2016. május 17., kedd

All In Packaging - A tökéletes csomagolás

Sziasztok! 

Néhány hete, egy szuper jó ajándékcsomagot kaptam az All In Packaging webáruháztól, ahol rengeteg kozmetikumhoz gyártanak, forgalmaznak tároló termékeket, flakonokat, tégelyeket , üveg termékeket , és parfümszórókat is. 

Mivel nagyon sokféle csomagoló, tároló anyag került hozzám, így azt gondoltam első körben a kedvenceimmel kezdem és bemutatom a parfümszórókat amiket kaptam. :) 

Főként azért lettek ezek a termékek a kedvenceim, mert tudjátok már, hogy nagy parfümmániás vagyok és ezeknek a csomagolóanyagoknak hála, állandóan velem lehetnek kedvenc illataim. :) Akár ha utazom valahova, vagy csak, hogy bekerüljön a táskámba és velem legyenek a mindennapokban, hogy ha úgy érzem szükségességét felfrissítsem az illatom. :) Parfümös adagoló flakon, szórófejjel és kupakkal, matt, zöld, kék és lila, üvegbetéttel (10 ml)

Külseje színes műanyag borítás, de a belső része amibe a parfümöt tölthetjük vagy átfújhatjuk az üveg, ráadásul a nyakánál szilikon betét van, így teljes mértékben megakadályozza a párolgást, szivárgást. 


http://allinpackaging.hu/set-parfumoes-adagolo-flakon-szorofejjel-es-kupakkal-10-ml-transzparens-matt-zoeld.html

http://allinpackaging.hu/set-parfumoes-adagolo-flakon-szorofejjel-es-kupakkal-10-ml-transzparens-matt-kek.html

http://allinpackaging.hu/set-parfumoes-adagolo-flakon-szorofejjel-es-kupakkal-10-ml-transzparens-matt-lila.html
Parfümös üvegcse, natúr, matt, szórófejes, menetes, ezüst védőkupakkal (5 ml)

 és

Parfümös üvegcse, natúr, matt, szórófejes, menetes, ezüst védőkupakkal (10 ml)

10 ml-s és 5 ml-s kiszerelésben kapható tejüveges parfümszóró, tökéletes záródással. Így itt is kizárt a parfüm párolgásának esélye. Ráadásul mivel tejüveg elég vastag, így ha leejtjük nagyobb az esély rá, hogy sérülésmentesen megússza a benne lévő finom illatocskánk. :) 

"Perfume to go" Újratölthető parfümös adagoló flakon, szórófejjel és kupakkal, (5 ml) fém, ezüst


szeretem ezeket az újratölthető parfümadagolókat, mert nagyon könnyen fújkálás nélkül egyszerűen átnyerhetjük bele a kedvenc illatunkat és így velünk jöhet utazásra vagy akár a mindennapokra a táskában hordható. :) 
Parfümös üvegcse, színtelen, mikroszórófejes, menetes kupakkal (5 ml)

Ez az átlátszó üvegcse is nagyon praktikus, mert kicsi, vékonyka így ez nem foglal nagy helyet bárhol is szeretnénk tárolni, ráadásul áttöltéskor jól látjuk mennyi parfüm került már bele, így el tudjuk kerülni a túltöltést. 
Sajnos velem már sok esetben előfordult, hogy nem vettem észre a már elég mennyiséget, így mérgemre túlfolyt a parfüm. De ezzel, ez simán kiküszöbölhető. :) http://allinpackaging.hu/set-parfumoes-uvegcse-szintelen-5ml--mikroszorofej-menetes-kupakkal-atlatszo.html

Köszönöm szépen a Nordtek Imexco Kft.-nek,  hogy megleptek egy nagy ajándékcsomaggal, amiben ezek a szuper és számomra nagyon hasznos csomagolóanyagok is lapultak. :) 

2 megjegyzés:

  1. Igazán praktikusak ezek a kis fujókák :) A legjobban a perfume to go tetszik meg persze a Ninák ❤️

    VálaszTörlés