LUSH - Testápolás tetőtől talpig


Sziasztok! 

Itt a meleg, a jó idő és ennek örömére hoztam néhány frissítő LUSH terméket, amiket többek között ilyenkor is nagyon jó és kellemes használni. :) 

Tulajdonképpen nem kimondottan csak a meleg időben használható termékek, hiszen minden LUSH termék szívet és lelket melengető az év minden napján, de van egy-kettő ami a nyári hőségben kifejezetten jó frissítőként szolgál. :) 




Veganese hajkondicionáló





"Ha vonz a vegán világ Ez a legkönnyebb kondicionálónk, minden hajtípusra ajánljuk. Könnyű hidratálás a hajnak: a tengerimoszat-zselé alaphoz levendula- és rozmaringfőzetet adunk, no meg egy jó adag friss citromlevet is, hogy a hajadnak szép fénye legyen. Ha ezt használod, hosszú ideig friss citromillat bujkál majd a hajadban! Ez a jó választás, ha könnyű kondicionálóra vágysz, ami nem nehezíti el a hajszálaid, de egyúttal azt is szeretnéd, hogy hajad ragyogó legyen. A hajat könnyebben kezelhetővé teszi és csökkenti a statikus elektromosságot. Ezt a terméket azért fejlesztettük ki..."


Nagyon örülök ennek a hajkondicionálónak. Egyrészt mert már régen is szerettem a LUSH hajápoló termékeit, másrészt pedig számomra ez abszolút újdonságként szolgál. :) 

Mikor legelőször kipróbáltam az illata valahogy nem úgy hatott rám mint ahogy vártam volna. Nem éreztem kellemesnek. Az orromnak túl gyógynövényes volt.

Viszont a második alkalommal már annyira másnak éreztem és annyira tetszetősnek, hogy nem is tudom a legelső alkalommal miért volt rám negatív hatással és azóta is értetlenül állok ez előtt a kérdés előtt, mert mára már a kedvencemmé vált. :) 

Nem csak illatában, de hatásában is. Nagyon szép fénye lesz tőle a hajamnak, nem nehezíti el egyáltalán. Sőt még a zsírosodást sem indítja be korábban a megszokottnál.
Boldogan használom minden egyes alkalommal, ráadásul szerencsére nem kell belőle sok, így biztos, hogy ki fog tartani egy jó ideig és így sokáig élvezhetem a hatását. :) 


















Miles of Smiles fogtabletta






"Triplamentás fogtabletta Legyen a szád mintaszerűen friss, mint a menta. A tisztító hatású kaolinnak és a háromféle, hűsítő hullámokban áradó mentának köszönhetően ez a szilárd fogkrém felüdíti a szád és csillogóvá varázsolja fogaidat.   Ha úgy érzed, jól jönne egy jeges tornádó a szádban, harapj szét egy tablettát, és máris kezdheted a tisztítást a fogkefével."


A LUSH fogtabláttájáról már sok véleményt olvastam és nagyon örülök, hogy kaptam belőle tesztelésre, mert nagyon szerettem volna kipróbálni. 

Igazából ez egy nagyon érdekes, ötletes és praktikus kis termék. :) 

egyrészt mert tabletta formájában van, másrészt számomra teszetős és praktikus csomagolásban, nem utolsó sorban pedig ezt bárhova bármikor magunkkal vihetjük, mert soha nem fog bele folyni a táskánkba és ha véletlenül kiszóródik, akkor is simán csak össze tudjuk szedegetni és vissza pakolni a flakonjába. :) 

Az íze.....hát az a mentol miatt jobb, de nagyon nem finom. :) Viszont a hatása hihetetlenül jó. 
A fogat tökéletesen megtisztítja anélkül, hogy megbántaná a fogínyt és bármi problémát okozna.
Használata borzasztó egyszerű. Fogmosásonként egy tablettát kell összerágni és fogkefével a szokásos módon megmosni a fogunk, tehát gazdaságos is és megfelelően habzik, oszlik el a szájban. 

Ráadásul én azt vettem észre, hogy 1-2 árnyalatot még fehérítette is a fogam, úgyhogy végre megtaláltam a számomra tökéletes és biztonságos fogfehérítő és tisztító terméket.
Nagyon örülök neki ! :)    











Cup O'Coffee arc- és testpakolás





"Nézz körül, és meglátod az égen a szivárványt. Igyál még egy kávét és egyél még egy szelet sütit! Ha az erős, fekete, élénkítő kávét szereted, próbáld ki ezt a kávékivonattal teli arcpakolást. Ébreszd fel és élénkítsd fel bőröd a frissen főtt kávé gazdag aromájával. A pirított kakaóból készült kivonat, a vetiver és a koriander olaja együtt rabul ejtő illatkeveréket alkot. Ezt a csodás pakolást nemcsak az arcodra használhatod! Vidd fel arcodra és testedre, majd meleg vízzel öblítsd le, hogy megújulva, felfrissülve folytathasd a napot."


Imádom a kévét minden féle formában, így ez is már az első alkalommal szerelem lett. :) 

Az illata kellemes, az állaga szuper, főként hogy pakolásként szolgál, így felkenés után nem csúszik le  bőrömről. 
Ráadásul nagyon jól frissít és a vérkeringésem is rendesen beindítja. 
Szerintem még a kis narancsbőrömmel is el fog bánni mire kimegyek a strandra. :) 

Az arcbőröm is nagyon kellemesen frissíti, olyan kis üde lesz a használata után. :) 



https://www.lush.hu/shop/product/product/id/1926/keyword/Cup/cup-ocoffee-arc--%C3%A9s-testpakol%C3%A1s





You've been Mangoed szilárd fürdőolaj





"Nagyon ütős   A fárasztó nap végén vár egy pezsdítő különlegesség, mely mangó- és avokádóvajjal kényeztet. Engedd szabadon a fürdődben ezt a kis trópusi vagányt, hogy a citrom, a citromfű és a lime olajainak frissességével tölthesse meg a kádat. Már rég vágysz egy kis mangós csintalanságra? Itt az ideje, hogy megnyisd érzékeid és kipróbáld  ezt az élénk narancsban és zöldben pompázó fürdőolajat."



Ezt a szilárd fürdőolajat csak másodkézből próbáltam. :) Egészen pontosan azonnal lecsapott rá a kislányom és még aznap le is tesztelte. :)

A víz szép zöld lett tőle (nem kell megijedni a bőrt nem színezi meg) és a benne lévő olajok tökéletesen eloszlottak, így biztosítva a bőr bezsírozását, puhává, selymessé tételét. 

Az illata mennyei, akár minden nap tudnám magam ezzel az illattal kenegetni. Krisztikém fürdés után jó sokáig illatozott, ami neki is nekem is nagyon tetszett, mert szeretjük, ha finom illatok lengenek minket körül. :)  

Használata után tényleg nem kell már más testápolóval kenni magunkat, mert a másnapi fürdésig, zuhanyzásig nagyon jól kitart és egyáltalán nem hagyja kiszáradni a bőrt. 










Refresher tusfürdőzselé






"Amikor olyan az idő, hogy a kutyát se küldik ki a házból, kapd fel ezt a citromos zselét és irány a fürdőszoba! A friss bio citromból készült főzet, a citromolaj és a bio citrommirtusz együttes frissességének citrusrobbanása elűzi a lehangoltságot. A zselét tartsd a hűtőben vagy a fagyasztóban, és hidegen zuhanyozz vele! A bőrödet megbizsergető hideg hatására a vér a felszín felé áramlik, a keringés megélénkül és szuperfriss élményben lesz részed."



Ehhez a fürdőzseléhez már korábban is volt szerencsém, szerencsénk. Mert hogy ezt is családi szinten használtuk, teszteltük most is. :) 

Ez egy igazi nyári hűsítő bomba. Nagyon finom intenzív citrus illattal, és nagyon kellemes hűsítő hatással. 

Az állaga olyan mint egy zselés finomságnak, ami miatt mindig nagyon jókat tudunk derülni a zuhany alatt :)
Többek között ezért is örvend nagy népszerűségnek nálunk ez a tusfürdőzselé. :) 

Ettől felnőtteknek és gyerekeknek is nagyon kellemes és szórakoztató lesz a fürdés és a zuhanyzás!  














Nagyon örülök és köszönöm, hogy kipróbálhattuk, használhatjuk ezeket a finomságokat, mert ismét olyan termékekre sikerült rátalálni, amik valóban jó a testünknek és lelkünknek :) 

Megjegyzések

  1. körülbelül már a 4. vagy 5. vásárlásomat bonyolítottam le a webshopban :D egyszerűen nem tudok ellenállni a termékeiknek! minden hónapban kell legalább egy rendelést leadnom :D muszáj!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy mennyire finomak ? :) Tényleg nem lehet nekik ellenállni és igen, ez a muszáj kategória :-)

      Törlés
  2. Összefolyt a nyál a számban ��

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés