ORGANIQUE ETERNAL GOLD - Ránctalanító arany szemkörnyékápoló krém



Sziasztok! 



Még a tavalyi évben próbáltam egy szemránckrémet, amiből egy termékmintát kaptam. Ez az Organique Eternal Gold Ránctalanító arany szemkörnyékápoló. Amit nemsokkal később meg is kaptam ajándékba (utó karácsonyi ajándékként). 




Nemrég el is kezdtem használni, mert az éjszakára használt krémem elfogyott, így gondoltam bevetem ezt a kis finomságot, ha már olyan jókat olvastam róla és a minta használata közben is jó tapasztalatom lett.










Nagyon finom és könnyű krém, enyhe finom illattal (ezen meg is lepődtem, mert a szemránckrémeket nem szokták illatosítani). 


Amit elsőre tapasztaltam az az, hogy nagyon jól hidratál, az apró ráncokkal azonnal elbánik. 


A mélyebb ráncaimat azonnal nem tünteti el, de reggel mikor felébredek annyira szép és sima a szemkörnyékem, hogy az első alkalommal meg is lepődtem. :) 


Miután este bekentem és nem láttam semmi változást nem fűztem hozzá sok reményt, de szerencsére nagyon kellemesen csalódtam. Bekenés (beütögetés, besimogatás) után nem, de jó pár óra elteltével sima, karika és táska mentes szemekkel ébredtem. 
Gondolhatjátok ennek a látványnak mennyire örültem. :) 


Ami még nagyon tetszik benne, hogy természetes hatóanyagokat tartalmaz. Mint a lifting hatású muskotályzsálya (Xeradin™ ) kivonatból  nyert hatóanyag,  a Stoechiol – spanyol levendulából nyert organikus olaj, a kolloid arany, és a feszesítő, bőrfiatalító szója olaj. 


A benne lévő arany szemcsék világosítják és elfedik a bőr tökéletlenségeit. A panthenol és allantoin pedig nyugtatják a fáradt bőrt. 





Nem tartalmaz:
szilikonok
parabének
ftalátok és etanol
ásványi olajok
paraffin és származékai
mesterséges színezékek
állati eredetű összetevők


Állatokon nem tesztelték.


Itt meg is állnék egy szóra!  Még pedig, hogy ennyi jó tulajdonsága mellett még állatkísérlet mentes is, aminek én személy szerint nagyon örülök. :)  






Örülök, hogy sikerült rátalálnom erre a krémre, mert abszolút az én korosztályomnak lett kifejlesztve, annak meg pláne, hogy tényleg látványos eredményt lehet vele elérni és még az ára is egészen viselhető, főleg, hogy nem kell belőle sokat használni, így még gazdaságos is. :)





Ezt a jó kis szemkörnyékápolót a  kedvenckremem.hu oldalon tudjátok megnézni és megvásárolni.







Nektek van bevált szemránckrémetek? Esetleg ezt Ti próbáltátok, használtátok már ? 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés