Bvlgari AQUA Pour Homme





Sziasztok! 

Mint ahogy már korábban is előfordult, ismét a férjem tesztelt, mégpedig egy klasszikus és nagyon finom parfümöt a VIP-Parfüm webáruház jóvoltából.  

Fogadjátok szeretettel az őszinte véleményét! Reméljük, hogy ismét tetszeni fog Nektek. :) 



A Kavics. Klasszikus forma! 





Habár az üvege, ahogy a nevéből is következtethetően ez egy sima felületen szép szabályos formába összeállt vízcseppet formál, mi férfiak a kezünkben tartva, talán a súlya miatt inkább kvarcszemcsékből szép szabályos formába összeállt kavicsra asszociálunk, amivel gyerekkorunkban a vízfelületet gyűrűztük kacsázás közben.

A marketingesek szempontjában nyilván mindegy miről jegyezzük meg mi, vásárlók az eladni kívánt terméket. 
Ez bizony emlékezetes produktum, mint mondjuk a Police To Be koponyája, még ha az illatát nem is sikerül mindig hozzá párosítani.

Ez a bő 130 éve, a görög Sotirious Bulgari által alapított cég nagyon-nagyon hosszú ideig nem foglalkozott parfümökkel, hisz 1992-ig „csak” ékszerek és órák jellemezték a kínálatukat. 
Ekkor viszont az Au The Vert unisex illatukkal berobbantak a köztudatba, és az egész világon ismerté váltak. Így jutottunk el a nekünk, férfiaknak szánt Aqua sorozatig.

Jacques Cavallier által tervezett friss illat meglehetősen férfiasra sikeredett, ami önmagában még nem elegendő a népszerűséghez, de ez a hideg vizes illat nem olyan rideg, mintha egy deres acéloszlopot nyalogatnánk. 
Szaglóérzékünket csábítóan simogatja, mint amikor a jégbárban az édes koktél körbeöleli a nyelvünket a jégpohárból rácsurgatva.  

Sorolhatom az illat komplexitását adó fás alapillatot, a mandarinos, narancsos, levendulás, borostyános, de inkább azt javaslom minden Hölgynek, hogy pisszentsen egyet ebből a Kedves Férfi nyakára, majd szippantson egy mélyet… és aztán kellemes estét! 





Köszönjük (bizony én is köszönöm), hogy megörvendeztettek minket ezzel a klasszikus finomsággal, aminek minden nap élvezhetjük az illatát ! :) 




A VIP-Parfüm webáruház csodásan megújult weboldalán több kiszerelésben is megtalálhatjátok a Bvlgari Aqva  parfümöt, a többi továbbfejlesztett változattal együtt. :)   

Megjegyzések

  1. Mindig jókat nevetek a férjed bejegyzésein :) "szippantson egy mélyet… és aztán kellemes estét" :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is jókat tudok kacarászni mikor Ő ír valami véleményt. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés