DM Kedvencek - október 2014.

Sziasztok! 

Októberben 1000 db. DM Kedvencek dobozra lehetett pályázni és sorsolás útján dőlt el, hogy kiknek lehet a birtokában az újabb meglepetés csomag. 

Sajnos nekem nem sikerült a sorsoláson nyernem,  de egy nagyon kedves Hölgy és Úr jóvoltából sikerült hozzá jutnom. Aminek nagyon örülök, mert eddig mindkét előző dobozt sikerült megszereznem, de hogy most ezt is, ez pláne boldogság nekem. 

Lehet, hogy butaság, de valahogy negyven felett is nagyon tudom szeretni ezeket a meglepi dobozokat. :) 
Sajnálom, hogy a 20-as éveimben nem voltak még ilyenek. De annak örülök, hogy most már vannak.





Azt hiszem nem szaporítom a szót, hanem bemutatom Nektek mit tartalmazott a dobozkám. 




Már a csomagolása is megkapó, olyan szép karácsonyi. Pláne, hogy miután kibontottam és megcsapott a finom illat, rögtön az ünnepek hangulata ragadott magával. 




Mikor kinyitottam megörültem a sok finomságnak, főként azért, mert több olyan terméket is rejtett, amivel már régóta szemeztem a DM polcain. :) 



Most akkor bemutatnám őket egyenként: 


Dove pisztáciás testápoló olaj  - Ára:2.599,-Ft.

"Gyorsan felszívódó formulájának köszönhetően táplálja és pillanatok alatt selymesen puhává varázsolja a bőrödet anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A pisztácia és a magnólia mesés illatkompozíciója pedig kényezteti érzékeid, akár egy könnyű nyári szellő!"





Ez volt az egyik amire nagy vágyásom volt és már ki akartam próbálni. De bevallom őszintén kicsit húzósnak találtam az árát, ezért csak kívánság listára tettem. De most végre magaménak tudhatom és hamarosan tesztelés alá is veszem. :) 



Gliss Kur BB Cream 11 in 1  hajszépítő pakolás - Ára : 1.299,-Ft.

"11 az 1-ben hajszépítő pakolás minden hajtípusra. A formula 11 szépítő tulajdonságot kínál egy lépésben - a rugalmas, fényes és fantasztikusan szép hajért."





Bevallom őszintén erről a hajra való BB krémről még nem hallottam, de nagy örömmel sés kíváncsisággal fogom kipróbálni. 


L'Oréal So Couture Liner szemhéjtus - Ára: 1.999,-Ft. 

"A So Couture Super Liner egy tűpontos, precíz, vízálló tus, intenzív selymes, fekete formulával, amellyel káprázatos tusvonal húzható."





Ezzel a kis szépséggel már szemezek egy ideje, de valahogy eddig még sosem landolt a kosaramban. De majd most jól szemügyre veszem. :) 



Alverde Q10testápoló mangóvajjal és articsóka kivonattal - Ára: 799,-Ft.

"A mangóvaj, bio-avokádóolaj, valamint a bioarticsóka kivonat hidratálja a bőrt. A természetes Q10 koenzim, valamint a bio articsóka kivonat feszesebbé varázsolja a bőrt."



Ezzel a csoda illatú finomsággal sem találkoztam még, pedig rendszeresen bújom a drogériában az Alverde terméket, de ez valahogy biztos mindig elbújt. Bár az is lehet, hogy még újdonság és ezért történhetett ilyen.



Dove Caring Protection Tápláló Krémtusfürdő - Ára: 499,-Ft.

"Dove Caring Protection Tápláló Krémtusfürdő Nutrium Moisture összetevőjével segít a bőr felső rétegének védelmében a tusolás során."





Isteni illata van, így öröm lesz használni. Bár erre már a kislányom le is csapott, úgyhogy majd mutyiban kipróbálom :) 



NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Lotion - Ára: 1.999,-Ft. 

"Különlegesen kímélő, nem zsírosító összetétele 0% alkoholtartalommal nyugtatja és kellemesen hűsíti a bőrt, a borotválkozás utáni égető érzés nélkül. Kamillát és tengeri alga kivonatot tartalmaz, nem tagad és gyorsan felszívódik. Megnyugtatja és felfrissíti az irritált bőrt."




Férjem nagyon megörült mikor meglátta, hogy férfiaknak szánt termék is van benne. Pláne egy ilyen amire már szüksége volt, mert épp hogy a másik alján lötyögött egy kis maradék. Mondjuk az a kérdés felmerült, hogy ha nincs benne alkohol akkor mi fertőtlenít?
No hát szerintem a kamilla, de az is lehet, hogy valami más. Erre még nem jöttünk rá (egyébként teljesen olyan állaga van, mint a hagyományos arcszeszeknek) 

Az illata nagyon finom, olyan tipikus Nivea illat, ami krémes puha és nem tolakodó.


s.he szemhéjpúder quattro (tobb színben) - Ára: 1.199,-Ft.

"A gondosan válogatott egymással harmonizáló színek igazán vonzóvá varázsolják a szemet. A selymes, púderállagú textúrát könnyű felvinni - először vidd fel a világosabb színeket a teljes szemhéjra, majd a sötétebb színeket a szemhéj hajlatába és a külső szemzug felé."





Nekem egy szuper összeállítású barnás árnyalat jutott (egy bézs, egy tejeskávé, egy barna és egy fekete) 
Kapásból elég jól pigmentáltnak tűnik, de kíváncsi vagyok szemhéjon is az lesz e és kitart e egész nap. 


....és ami illatozott a dobozban: 


Ambi Pur Winter Garden illatgyertya - Ára: 1.049,-Ft.

"Varázsolj meleg és kellemes hangulatot otthonodba az Ambi Pur illatgyertyáival. A Winter Garden illatvariáns segítségével tökéletesen egyesítheted a természet illatait a szoba télies hangulatával. A borostyán és fenyő keveréke kiegészítve egy csipetnyi szantálfával, ünnepi hangulatot teremt a meghitt téli hónapok alatt."



Meg kell mondanom nekem elsőre ez nem nyerte el a tetszésemet. A dobozt mikor kinyitottam nagyon finom illat áradt belőle. De ahogy megszaglásztam ez a gyertyát, hát a  nyilvános wc-k szaga jutott eszembe róla. :) 

Mivel a doboz illatos volt és nem büdi, így remélem csak így közelről rossz illatú és használatkor valóban finom karácsony illatot fog árasztani. 


A DM Kedvencek doboz ára: 2990,-Ft.

A dobozban lévő termékek értéke: 11.440,-Ft.


Remélem tetszett Nektek a DM Kedvencek doboz bejegyzésem és Nektek is lenyerte a tetszéseteket a beltartalom. :) 


Ti pályáztatok a dobozra? Esetleg Valakinek sikerült is bekerülni a szerencsések közé ? 


Megjegyzések

  1. Nem lett rossz a doboz, érdekes termékeket tartalmaz, mondjuk az after shave eléggé kakukktojás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az kakukk :) De hát a férfiaknak is akartak kedveskedni egy kicsit :)

      Törlés
  2. Nem rossz a tartalom, szerintem jól használható termékeket tartalmaz, egyébként én nem szoktam ilyen dobozokat venni, nem szeretem a zsákbamacskát :-). Nem látom a doboz árát, érdekelne hogy ez a típus mennyibe kerül. A Dove testápoló olajra nagyon kíváncsi vagyok, én is szemeztem vele a dm-ben, de az ára visszatántorított. A dove tusfürdőt viszont használom, pont most vettem ezt a fajtát, nem okozott csalódást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést ! Pótoltam a bejegyzésben a doboz árát :) Amúgy 2990,-ft. és így szerintem nagyon megéri.
      Sajnos nekem mániáim ezek a meglepi dobozok :D
      Az olaj engem is felvillanyozott, mert kinéztem egy jó ideje és remélem be is váltja a hozzá fűzött reményeimet :)

      Most épp Koreából várom a MEMEBOX-om. :) Na arra vagyok nagyon kíváncsi, mert eddig nagyon sok jót olvastam róla és mindig baromi jó dolgokkal pakolják meg. :)

      Törlés
  3. Nagyon jó ára van, szerintem abszolút megéri ezt az összeget, több olyan termék van benne ami tetszik és úgy látom hogy mind teljes kiszerelés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek mind teljes kiszerelésű termékek, így szerintem is nagyon megéri :)

      Törlés
  4. Nagyon jó kis dobozka lett, sajna nekem sem sikerült most az 1000 közé bejutni, reméljük, majd januárban sikerül, addig kárpótoltam pixi-vel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most valóban jól kihasználható dobozka lett :) Szorítok, hogy a januári sikerüljön Neked ! :)
      Remélem én is meg tudom majd szerezni :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés