AVON Matt hatású ajakrúzsok







Sziasztok! 

Mostanában nagyon felkapottak a matt ajakrúzsok és nagyon gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nem csak, hogy jobbak fényes társaiknál, de szebbe is mutatnak a szájon. :)

Legalább is az én korosztályomnak mindenképp ezeket ajánlom, egyrészt mert nagyon szép lesz tőle a száj, másrészt nem mászik bele a ráncocskákba, mint a szájfények, vagy egyéb krémesebb rúzsok. 

Volt szerencsém kipróbálni és tesztelni az Avontól is két színt a matt hatású rúzsaik közül és most el is mesélem, hogy nekem, hogy váltak be. 






AVON Matt hatású ajakrúzs Au Naturale árnyalat 





Elsőként az Au Naturale igazi nude szint használtam, ami szép nagyon, de rá kellett jönnöm, hogy nekem kissé világos, de amellett hogy nagyon jól hidratál és egyáltalán nem szárítja a szájat, csodaszép bársonyos lesz az ajkakon, és nem utolsó sorban nagyon jól és könnyen kenhető, felvihető. 





Avon Matt hatású ajakrúzs Pure Pink árnyalat






Na ő már egy sokkal jobban a bőrömhöz passzoló szín, ráadásul így nyáron még nagyon jól is mutat a számon. :) 

Nagyon szép púderrózsaszínű rúzs, ami szintén hozza a bársonyos hatást, a jól kenhetőséget és a szép matt végeredményt. 






Tartósságukat is teszteltem természetesen, mert elég háklis vagyok rúzs téren (is) arra, hogy igen is legyen tartós, hisz minden rúzs akkor éri meg az árát ha nem az első szájmegnyalásnál, vagy egy pohár víz elfogyasztásánál tűnik el az ajkunkról.

Amennyire sikerült teszteltem úgy, hogy folyamatosan nézegetem magam a tükörben épp mennyire látszik még, azt kellett megállapítanom, hogy ez egy szuper kis rúzs és a tartóssága is jó.

A csomagolása nagyon elegáns, még a fogása is olyan jó és érdekes, bársonyos hatású, ami azért is számít nálam, mert nagyon jó kézbe venni. :) 

A illata pedig egyenesen fantasztikus. :) 
Vicces, hogy ezt írtam le róluk utoljára, holott mikor kibontok egy rúzst az az első dolgom, hogy megszagolom, mert ha zavaró vagy erős, rossz illatú akkor onnantól én már biztos, hogy kézbe nem veszem soha, szájra meg pláne. 

De ezeknél a rúzsoknál szerencsére ilyen rossz élmény nincs, sőt....legszívesebben megenném őket :-)  






Ti próbáltátok már ezeket a rúzsokat, vagy van is olyan árnyalat amit használtok is rendszeresen? 

Megjegyzések

  1. Szépek a rúzsok és a leírásod alapján még jók is :) Kell ennél több??? Régebben szinte csak szájfényeket használtam de mostanában áttértem a rúzsokra és neked köszönhetően kipróbáltam a matt ajakkencéket is. Régebben le sem vettem volna "őket" az állványokról, mert el nem tudtam képzelni, hogy egy matt rúzs jól állhat. De igen, köszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépek, és nagyon jó minőségűek is :) De ahogy Te is én is nemrég kezdtem rákattanni a rúzsokra :) Én még szájfényt sem használtam, de mára már nagyon sok szép rúzs ékeskedik a pipere polcon, úgyhogy reggelente igen nagy bajban vagyok, melyik szépségért nyúljak :)

      Törlés
    2. ....és örülök, hogy olyan szépségeket kezdtél el használni, "nekem köszönhetően" amiket régebben ne, és annak meg még jobban örülök, hogy szereted is őket, ráadásul jól is állnak, úgyhogy viseld csak őket nap mint nap :)

      Törlés
  2. Igen, köszönöm! Többek közt ezért is szeretem a blogod, mert sok újdonságot megismerhetek :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés