Cartier La Panthere Legere a megszelídített vadmacska


Sziasztok! 

Ismét egy parfümös bejegyzéssel jelentkezem :) Mostanában nagyon jó dolgom van és elkényeztetnek jobbnál jobb finomságokkal. :) 
Úgy látszik tudják, hogy parfümmániás vagyok :) Nem is tudom honnan...... :-)  

Egy igazán különleges, érdekes, vad, és még számomra is megfoghatatalan illatot van szerencsém tesztelni és használni, ez pedig a Cartier La Panthere Legere, ami az anya illattól egy kicsit szelídebb. Mondhatnám úgy is, hogy egy szelídített nagymacska. :) 





Kiadás éve: 2014

Illatjegyek: zöld jegyek, aszalt gyümölcsök, tiaré, gardénia, bőr, pézsma, pacsuli, tölgymoha


Mikor az anya illattal volt szerencsém anno megismerkedni, nem tudtam eldönteni szeressem vagy utáljam. 
Tudom hülyén hangzik, de szerintem mindenki életébe bele cseppen egy olyan parfüm amiről egyszerűen nem tudja, hogy mit kezdjen vele és  úgy érzi túl nagy falat, túl sok, vagy egyszerűen nem is érti miért került útjába az az illat. 

Na én épp így voltam ezzel, és annyira belopta magát a szagló szervembe és ezáltal az agyamba, hogy nem tudtam kijelenteni egyhangúan, hogy ez rémálom, mert valami kis illatmolekula azt suttogta, hogy imádom, kell, akarom, megvadulok érte. 

Meg is vettem akkor egy üveggel abból, de valami miatt még mindig úgy éreztem, hogy nem, ne, de közben kell és kell. 
Így elég ritkán került oda szegénykém, hogy ténylegesen használjam is, így inkább a parfümös polcom egyik ékessége lett.

Viszont mikor ezt az újabb Legere változatot megillatoltam hát ámulatba estem és itt jött elő az ami már korábban is bennem motoszkált, mégpedig az, hogy imádom és finom, és könnyed, és miért nem ez volt az első amit bedobtak a köztudatba. 

De rájöttem, hogy jobb is, mert ha ez lett volna az első kiadás tuti tucat illattá vált volna ez is, mint sok divat parfüm.
No nem azért mert jellegtelen, hanem azért mert rengetegen szeretnék, és épp ezáltal rengetegen viselnék is. Boldog boldogtalan ezt fújkálná magára, és ezáltal elveszítené különlegességét, egyéniségét. 

Több fórumon olvastam már olyan véleményt erről a parfümről, hogy  nyanyás. De ez biztos, hogy tinik szájából, vagy tollából íródhatott, mert nem, ez nem egy nyanyás illat. 

Ez egy vadmacska ! Finom, nőies és kacér.  Egy fantasztikus alkotás amit egyáltalán nem a tizen, huszon éveseknek alkottak, hanem főként a tüzes 30-as 40-es 50-es sőt még a 60-as korosztálynak is. 






Ennek az illatnak a viseléséhez bátornak kell lenni, kell hogy legyen stílusa, egyénisége a viselőjének, mert ezt divatból viselni lehetetlen, képtelenség és én kérném ki magamnak, ha valaki csak azért szórná magára, mert tök jó az üvege, és jaj, de cuki.  
Mert nem, nem az!  

Az üvege varázslatos, elegáns és maga a luxus. Épp így a benne lévő illat is az. 

Azt kell mondjam, hogy nagyon jó ötlet volt a Cartiertől hogy az eredetit kicsit megszelídítették és megalkották belőle ezt a gyönyört. 

Kellemesen körbeölel a gyümölcsök édeskéssége és a gardénia tölgymoha keveréke, a zöld jegyek és a tiaré virág háttérben megbúvó illata amik sokkal kellemesebbé, tetszetősebbé, viselhetőbbé tették ez a gyönyörűséget. 


Ez egy olyan parfüm ami olyan nőknek való, akik igazán tudják mit akarnak.







Köszönöm szépen a Parfum.hu webáruháznak, hogy ismét megörvendeztettek azzal, hogy hódolhatok a mániámnak és köszönöm, hogy úgy vélték, úgy gondolák rólam, hogy méltó viselője lehetek ennek a csodának. 




Ha sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, akkor érdemes ellátogatni a Parfum.hu Webáruház oldalára, ahol több kiszerelésben is megtaláljátok és megvásárolhatjátok ezt a finomságot.   

Megjegyzések

  1. Milyen szerencsés vagy, hogy parfümöket tesztelhetsz!
    Most egy kicsit irigy vagyok (de csak egy kicsi) :D
    Rengeteg parfümöm van de Cartier az nincs köztük.
    Nem is tudom,hogy hogy maradt ki eddig az életemből :)
    Meg kell illatoznom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy ! :D <3 Imádom a Cartier nagyon sok illatát, de olyan is van, amit nagyon nem. Ez viszont egy igazán ütős illat, úgyhogy érdemes legalább egy fújás próbát tenni vele. :9 Szerintem rajtad dögös lenne ;)

      Törlés
  2. Na akkor ki kell, hogy próbáljam :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés