecskék, véraláfutások. Bárki megbámulhatja a szép, lakkozott körmeit a nyitott cipőben. Külseje így mindig tökéletes és mégis csábító lehet. Az AirStocking PREMIER SILK sprayt naponta többször is használhatja. A munka utáni lábszépítés csak megemelheti önbizalmát.
A flakon tartalma 120g, gazdaságos, egy flakon 20 – 30 használatra elegendő.

Ez a termék a következő színárnyalatokban kapható: Light Natural, Coco, Bronz és Terracotta. 




Rengeteg vacillálás után a Terracotta árnyalatot választottam, amiről az első alkalommal azt hittem, hogy itt sem sikeredett csillagos ötösre a választásom. 

De később bebizonyosodott, hogy de bizony nagyon jól választottam és az én fehérke lábaimon is igen szuper jól és nagyon szépen működik. :) Mind árnyalatban, mind hatásosságában. :) 





Valóban hidratálja a bőrt, így előtte nem kell plusz testápolót felvinni a lábainkra. Elég csak ráfújni egyenletesen és kézzel szépen eloszlatni. Nagyon szép és sima lesz tőle a bőr és a bőrhibákat hajszálereket is szépen fedi eltünteti.

Annyira egyenletes lesz a bőr, hogy tényleg olyan hatása van mintha harisnya lenne az emberen, persze ezt abszolút természetes módon teszi.  

Ami még plusz egy csillagot ér az az, hogy simán a víz nem mossa le, tehát ha eső, vagy bármi más víz éri ott marad és csak akkor lehet teljesen és tökéletesen eltávolítani akár a nap végén, ha szappannal, vagy tusfürdővel rásegítve tesszük. :)    

Az ára kicsit húzós, de ha csak annyi ideig akarjuk használni míg a lábunk is szépen lebarnul, akkor egy nyárra bőven elég lesz egy ilyen flakonnal. :) 









Dermacol Eyeliner Waterproof vízálló szemceruza 02-es brown árnyalat





Nagyon megkedveltem a Dermacol termékeket mióta kettőt elkezdtem hosszabb ideje használni. :) Ezért is esett többek között erre a választásom, másrészt pedig itt a meleg, a strandszezon és ilyenkor előszeretettel használok vízálló termékeket. 

Nagyon szép kellemes barna színe van, nagyon könnyen és nagyon jól siklik a szemhéjon, épp ezért valóban könnyen lehet a kontúr vonalat felvinni.

Viszont egyáltalán nem vízálló :( Ami azért nagy csalódás, mert így eme funkció nélkül, csak olyan mint többi nem vízálló társa, tehát ha víz közelébe nem megyünk akkor tökéletes, viszont ha eme tulajdonságát szeretnénk élvezni, akkor sajnos ez nem fog menni. 

De ettől függetlenül, ahogy írtam is, egy nagyon jó minőségű és árában nagyon baráti kis ceruza, ezért biztos, hogy az utolsó leheletéig ki fogom használni. :) 










Ha ellátogattok a https://hu.snipsnip.net/store/iparfumeria/  oldalra, akkor folyamatosan figyelemmel kísérhetitek és megtekinthetitek az iParfüméria.hu akciós ajánlatait. 





Köszönöm és nagyon örülök, hogy kipróbálhattam és használhatom ezeket a terméket, mert sikerült olyan újdonságokra találnom, amik közül biztos, hogy ha elfogy újra meg fogom vásárolni, hogy a továbbiakban is élvezhessem a használatát. :)  

Megjegyzések

  1. Szuper, hogy ismét lehetőséget kaptál termékek tesztelésére :) A púdert tényleg jó már én is többször újravásároltam. A legnagyobb meglepetés ebben a tesztben a folyékony harisnya volt. El nem tudtam volna képzelni, hogy ezt ilyen szép egyenletesen el lehet oszlatni, nagyon jól mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem hittem el mielőtt kipróbáltam volna, hogy ez ilyen szuper jó kis dolog. De nagy meglepetésemre szuper könnyen eloszlatható, és tényleg minden olyat eltűntet a lábakon amit nem szeretnénk kitenni a nagyvilág számára. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés