Naomi Campbell Glam Rouge - Káprázatos, nőies és szexi



Sziasztok! 

Ismét egy idei újdonságról hoztam bejegyzést, mégpedig Naomi Campbell Glam Rouge parfümjéről.

Igazán megkapó külsőt kapott a csillogó, dögös vörös csomagolásával és szép piros rúzshoz hasonlító üvegével.

A GLAM ROUGE-t Naomi egyik legáhítottabb sminkje ihlette: az a merész piros csillámló rúzs az MTV Video Music Award-on, mely lélegzetelállító divat-pillanattá vált, és azonnal világhírű lett.




Fejjegyek: neroli, bergamott, mandarin, narancs
Szívjegyek: jázmin, narancsvirág, ylang-ylang, őszibarack, mandulavirág
Alapjegyek: pézsma, vanília, fás jegyek



Ugyan tavaszi/nyári parfümnek tervezték, de mivel rajtam nagyon erős, ezért én inkább ősszel vagy télen használnám, mert már az első kifújáskor is igen intenzívek az édes jegyek és a nagyon domináns ylang-ylang és jázmin.
Persze mivel nem vagyunk egyformák és ugye az a  bizonyos bőrkémia.......biztos, hogy rengeteg olyan hölgy van akin teljesen másképp hatnak az összetevők, ezért akár sokkal puhább és gyengédebb lehet rajtuk, így nyáron is jól fogják tudni viselni, használni.  

Pár perc után felülkerekednek a gyümölcsök, a narancs és jól kivehetően a mandarin, de jól érezhetően ott bujkál a neroli és a bergamott is. 

Sok más parfümnél a pézsma jelentősen puhítja, sejtelmessé teszi az illatok összességét, de itt ez most az én bőrömön egyáltalán nem mondható el. 
Bár az biztos, hogy segít finomítani az tömény illatkavalkádon, mert érezhető 10 perc után, hogy megteszi jótékony hatását.




Pézsma és vanília nélkül ez a parfüm nagyon harsány és tolakodó lenne, de ezekkel az összetevőkkel sikerült megalkotniuk egy jól viselhető illatot.

....és ha tudjuk mértékkel fújni, és abban az évszakban  viselni amikor rajtunk a legsugárzóbb, akkor biztos, hogy nem válik fullasztóvá és töménnyé.

Azon hölgyek körében lesz kedvelt, akik szeretik az édes, erőteljesebb illatokat, akik magabiztosak, szexisek és elbűvölők. 



Már elérhetők és megvásárolhatók a Drogéria láncok üzleteiben 15, 30, 50 ml-s EdT és 75 ml-s Deo Natural Spray változatban. 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt