Givenchy - Ange ou Démon Le Secret Elixir



Sziasztok! 


Nemrég a VIP-PARFÜM webáruházban vásároltam meg az egyik téli nagy kedvencemet a Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir parfümöt. 

Az előző üvegcsémben már csak egy-két fújásnyi maradt. Hűűűű, kifogyott egy parfümöm ? Na ne, ilyen nálam még nem igazán fordult elő :) 
Úgyhogy megtartva jó szokásomat, gyorsan kellett egy kis utánpótlás, és az egyik legmegbízhatóbb webáruházból a legjobb áron sikerült is hipp-hopp beszereznem. :) 


  



Illatösszetevők: neroli, amalfi citrom, tea, jázmin, afrikai narancsvirág, frangipani, pézsma, pacsuli, cédrus, vanília







Egy-két szó a márkáról: 

"A Givenchy márka 1952 - ben keletkezett Franciaországban. A Givenchy márkát - Magyarországon nem túl ismert - egy francia arisztokrata Hubert de Givenchy alapította, aki már fiatal korától arról álmodozott, hogy felépít egy hatalmas divat márkát. A fiatal Givenchy a szakmát a Dior, Piqueta és más márkáknál sajátította el, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett. Givenchy álma 1952. február 2. - án vált valóra, és nemsokára rá már egyike volt azoknak, akik Audrey Hepburn - t vagy az ismert Guiness és Kennedy családot öltöztette, ami az 50. és 60. - as években nem volt semmi. Innentől kezdve az elismertek közé tartozik a divat világában, valamint a parfümök világában is. Kiemelhetjük a "téli" Givenchy Amarige női illatot. Nagyon sokszor feltűnő, bátor illatokról van szó a legmagasabb rétegekből."







És most az illat : 

Kezdetben friss, citrusosnak mutatkozik, de közben a nagyon finom és lágy tea is érezhető, ami folyamatosan és leszáradás után is kitart.  
A benne lévő fehér virágok ugyan megmutatják magukat, de csak lágyan, enyhén a háttérben.

Lágy, könnyed, és mégis olyan huncut illat. Ahogy a neve is utal rá, angyal vagy démon. Ez igazán jó kérdés. :)

Nem tudom miért szerelmesedtem belé, de talán azért mert számomra abszolút megfejthetetlen.

Úgy gondolom, hogy  a különleges alkalmakra, estélyekre, de a mindennapokra és akár még a "tornacipőben" szaladgálós napokon is bátran használható. 
Angyali és démoni arcát is megmutatja, de rájöttem, hogy nálam abszolút hangulat függő, hogy mikor melyik dominál. 

Finom eleganciát kölcsönöz a viselőjének, de közben kacérságával teljes mértékben meghódítja a férfiakat és szerintem viselőjét is egyaránt.

Számomra ez az illat elegánsabb, mint testvére a Le Secret, de az tény, hogy nagyon hasonló, viszont ő sokkal jobban megmutatja démoni oldalát. Ami engem nap mint nap felvillanyoz. :) 

Nincs is rá jobb jellemző mint az, hogy Angyali, és egyben Démoni. 

 
Azt kell mondjam, hogy összességében egy igazán különleges, és dögös illat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés