Douglas Beauty Box - 2016. február


Sziasztok ! 

Mint azt már Ti is biztosan tudjátok, értesültetek róla, hogy megjelent a legújabb limitált darabszámú Douglas Parfüméria Box of Beauty szépség doboza, amiket rendkívüli gyorsasággal el is kapkodtak a legtöbb üzletből. Épp ezért utólag is nagyon örülök, hogy már pénteken az első napon az én drága, tündér Férjemnek köszönhetően  elvágtattunk a hozzánk legközelebb eső Douglas Parfümériába és meg is vettem, mert épp úgy mint az előzőt ezt is baromi jónak találtam. :) 

Az, hogy elfogyott azt bizonyítja, hogy nem csak én egyedül gondoltam így. :)

Én azért remélem, hogy Nektek sokatoknak szintén sikerült lecsapni egy dobozkára, legalább úgy, hogy beszerezte számotokra egy kártyával rendelkező ismerős vagy barát. :) Mert az ebben a jó, hogy nincs korlátozva a dobozok darabszáma amit megvásárolhatunk, így barátoknak, ismerősöknek, sőt ajándékba is vásárolhatunk.  






No, de akkor lássuk mik lapultak a szép kék dobozkában :) 






IsaDora Perfect Matt ajakrúzs 06 Deco Rose árnyalat 2,5 g. mini kiszerelés





Nagyon sietnem kellett ennek a szépségnek a befotózásával, mert már annyira ki akartam próbálni, hogy csuda, de ugye addig nem akartam szétkenegetni, míg ez meg nem történik. 
De sikerült elég gyorsan megoldanom, így már sikerült bevetnem és láthatjátok is milyen szép, mutatós árnyalat. 
Szerintem ez pont az amit bárki bátran viselhet, kortól függetlenül. :) 


Hatóanyagok: Papaya és orchideavirág kivonat. Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt.









Givenchy Ange ou Démon Le Secret eau de parfum 4 ml mini kiszerelés





Bevallom őszintén ebből a parfümből van egy 50 ml-s nagy kiszerelésem és egyszerűen imádom! :) Épp ezért úgy éreztem, hogy kell nekem ez a minike is, mert amilyen csodás az üvege is nagyban, és épp olyan szép és cuki ilyen picikében :) 

Számomra az év minden napján viselhető illat. De legjobban ősszel és télen tud kibontakozni. Viszont bátran viselhető még nyári estéken is. 
Csodás, csábító, dögös illat. Ahogy a nevében is benne van, angyali és egyben démoni is. 
Még én is meglepődök mikor viselem, hogy mikor melyik énem kerül jobban felszínre. :) Hol a szende angyalka, hol pedig egy "dög" egy kis ördög aki úgy érzi a lába előtt hever az egész világ. :)  






Shiseido Ultimune Szérum 10 ml mini kiszerelés




Ezt a terméket a Shiseido-tól már régóta nézegettem, de az én pénztárcámnak ez egy kissé, sőt nagyon luxus kategória, így csak vágyakozásom volt a kipróbálásra. Épp ezért örültem, hogy ő is belekerült ebbe a dobozba. :) 

Róla érdemben még nem is tudok beszámolni, mert még nem jutottam el a hosszabb távú használat utáni tapasztalatokhoz. De úgy gondoltam ha beválik, ha nem fogok róla írni, mert szerintem sokunkat érdekelni fogja, vajon megéri e az árát vagy sem. 

Egyenlőre kicsit félek, mert az összetevők között a második helyen az alkohol szerepel, így félő, hogy az amúgy is száraz bőröm még jobban fogja szárítani. 

Mindenesetre meglátjuk....... 






Douglas Home Spa Beauty of Hawaii Érzéki Tusfürdőhab 200 ml teljes kiszerelés





Ha az árát nézzük már megérte a doboz, mert ez az egy termék csak önállóan 2.490,-ft-ba kerül mint amennyiért a dobozt meg lehetett venni, így akkor mondhatjuk, hogy a többi ajándék volt. :) 

Erről a finomságról már érdemben be is tudok számolni, mert nem volt olyan vissza tartó erő, ami miatt ne döntöttem volna úgy, hogy ezt azonnal kipróbálom. :) 

Első nyomásra sikerült kicsit sokat kinyomni, de ez csak annak volt köszönhető, hogy még nem volt bejáratva a kifúvóka. De másodjára már pont annyit sikerült amennyit szerettem volna. 

Hihetetlenül finom tejszínhab szerű állaga van és olyan érzés is, mintha azzal kenném magam. Nagyon selymes érzet. :) Ráadásul baromi sűrű, úgyhogy még gazdaságos is, ráadásul nagyon nagyon finom  az illata. Nem tolakodó, nem erős, hanem kellemes finom és egzotikus. :) 






Himalaya Herbals Epres Ajakápoló teljes kiszerelés 





Ugyan ez egy nagyon jó ajakápoló, de mivel nem vagyok egy nagy ajakápolós típus, épp ezért ez ha már elfogytak a korábbiak, akkor nagy valószínűséggel a kislánykámnál fog landolni, vagy még az is lehet, hogy egy nyereményjáték csomagjának része lesz. :) 






KNEIPP Mandulavirágos Fürdőolaj 20 ml mini kiszerelés







"Speciális ápolás száraz és érzékeny bőrre 94% mandulaolajjal, amely segít megőrizni a bőr természetes védőrétegét és bársonyosan puhává varázsolja azt. A kellemes illatú mandulaolaj különösen gazdag esszenciális zsírsavakban, gyorsan beszívódik, és természetes módon pótolja a bőrben a nedvességet, vissza-zsírosító hatású. 
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve.
Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva."


Mivel nagyon szeretem a fürdővizem minden féle finom olajjal kiegészíteni, így biztos vagyok benne, hogy ezt a kis finomságot mindenképp kipróbálom, mert bizony felkeltette az érdeklődésem. :) 
Használtam már különböző fürdőolajokat, de a Kneipp termékét még nem, épp ezért ez egy ismerkedős teszt lesz. :) 





Összesen 6 termék lapult a dobozban, 2 teljes és 4 mini kiszerelés és mindez 2.490,-ft-ért ami szerintem baromira megéri, főként hogy javarészt luxus kategóriájú termékeket próbálhatunk ki. 





Annyit sajnálok csak, hogy most nem volt benne 20 %-os kupon amivel a mini termékek nagy teljes kiszerelését is kedvezményesen megvásárolhatnánk.
De mivel ezek a kicsik is olyan mennyiségben, kiszerelésben vannak, hogy szerintem hosszabb távon használhatók, így nagy valószínűséggel nem fognak két használat után elfogyni. :) 



Nektek sikerült megszerezni egy ilyen dobozkát? Mi a véleményetek róla? Nektek is tetszik a tartalma? 
  

Megjegyzések

  1. Szerintem jó doboz lett. Sajnálom, hogy nem lakom olyan helyen, ahol lenne Douglas. :-( Mindig nézegetem ezeket a boxokat, a douglasé külföldön és itthon is jó szokott lenni. Nincs olyan ismerősöm aki járna mostanában Pesten és megvehetné nekem (főleg mivel írod, hogy elfogyott gyorsan).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy nincs a közeledben ilyen lehetőség. De ezt most még megbízásból is max. az első napon lehetett volna megvenni, mert már másnap este nem volt belőle egy csomó üzletben, de lehet, hogy sehol sem.

      Törlés
  2. Eze egy olyan meglepetés box, amit tényleg megéru mrgvásárolni.

    VálaszTörlés
  3. Eze egy olyan meglepetés box, amit tényleg megéru mrgvásárolni.

    VálaszTörlés
  4. Van pasidoboz is :) Azt nem vettel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vettem, mert szerintem az nem érte meg az árát. Ráadásul azért sem tetszett mert egy termékből kettő is volt benne, tök ugyan az. :( CSak az egyik teljes a másik utazó kiszerelés. De inkább lett volna különböző a kettő :) Ja és a Férjemnek annyi kencéje van (szerinte), hogy Neki erre nem lett volna szüksége. :-)

      Törlés
  5. Szegeden még van belőle, ha valakit érdekel esetleg. :)

    VálaszTörlés
  6. Ez egy szuperül összeválogatott doboz és nagyon megéri az árát!
    A legjobban a parfüm meg a rúzs tetszik de persze a többi termék is fantasztikus :)
    Köszönöm szépen, hogy nekem is beszerezted :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is nagyon jól összeválogatták és nagyon jó áron :)
      Mindegyiket imádom benne, a szérum szuper próbáld ki mindenképp :)

      Törlés
    2. Kedves Anikó! Nem tudod, mikor lesz legközelebb ilyen Beauty Box akció?

      Törlés
    3. Kedves Julcsi ! Ősszel lesz csak újabb. Úgy emlékszem, hogy szeptemberben.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés