Dm Kedvencek 2016. június



Sziasztok ! 

Nagyon hosszú idő után végre sikerült nekem is megnyerni a lehetőséget, hogy megvásárolhassam a Dm drogerie markt Magyarország júniusi Dm Kedvencek dobozkáját, tele minden féle földi jóval. :) 

Biztos, hogy már mindenki látta mik lapultak benne, de azért szeretném megmutatni Nektek testközelből is. :) 



Betty Barclay Pretty Butterfly EdT, 20 ml




"A pillangó szárnycsapásait idéző illat: A Betty Barclay Pretty Butterfly könnyedén, játékosan varázsolja el érzékeidet! A bódító színpompa álmodozásra csábít, s egyenesen a szabadság és könnyedség világába szökhetünk általa. A virágos gyümölcsös illat kiemeli viselője sokszínűségét, és mágikus aurával vonja körül személyiségét."


Első benyomás: Egy nagyon kellemes hűs, virágos igazán nyári illat bújik meg az  egyszerű, de nagyon kedves üvegcsében. :) Tartóssága nem túl nagy, csupán  1-2 óra, de míg érződik, addig kellemesen megtartja a finomságát, könnyedségét. 

Ára: 5.799,-Ft.




Saulé Blanc Thermal Water Moisturizer - Nappali hidratáló krém termálvízzel, 50 ml.




"Könnyű, olajmentes hidratáló krém magyar termálvízzel, japán vérfűvel, argán olajjal hyaluron savval és 15 faktoros fényvédővel, mely azonnal ragyogóvá, puhává és simává varázsolja a bőrt. Gazdag hatóanyag tartalmának köszönhetően láthatóan csökken ti a finom ráncokat, valamint vitalizálja és feltölti a bőrt, akár 10 órán át. Minden bőrtípusra. Dermatológiailag tesztelt."

Első benyomás: Még nincs, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben valamely bejegyzésben benne lesz, mert nagyon jók az ígéretek. :) 


Ára: 5.999,-Ft.





Balea testápoló szérum, 200 ml.



"Normál és száraz bőrre. Könnyed, mint egy szérum, és ápol, mint egy lotion. A Balea ápoló hatóanyagokat tartalmazó testápoló szérum selymes bőrérzettel ajándékozza meg. Könnyű eloszlatni gyorsan beszívódik. Nemes kamélia-olajat és kaktuszfüge virág kivonatot tartalmaz."


Első benyomás: Könnyed állagú, nagyon kellemes illatú és jól ápoló szérum. Szerintem szeretni fogom. :) 


Ára: 599,-Ft.





Revalid proteines sampon, 250 ml.




"A Revalid proteintartalmú sampon gyengéden, de alaposan tisztítja és revitalizálja a hajat. Tápláló összetevői, úgy mint a zabkivonat, a búzafehérje és a pantenol erősítik a haj szerkezetét. Az allantoin nyugtatja a fejbőrt. Naponta alkalmazható. Minden hajtípusra ajánlott."


Első benyomás: Még nincs. Férjem teszteli használja. :) Ha jó, és beválik, akkor biztos belekerül a következő kedvences bejegyzésbe róla a beszámoló. 


Ára: 2.899,-Ft.





YAMUNA szőlőmagolajos testpoló, 250 ml




"Élvezd a finom textúrájú, könnyen felszívódó testápoló tejet fürdés után mindennap! A szőlőmagolaj nyugtatja és regenerálja a fürdés hatására szárazzá váló bőrödet, és a szőlőszemek gyümölcsös illatával burkolja be az egész tested. parabén-, paraffin-, színezék- mentes."


Első benyomás: Mióta átvettem a dobozt, azóta csak ezt használom esténként :) Egyszerűen imádom az igazi kékszőlő illatát és a csodás hatását. Pihe-puha illatos bőr. :)


Ára: 2.999,-Ft. 





Alverde Mascara Schwung+ XXL Volumen szempillaspirál




"Az extra nagy és puha kefének köszönhetősen rekord mennyiségű festéket tudunk felvenni, melyet csomómentesen vihetünk fel a szempillánkra. Extra hosszú szempillák, az igéző pillantásért."


Első benyomás: Nincs. Két kedvenc szempillaspirálom is van, így ezt úgy gondoltam, hogy a következő nyereményjátékban kisorsolom majd a játékosok között. :)


Ára: 999,-Ft.
  




Bioaktiv csigagél hidratáló arcpakolás, 10 ml




"Kivételes szépségkezelés: Méregtelenítő és bőrmegújító pakolás egyedülálló csigagél kivonattal és bioaktív, természetes, bio összetevőkkel. Mélyen behatol a bőrbe, hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, támogatja a sejtregenerációt, ragyogóvá teszi az arcbőrt. Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik."


Első benyomás:  Már hosszú távú tapasztalatom is van. :) Március havi szerzeményeim között olvashattok erről a pakolásról is. 



Ára: 849,-Ft.





Balea arcmaszk málna és vanília illattal, 2 x 8 ml.




"Mennyei illatú ápolás a bőr számára. Az édes gyümölcsös illat rabul ejti az érzékeket és jó hangulatról gondoskodik. Vanília kivonatot tartalmaz. A mandulaolaj és sheavaj gazdag textúrája intenzíven ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól. A panthenol nyugtató és hidratáló hatású."


Első benyomás: Még nincs. De ha beválik és nagyon jó lesz a tapasztalatom, akkor biztos, hogy fogtok vele találkozni valamelyik bejegyzésben. :)


Ára: 199,-Ft. 





DIADERMINE ESSENTIAL CARE pH 5 hidratáló hatású tonizáló folyadék




"Tonizáló folyadék száraz és érzékeny bőrre, B5 provitaminnal. Egyszerre tonizálja és hidratálja a bőrt."


Első benyomás: Még nincs. De biztos, hogy hamarosan tesztelni fogom és remélem szeretni is és beváltja a hozzá fűzött reményeimet is. :)


Ára: 1.399,-Ft.






Összességében baromira elégedett vagyok a doboz tartalmával. Többet is kaptam mint amit vártam. :) 


Nektek, hogy tetszenek a termékek? Van akinek szintén sikerült megnyernie a lehetőséget, vagy esetleg ismertek néhány terméket amit próbáltatok már ? 



Megjegyzések

  1. Nagyon szuper doboz volt. Nekem sajnos nem sikerült még egyszer sem. :( Úgy érzem, nagyon nem igazságos ez a rendszer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az tény, hogy úgy lenne jó, ha akik megnyerik mondjuk a júniusi doboz megvásárlásának lehetőségét, azok a következő fordulóba ne kerüljenek bele, de a harmadikba már igen és akkor mindig lenne egy-egy üres járat és szerintem akkor olyanoknak is sikerülne, akik még sosem kaptak lehetőséget.

      Törlés
  2. Ebben a fordulóban én is a szerencsések közé tartoztam, és tényleg óriási szerencsének érzem, hogy pont most sorsoltak ki. Ennél jobb dobozkát én még életemben nem láttam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök Nóri, hogy Neked is sikerült :) ....és tényleg ilyen a tökéletes doboz, tehát nagyon jó lenne, ha minden alkalommal ennyire tudnák szeretni a szerencsések :D

      Törlés
  3. Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen dm dobozt hogyan kell szerezni? Vagy legalább is próbálkozni a megszerzésével?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nórikám Drága !
      Hétvégén elmesélem és szólok is legközelebb, ha érdekel Téged, Titeket. :) ;)

      Törlés
  4. Szerintem ez a legjobb doboz, szerencsés vagy :) Én is jelentkeztem az összes dobozra de eddig csak 1x kerültem be :( Én bevezetném a fizetős rendszert. Aki megnyeri a lehetőséget fizesse ki. Így ki lehetne szűrni azokat akik pl. azt gondolják, hogy ez a doboz ingyen van aztán meg nem veszik át mikor kiderül, hogy 2.990 Ft-ot kell érte fizetni. DEEEEE egy angyalkának köszönhetően sikerült nekem is megszerezni egy át nem vett dobozkát, szóval nagy boldogság van!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örültem én is, hogy sikerült ezt a doboz megnyernem, mert valóban tele van minden földi jóval :-)
      Az át nem vett dobozok abból adódhatnak szerintem, hogy egy családban többen próbálkoznak, és ha többen nyerik meg a lehetőséget, akkor a fennmaradó dobozokat nem veszik át. Pláne ha nincs szükség rá.
      Viszont annak nagyon örülök, hogy sikerült Neked is dobozkát szerezni :) ;)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés