Augusztusi kedvencek - 2015.



Sziasztok! 

Ismét eltelt egy hónap és a nyárnak is sajnos vége. Bár megmondom őszintén én ezt a vad meleget már nagyon nehezen viseltem, és mivel az ősz is egy szép évszak, ezért örülök, hogy beköszöntött és remélem nagyon kellemes hőmérséklettel, sok cirógató napsütéssel fog telni :) 

No, de nem is az évszakokról szeretnék Nektek mesélni, hanem az augusztusi kedvenceimről, mert ha nem is sok, de van egy pár fincsiség ami igazán a szívemhez nőtt. :) 













Pupa Vamp! Cream Eyeshadow Velvet Matt krémes szemhéjfesték (401-es árnyalat)






Nagyon puha és kellemes textúrájú krémes szemhéjfesték. Aminek nagy előnye, hogy  egész nap kifogástalanul fennmarad, és egyáltalán nem kenődik el. 

Nagyon könnyen árnyalható, építhető és akár ujjal is felvihető. Én így szoktam, bár a hosszú körmeim miatt egy picit nehézkes, de azért megoldom :) Ecsettel vagy aplikátorral még nem próbáltam, de majd ha elkezd rendesen fogyni akkor tuti szükségem lesz rá.  

Már egy jó ideje használom, de még alig fogyott belőle. Primer nélkül is csodásan felvihető és tartós. Simán kibírja reggeltől a nap végéig. Még a 40 fokos hőségben is helyt állt, úgyhogy részemről meg is kaphatja az 5 csillagot. :) 














Pupa Vamp! Cream Eyeshadow (600-as árnyalat)

 

 

Mint a képen is látható, ez egy szépséges metál fényű szemhéjkrém.
Ennek is mint a matt változatnál, szuper lágy az állaga, így ez is ujjbeggyel is simán felvihető és könnyen eldolgozható.

A színe gyönyörű és nagy örömömre szolgál, hogy nem ül bele a szemhéjráncokba.

Eleinte féltem a csillámosságától, mert azt hittem diszkógömbként fogok pompázni, de nagy meglepetésemre egyáltalán nem. :) 
Egyébként ez is tökéletesen rétegezhető, így az egész finomtól a drámai hatásig kenhetjük. :) 
Mint a másik, ez is tesztelve lett 40 fokban és kiállta a próbát. :) 













L`Erbolario Accordo Viola Parfüm

 



Ibolyalevélből nyert illatanyag, kunkor virág, jázmin kivonattal


"Az összhang, amely a friss szellemet az ibolya virágos bűvöletével egyesíti. Valóban tökéletes, egy erdei hang. Érzelmek, álmok, gondolatok… tiszta érzelmek, melyek készek megnyilvánulni ebben a kellemes, szenvedélyes illatban."


Nagyon finom, puha, ibolyás púder kellemes, lágy, kedves illat. Ami nagy öröm, hogy leszáradáskor az ibolya megtartja a virágos  jellegét. :)

Inkább tavaszra való, de én biztos, hogy most ősszel is boldogan fogom viselni. 
Egyrészt mert imádom az ibolya illatát, másrészt felidézi bennem a virágzást és a csodás kék és lila ibolyamezők pompáját. 

Tartósságára sem lehet panaszom, mert simán kibír rajtam 6-8 órát, úgyhogy minden téren megérdemli a tökéletes jelzőt. :) 

Az illat mellett a csomagolása szintén elbűvölő. 

Ha Budapesten jártok, térjetek be a Myropoliumba , és próbáljátok ki őt is a többi finomság mellett. Bár csak óvatosan, mert el lehet ám varázsolódni és hipp-hopp nehéz lesz a választás. :)







L'Erbolario 3 Rózsa Illatú EDP

 




"Mályvarózsa és Provance-i rózsa valamint az aromás rózsabors fa termése. A csokor édes és fűszeres illata együttesen tiszteleg a romantikus és szenvedélyes nőiesség előtt.


Íme, a nőiesség valódi esszenciája, aminek az Erbolario minden arcát tolmácsolni szeretné: nem egy, nem két, de háromszorosan rózsa. A rózsa az életben egy csipetnyi nőiesség, a rózsa a holnap, amikor a mára az elmélkedés és a nyugalom nyílik, a rózsa az érzékenység karaktere, a rózsa a stílus, a divat és az elegancia, a rózsa az ártatlanság kifejezése, a bölcsesség művészete, melyben minden nő kitűnik, mikor csodálják. Ez is és még sok más az a javaslat, amit ma az Erbolario a laboratóriumaiban megalkotott: az álmodozóan illatozó három rózsacsokor ajándékát minden nőnek: egy eredeti sejtelem, mely magába foglalja a jól elkülöníthető mégis csodálatosan összeházasított személyiségét a buja százlevelű rózsának, a rózsabors finom bogyóinak valamint a büszke és dekoratív mályvarózsának."


Ha valaki arra gondol a neve hallatán, hogy vad rózsa illat fogja megcsapni az orrát az nagyon téved. 
Kellemes, friss, de egyben könnyed púderes és zöldes illat. 

Tökéletes nyári illat. Épp a könnyedsége a nagy előnye, mert a nagy hőségben is úgy éreztem mintha most léptem volna ki frissen, illatosan, tisztálkodás után a fürdőszobából. 


Az ibolyát és ezt a finomságot is megillatolhatjátok és megvásárolhatjátok, sőt megrendelhetitek a Myropoliumban 

vagy megrendelhetitek a L'Erbolario oldalán. 







Maybelline Dream Wonder Fluid-Touch Foundation (020-as árnyalat)

 


Erről az alapozóról előző bejegyzésemben már írtam, de most már a tapasztalataimról is be tudok számolni. 

Mint ahogy már írtam, a véleményem nem változott, miszerint ez egy szuper jó kis termék. A színe teljes mértékben illeszkedik a bőrömhöz, az állaga is olyan ami nekem maga a tökély, nulla maszkhatás, de emellett kellően elfedi az apró bőrhibáimat. 
...és ami még a javára írható, hogy egyáltalán nem ül bele a ráncokba és a nap végén sem tűnik fáradtnak az arcom. :) 

 

 

  


Maybelline Instant Anti-Age Effekt Der Löscher Auge Korrektor (03 Fair árnyalat)

 



Az állaga szuper jó, egyáltalán nem ül bele a ráncokba (pedig elég sokat vigyorgok egész nap), könnyen eldolgozható, és kellően jó a fedése és a színe is abszolút illeszkedik a bőröm színéhez.
Én mondjuk nem vastagon kenem fel, mert akkor már lehet, hogy természetellenes lenne hatás. 

Ami nem lett a szívem csücske, az a szivacsos adagolója. De az összes jó tulajdonsága ezt könnyen feledteti velem. :) Ár érték arányban is szuper, mert baromi lassan fogy. 

Már csak az lenne jó, ha az alapozóval együtt a Magyarországi drogériákba is bekerülne. :) 

 


 

 

 

 

 Schüssler Age Protection Prémium krém 

Növényi őssejttel és Hyaluronsavval





A Schüssler termékteszt bejegyzésemben már olvashattatok erről a krémről (is). 

Hosszabb távú használat után is csak az tudom mondani, hogy egyáltalán nem csalódtam benne, mert valóban egy jó készítményről van szó, szép és hatékony összetevőkkel.   
A bőröm még mindig pihe puha, bársonyos tapintású. :) 








Úgy érzem ismét sikerült sok jó terméket beszereznem és ezzel szaporítanom a kedvenceim táborát.  :) 


Nektek vannak új aktuális kedvenceitek? Van olyan amit nemrég vettetek, de már úgy érzitek, hogy szerelem lesz ? 




 

Megjegyzések

  1. A Pupa matt krémes szemhéjfesték nekem is nagyon bejött. Sőt én szemöldökre is használom, eleve azért vettem meg, mert olvastam, hogy arra is szuper. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg ? ....és tényleg :-) Hogy ez nem jutott eszembe. :) Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni.

      Törlés
  2. Mondtam én, hogy szeretni fogod a korrektort, hát igen az applikátora nem az igazi, de ezt elnézzük neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondtad bizony :) ....és tényleg nagyon szeretem. Az már tuti, ha majd megyek ki újra akkor beszerzek még egy flaskával :-)
      Úgy, ahogy mondod ! Ezt elnézzük :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés