John Galliano - Parlez-moi d' Amour Eau Fraiche




Sziasztok! 

Egy olyan illatot szeretnék Nektek bemutatni, ami sokak körében még kevéssé ismert, mert tudomásom szerint parfümériákban, és drogériákban sem kapható. 

Igazán nem értem miért, hisz a John Galliano Parlez-Moi d'Amour illatnak az összes változata tud valami érdekeset, különlegeset nyújtani a viselőjének. :) 




Fejjegy : Gyömbér, grapefruit
Szívjegy: Jázmin, rózsa, fehérribizli
Alapjegy: pézsma, ciprus




Az Eau Fraiche változat egy tipikus friss, üde, fiatalos, de nemcsak fiataloknak való kánikula illat. 

Kezdetben zöld, fanyar cirtusossága, a lédús grapefruit kesernyés illata határozza meg, ezt az enyhén gyömbéres, zöld teás finomságot. 

Miután elkezd csendesedni, finoman felszínre tör a puha púderes rózsa és az enyhe ciprus, és az édeskés fehérribizli.

Leszáradáskor szintén megmarad az enyhe rózsa és a lágy ciprus, keveredve zöldtea illatával úgy, hogy közben nem válik unalmas, mindennapi illattá, ugyanis az összetevők keveredése által egy csodás harmónia jön létre, mely kellemes és különleges illatot ad viselőjének.  

Tartóssága közepes, a harsány kezdés után elég hamar bőr közelivé szelídül. De a viselője azért érezheti egész nap, mert kellemesen megmarad a bőrön a hajban még inkább, és ez a lágy illat egészen sokáig sok órán keresztül el sem tűnik.

Sőt a nagy meleg hatására még olyan tulajdonságát is felfedeztem, hogy a nap folyamán a bőr rendíthetetlenül ontja magából a kellemes puha már-már pisztáciára emlékeztető illatot. :) 

  
Összességében úgy is jellemezhetném, hogy ha valaki olyan illatot szeretne viselni amit nem érez maga körül lépten nyomon, akkor ez a parfüm egy nagyon jó választás a nyári meleg hónapokra. :) 









....és természetesen nem lehet átsiklani a külseje felett sem, mert egyszerűen tündéri ! :) 

A külső csomagolás, mintha egy kis titkot tartalmazó dobozka lenne, amit épp nemrég hozott a postás, és kis boríték formára csiszolt üveg, rajta a bélyeg.....egyszerűen annyira szeretni való és annyira bájos, hogy ha valakit teljes mértékben nem varázsol el a beltartalom, akkor a külső biztos, hogy meg fogja győzni, egy ilyen finomság el fog kelni egy parfümös polcon vagy szekrénykében. :) 






A John Galliano Parlez-Moi d'Amour illatok több változatát is megtalálhatjuk a Parfum.hu webáruházban, sok más újdonsággal és különlegességgel együtt. 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés